Spet Tummy-Tub

Pozdravček,
a kdo ve kje v LJ. ali okolici se dobi Tummy-Tub za manj kot 6.000,00 SIT ?

Saj bi šla v Avstrijo pa bi še oblekce nabavila, ampak se ne smem tako daleč z avtom vozit zaradi tresenja. Da bi šel pa fant samo po Tummy-Tub tja se pa tudi ne splača.

Mravljica

Poglej na forum KUPIM-PRODAM- nekdo prodaja Tummy Tub za 3000 sit. Tudi sama sem ga kupila za toliko.

hm,malce sem se nevedna.
Kaj je to Tummy Tub?

To je čebriček (kot malo večji plastični lonec- po domače povedano) za kopanje novorojenčka. Razvili so ga strokovnjaki z namenom, da se otrok ne bi bal kopanja in bi se (ko je še tako majhen) počutil v topli vodi čimbolj podobno, kot takrat, ko je še ‘plaval’ v maternici. Naš Tummy Tub še čaka na uporabo, tako da konkretnih izkušenj z njim nimam, slišala pa sem veliko pohval na njegov račun- zato sem ga tudi kupila.

Pri nas pa hudo služijo na račun tega čebrička. Pred časom sem ga v Avstriji kupila za 14 evrov….zdaj pa ne vem ali je bla kakšna huda akcija al kaj… in to v Lutzu, ki ni kakšna cenovno ugodna trgovina….

lp

Tako je- tudi jaz sem ga v Nemčiji videla za 14 Eur- redna cena (smola- to je bilo potem, ko sem ga kupila že v Slo, ampak je bil malo cenejši, ker je bil parkrat uporabljen). No, pomislite, koliko stane v trgovini navadna plastična skleda. 500 sit?? Tummy Tub ni kaj dosti drugačen(: