Najdi forum

Mariboru je 55-letnega moškega napadel njegov 31-letni sin. Medtem ko je oče ležal na smrtni postelji v spalnici, je v sobo vstopil sin in ga večkrat zabodel. Napadalčev brat je sicer pred leti do smrti zabodel dedka in ranil mamo.

V pretepu je Celjan zabodel 29-letnika, 32-letnika pa z ročajem noža udaril po glavi. Skupina napadalcev je še pred prihodom policistov pobegnila.

Yes, kot v Macbethu.

Če ti je dolgčas se lahko kadarkoli preseliš na štajerski konec. Ne pozabi spakirati noža.

nova
Uredništvo priporoča

aaaufbiks!

S PU Celje so sporočili, da so 20. aprila dobili obvestilo o pretepu na parkirišču bencinskega servisa na Mariborski cesti v Celju. Policisti so prišli na kraj dogodka in ugotovili, da se je steplo več ljudi. Med pretepom je 45-letni Celjan z nožem v levo golenico zabodel 29-letnika iz Slovenskih Konjic, z ročajem istega noža pa je po glavi udaril 32-letnika iz Laškega.

Po navedbah policije sta oba poškodovana poskušala pobegniti, vendar pa so jima napadalci sledili. Eden izmed napadalcev je 29-letnika med tekom s kijem večkrat udaril po glavi. 29-letnik je zatočišče našel na bencinskem servisu, kjer se je zaklenil v prostore zaposlenih. Napadalci so poskušali priti do njega, pri tem so poškodovali več vrat, na koncu pa so bili neuspešni.

So pa napadalci uspeli pobegniti še pred prihodom policije. Poškodovanima so na kraju zdravniško pomoč nudili reševalci, tako 29- kot 32-letnik pa sta po besedah policije utrpela lahke telesne poškodbe.

Zagreb – Prebivalci Oranic so bili na velikonočni ponedeljek priča nemoralnemu početju dveh mladeničev, ki sta se samozadovoljevala pred otroki.

Mladeniča, 27-letni M. Z. in 28-letni D. P., ki sta se pod vplivom alkohola samozadovoljevala na balkonu, sta jo odnesla zgolj s pogojno kaznijo. K sodniku so ju privedli po tem, ko sta prišla k sebi v sobi za treznjenje.

Noč preživela na policiji

Na policiji so potrdili, da so posredovali, ko so prejeli prijavo sosedov, ki so ravnanje mladeničev spremljali med 20. in 21. uro. Prebivalci so policiji javili, da se moška sprehajata naga, se samozadovoljujeta in žalita ljudi, zaradi česar so ju tudi privedli na policijo. M. Z. je imel v krvi 1,71 promila, D. P. pa 0,57 promila alkohola. Noč sta seveda preživela na policiji.

Policija: Nihče ni prijavil, da so to počeli pred otroki

S policije so sporočili, da so proti mladeničema vložili prijavo za prekršek zaradi motenja javnega reda in miru, in to zaradi posebno drznega obnašanja in žaljenja ter omalovaževanja moralnih občutij prebivalcev. Kot še trdijo na policiji, ni nihče prijavil, da so to počeli pred otroki in da so jih vabili v stanovanje.

Sosedje šokirani

“Nismo mogli verjeti, bilo je grozno. Nismo se odzvali na hrup, ko pa sta se slekla in se začela samozadovoljevati pred otroki, smo bili šokirani,” so dogajanje opisali sosedje.

Otroci so se ustrašili

“Igrali smo se v parku. Slišali smo krik in stekli pred blok. Moški je bil nag na parkirišču. Vse se je videlo. Ustrašili smo se,” so videno opisali otroci in dodali, da so videli, kako se moški na balkonu dotika spolovila. Dodali so tudi, da so njihove prijatelje vabili v stanovanje in jim govorili razne opolzkosti.

Sta bila domačina ali Štajerca? :)))))))))

Mariborska stavniška mafija samo v zadnjih šestih mesecih zaslužila 250 tisoč evrov

Črna kronika – četrtek, 28.04.2011 15:38
Tekst: (ub)

MARIBOR – Kriminalisti PU Maribor so 20. aprila s sklepno akcijo v Sloveniji končali dalj časa trajajočo mednarodno preiskavo v zvezi ilegalnimi stavnicami in nameščanjem izidov ter hudodelskim združevanjem na nogometnih zelenicah. Izvedli so šest hišnih preiskav v Mariboru in njegovi okolici, ter pred preiskovalnega sodnika privedli štiri slovenske državljane, ta pa jim je odredil pripor, so povedali na današnji tiskovni konferenci PU Maribor.

Po neuradnih informacijah gre za mariborskega podjetnika Kosto Turnerja, ki naj bi bil tudi vodja združbe, njegovega nečaka Vasjo Turnerja, Ivana Vinka in Zvonka Hajška. Omenjena četverica je samo v zadnjih 6 mesecih z ilegalnim pobiranjem športnih stav, predvsem v zvezi z nogometnimi tekmami, zaslužila najmanj 250 tisoč evrov, so še povedali na PU Maribor.

Spomnimo, Turner in Vinko sta leta 2009 sprožila rubež nepremičnine, ki je bila v lasti nogometaša Nastje Čeha.

Bosta morala v pripor tudi Šukalo in Simić?

Med ovadenimi pa naj bi bil tudi slovenski nogometaš, ki si trenutno kruh služi v Nemčiji, Goran Šukalo in nekdanji srbski nogometaš Saša Simić. Šukalo, vezni igralec drugoligaša Duisburga, ki se je pred kratkim ponovno vrnil v slovensko nogometno reprezentanco, je osumljen, da je na stavnice vlagal svoj denar in denar svojih športnih kolegov. Ali bosta morala v pripor tudi nogometaša, zaenkrat še ni znano, saj slovenski policisti čakajo na izsledke preiskav svojih nemških kolegov.

Preiskava pa poleg v Sloveniji in Nemčiji poteka tudi na Hrvaškem, v Avstriji in na Madžarskem, predvsem v zvezi z možnostjo vplivanja storilcev na športne rezultate v tujini.

Za kaznivo dejanje nedovoljenih iger na srečo osumljencem grozi od enega do osem let zapora, za kaznivo dejanje hudodelskega združevanja od treh mesecev do pet let zapora, ustanovitelja oziroma vodjo združbe pa čaka od šest mesecev do osem let zapora.

Seveda se jim fuzla. Vi pa ste lepo centralistično na varnem, zaposleni, visoke plače, dober standard, ni vam potrebno misliti kaj bo jutri.

Normalno, da se človeku spelje, pomisli na smrt, umor, če se ne da priti do dela na pošten način, ker ni služb, bo pač cvetel kriminal, nekako je potrebno preživeti, bolečino utapljajo v alkoholu, zato pa pride do takšnih skrajnih dogodkov, če je človek v brezupju…

Važno je, da ste vi na varnem, najboljši, najpametnejši, polne rite vsega in ne veste, kako je človeku, ko vsega tega nima, še za kruh ne.

Oui, Napoleon je že vedel, zakaj Štajercev ne sprejme v Ilirske province! Raje jih je streljal!

še dobro da Plut ni bil štajerc, pa Kamenik, itd. ta glavni so vedno nekje bliže centraliziranemu delu države

Kamenik je pa ja Štajerc. Plut je Belokranjec, ampak to je tudi mejni pas, tam je veliko bastardov, delal jih je pes….

Naj bo karkoli, res so Štajerci večinoma golazen. Sem bila v Umagu in kdorkoli se je drl in pil ter delal štalo, so bili Štajerci. Pa čaga gor, pa čaga dol, pa dejmo vpit, da bodo vsi vedli iz kje smo, pa pivo gor, pa pivo dol…. kot da so drug svet!

Pozdravljena “Samo res”!
Hvala za poimenovanje nas, Štajercev za golazen. Morda bi prebrala ti malo SSKJ in bi videla, kaj ta izraz pomeni. Pravkar sem se z družino vrnila iz Umaga in bilo je kar veliko Štajercev, a nikogar nisem videla, da bi se obnašal tako, kot ti pišeš. Prej obratno- bilo nas je prijetno videti, kako uživamo v kolesarjenju, kopanju, igranju, druženju z družinami.
Tisti pa, ki so pili- centralistični del Slovenije pa ne pije, se ne dere, ne…?
Žalostno, s kom skupaj bivamo v isti državi.

Ja žal, saj so tudi izjeme, samo ogromno ljudi se strinja, da so Štajerci kot iz drugega planeta. Ne trdim, da ostali deli Slovenije ne pijejo, ne delajo napak, ampak moje izkušnje so take, pa ne samo moje. Se pa tega ne da spregledati oz. preslišati, že po govoru.

Ja od kje je pa Kamenik? Menda ne boš rekla, da so Slov. Konjice na Krasu?

Pretenciozni samovšečni čistuni. Nasmejite me. Delež na prebivalstvo drog, nasilja in meni najljubšega zločina; posilstev, je še vedno v centralnem delu in zahodni Sloveniji.

Zdaj pa tišina vi uslužbenci javnih uprav, ki doživljate življenje skozi okno ter kolumne.

Papa

(Nogometni stadion nabito poln; zastave, transparenti, petarde, rakete, vuvuzele, grmenje 72.000-ih glasov kot da je sodni dan)

˝JAKA, JAKA, JAKA, JAKA, JAKA, JAKA…˝

New Report

Close