Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Spelin@ in drugi – tresenje rok

Spelin@ in drugi – tresenje rok

Živjo. Šele danes sem spodaj prebrala, da tudi tebi “odpove” roka. Meni se zadnjih 10 ni dogajalo nič takega (do danes, ko mi je zopet začelo mrtvičiti levo roko), me je pa strah. Kot že rečeno, so mi že v mladosti naredili preglede. Takrat razen kolapsov ni bilo nič nenavadnega. Zdaj pa to z roko, sploh ne vem kaj naj. Po eni strani me je strah iti k zdravniku, zato zdaj iščem informacije preko interneta. Sicer to bolezen nekako poznam, vendar ne tako v podrobnosti. Vem, da ni dedna, na žalost pa vem tudi, da imajo potomci bolnika MS vseeno več možnosti, da jo dobijo tudi sami. In sedaj me to tresenje roke skrbi. Je to res že lahko razlog za obisk nevrologa?

Lep večer!

Zvezdica Zaspanka

Ne vem, če sem te prav razumela: torej samo sumiš na MS? V takem primeru menim, da je vsekakor na mestu, da obiščeš osebnega zdravnika, ki naj te napoti na nevrologa. Škoditi ne more – lahko pa zelo pomaga!

Glej, mene je prvič osebni zdravnik napotil na nevrologa že “samo” zaradi trenutnega dvojnega vida.

Vem, da je tole tresenje rok zelo zoprno, meni se zadnje čase sicer ne pojavlja več tako pogosto (beri: življenje brez stresa ZELO pomaga!), imam pa probleme z levo nogo, ki dostikrat postane omrtvičena in kar “zaspi”…

Srečno :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Pozdravljena Spelin@,
tudi moj oče je nedavno ugotovil, da ima MS, zato se obračam nate Spelina@, saj sem zasledila, da si imela na začetku enake simptome kot jih ima on – dvojni vid. A mi lahko oišeš kako napreduje bolezen pri tebi? Vem, da je odvisno od človeka do človeka, ampak vseeno me zanima kaj vse ga/nas čaka.

Hvala!

New Report

Close