Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Splošni zdravnik/ZD Šiška

Splošni zdravnik/ZD Šiška

Zanima me, katerega splošnega zdravnika/zdravnico v ZD Šiška mi priporočate.

Jaz hodim k dr. Mateji Bizjak Osredkar. Je mlada, prijazna zdravnica, ki si vzame čas za pacienta. Čakala pa še nisem več kot kakšnih 20 min – seveda se prej naročiš. Tudi sestra je prijazna, samo včasih jih je težko priklicat. Delajo pa ne vsak dan, ker imajo tudi diabetes.

dr. Barbara FERJAN…. si tudi vzame čas. Ima ekspeditivno sestro Mojco čaleta, ki ima zadeve tako popedenane, da ne čakaš več kot 5 minut. Gre za sistem naročanja (razen nujni primeri).

Fulll zadovoljna! In glede na to, da sem bila zadnji 2 leti zaradi malignega limfoma veliko pri zdravnikih, vem, kaj pomeni prijazen in dober zdravnik, super medicinska sestra ter dober sistem in ekspeditivnost.

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/
nova
Uredništvo priporoča

Hvala obema, zdaj se bova laže odločila!

jst bi pa rekla da so zelo nesramni, hotla sem it na pregled in to pred dobrim letom zaradi utrujenosti in probleme z mehurjem pa je rekla ja kaj pa rabš, pa sem pač rekla ja da sem tud zlo utrujena, pa v bistvu kaj njo briga kok nujno rabm če se men zdi da rabm pa če dolg cajta nisem bla na pregledu bi pa ja lahko rekla ja, sej ne bi kr iz dolgčasa pa zabave pršla se tja pikat z iglo pa cajt zapravlat. jst na pregledu že dolg cajta nisem bla, pa tud če ne bi blo nč narobe z mano bi vsaj zarad dolgega nepreverjenja mojega zdravja šla, pa sem šla 2 leti nazaj zarad mehurja in to 2x in nč niso odkril, pa mam še vedno probleme, pa če omenm mojo prjatlco kaj so bli tud do nje nesramni tm da so jo čist razkurl in dajal napačne informacije da si je skor trgala lase, da so ji pol še doma težil pa še sestre so ble do nje fullll nesramne
no tko da v šiški žal jst ne bom več ampak grem na metelkovo kjer je bla ena sestra fullll prjazna če primerjamo z unimi tm, k so ene tečke pa ti ne znajo nč ustrežt

Neža od kje pa se ti prišla v Ljubljano?

Neža,zdi se mi da te zdravnica ni razumela po kaj si prišla.Tvoje pisanje sem brala večkrat, pa tudi jaz ne vem kakšne težave si imela.
Če sama veš kaj rabiš, si lahko po želji naročiš vse preiskave v Medilabu, jih plačaš in dobiš izvide v roke.Zdravnica ti bo pa zdravila, ki si jih boš predpisala, napisala na bele recepte in potem greš samo še v lekarno in si jih kupiš. Tako, pa bo problam rešen in zdravnica prijazna.

Spostovana Spela,

vas komentar pa se mi zdi zaljiv. Kaksne veze ima izobrazba z zdravstveno tezavo, ki jo gospa ima? Sam sem univerzitetni ucitelj pa sem na lastni kozi izkusil neresnost zdravnikov. Povedal vam svoj primer. Na zadnji strani usesa sem odkril crno piko, ki sem jo sam (brez zdravstvene izobrazbe) identificiral kot maligni melanom. Ker se zavedam, da je nas zdravstveni sistem tako pocasen, sem naslednji dan PLACAL specialistu dermatologu v zasebni ordinaciji z odlicnimi referencami, da mi to zadevo odstrani. Od zdravnika sem tri krat, PONAVLJAM, tri krat, medtem ko sem ga gledal v OCI, zahteval, da mi za moj denar zadevo odstrani s sirokim varnostnim rezom.

REZULTAT: Zadevo je odstranil tocno 0.5 milimetra od tiste crne pike (normalni varnostni rez pri taki zadevi je pol centimetra) in mi je povedal potem, ko je to naredil, da on meni, da to ni maligni melanom. Visek nesramnosti in arogance! Rezultat histologije je bil seveda drugacen, je slo za maligni melanom in situ, morda bom imel celo sreco, VENDAR, ponavljam, sem zelo jezen na zdravnika, ki je povsem nestrokovno in za moj denar se lotil mojega malignega melanoma. Preprican sem, da ce bi to imel na sebi bi ravnal popolnoma drugace, kar je tudi neeticno!

Tole pa sem napisal zato, ker se mi zdi pomembno, da se ve, da slab zdravstveni sistem ne prispara nikoga, ne izobrazenih in ne neizobrazenih ljudi. Smo vsi v istem kosu, na zalost.

Lep pozdrav, Vlado

Medicinska sestra Osredkarjeve je zelo nesramna in arogantna. Res groza, če imate le možnost se temu izognite, ker vam bo prihranjeno veliko jeze. Osredkarjeva je pa zelo prijazna, samo predno prideš do nje, se je treba s to grozilo ukvarjat in ti popije vse živce. Res nevem, kako lahko taka oseba dela v zdravstvu, sploh s pacienti, ki potrebujejo zd. pomoč.
GROZNA MEDICINSKA SESTRA od prijazne dr. Osredkar

Še to bi pripomnil, k tej zdravnici grem max 1x na 2 leti in vsakič je ista zgodba. Tudi ljudje v čakalnici so se zgražali nad obnašanjem te sestre.

Tudi mene zanima… trenutno v ZD Šiška samo 3 osebne zdravnice sprejemajo paciente in mene jezi, da se niti slik ne da videti, a so to starejše ali mlajše zdravnice, ali so šele začele delati… Kar se mi zdi precej pomemben podatek, če ne želim naslednje leto že menjati zdravnice ker bo moja šla v pokoj.
V ZD Šiška trenutno še sprejemajo paciente Novak Darinka, Demšar Marjeta in Lombardo Mojca. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s katero od teh?
Nujno si moram izbrati novega osebnega, pa ne vem h kateri bi šla.

Z dr. Demšarjevo jaz nisem zadovoljen. Res da posluša, ampak naredi pa površno. Prinesem izvid od specialista, pa ga spravi in zdravi po svoje. Za kakšno silo je, za pisat recepte, za redno zdravnico pa ne.Vsaj zame ne.

Stara tema, amapk sama z odnosom Dr. Bizjak Osredkar nisem zadovoljna, prej je delala v ZD Šiška sedaj je ni več tukaj je pa mislim, da v ZD Domžale. V glavnem ni pripravljena obrazložit stvari, precej živčna kot, da za obravnavo nima časa in te želi čimprej odpravit.

New Report

Close