Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje sperma med nosečnostjo

sperma med nosečnostjo

pozdravljeni.midva s partnerjam sva sexsala pa mu je mal sperme ušlo v nožnico.ali je to kaj narobe?

Če prav razumem si noseča. Razen če ti je ginekolog prepovedal spolne odnose zaradi rizične nosečnosti, ali kakšnega vnetja, ni s tem nič narobe. Js sem bla fejst vesela, da sva lahko v “miru” uživala v spolnosti med nosečnostjo (s kondomi pač ni isto).

Joooj punca, malo pameti, SEVEDA JE TO HUDO NAROBE, kaj res ne veš, da sperma poškoduje otroka, čisto uniči njegovo kožo in možgane, žal mi je da bo zaradi vajine neumnosti sedaj ubošček prizadet.

ja, otrok bo zdaj imel pegice po obrazku, ker ga je oči pošpricu :)))

no,pa dejte revco strašit he he…nič ni narobe,razn če so to zadnji tedni lahko določena snov v spermi omehča maternični vrat…..

tara30 sej me ne strašijo več ka že vem da ni neč narobe,čeprov morm priznat de sm se kr ml prestrašla na odgovor od 1000 miles.ampak sm se že pozanimala.Sm prvič noseča pa res nisem vedla,tak da hvala za odgovore

Odgovor na objavo uporabnika
jtinca, 29.04.2011 ob 19:05

Če prav razumem si noseča. Razen če ti je ginekolog prepovedal spolne odnose zaradi rizične nosečnosti, ali kakšnega vnetja, ni s tem nič narobe. Js sem bla fejst vesela, da sva lahko v “miru” uživala v spolnosti med nosečnostjo (s kondomi pač ni isto).

Ja Jas tudi moja ful rada sexsa z mano pa tudi kdaj malo sperme spricne

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close