Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo spim, spim,spim

spim, spim,spim

sicer ne vem, če ste pravi naslov, pa vseeeno vam bom hvaležna za kakršenkoli odgovor….

Zadnje čase nenormalno veliko spim.
res je da sem že 14dni prehlajena in nisem šla na bolniško. Nimam vročine, več ali manj skoz sama v pisarni tako, da za okužit ljudi ni.
Živim sama. Pridem domov okrog 16h, pojem kosilo, se malo vležem pred tv in me zmanjka do 19-20h. Koooomaj se skobacam iz postelje, grem pod tuš, malo kaj postorim po stanovanju in grem okrog 22-22.30 brez večljih problemov spet spat. Vstajam ob 6h.
In tako je zdaj že skoraj 14dni. Včeraj sem se prisilila, da sem šla na sprehod po kosilu, pa sem prišla domov okrog 18h in spet isto. začnem gledat poročila in me zmanjka. sem spala do jutra. Zdaj že prijateljem in mami naročam naj me pokličejo ob tej in tej uri, da me zbudijo;)

Zdaj pa ne vem ali telo res tolk rabi počitka ali sem depresivna? pred mesecem sem končla dolgoletno vezo. Sporazumno sva končala, hudo mi je, verjetno bolj podzavestno. Pogrešama ga, ampak mi ni žal. ne bi se vrnila nazaj.

Mogoče, čeje kdo že kaj podobnega izkusil ali ima kakšen nasvet. Bom zelo vesela. Ker se bojim, da bo danes spet isto.

Včasih potrebujemo več spanca. Ločitev od partnerja je bila stresna, tudi za telo, zato sedaj potrebujete več spanca, da si opomorete. To, da bolni delate, je prav tako velik stres. Med spanjem se telo odpočije in obnovi, zato je prav, da več spite, če je več stresa (ponavadi je obratno).

Lahko vam tudi primanjkuje vitalnih snovi oz. vam je padel imunski sistem – “dokaz” je vaš prehrad. In seveda glivice bi vas lahko utrujale oz. afla toksini, ki jih glivice izločajo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close