Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) specialist za bolezni prebavil?

specialist za bolezni prebavil?

Pozdravljeni,

že veliko let imam po prestani infekciji z amebami probleme s prebavo in tudi bolečine v črevesju (predvsem v spodnjem desnem predelu… predvidevam da nekje tam, kjer je prehod iz tankega v debelo črevo…). Pred pribl. 4-mi leti sem opravil koloskopijo, ki ni pokazala ničesar.

Ker se mi v zadnjem času bolečine spet bolj pogosto pojavljajo, me je malo strah, da bi se zaradi dolgotrajnosti teh težav razvilo kaj bolj problematičnega.
Razmišljam, da bi ponovno šel na koloskopijo… in pa še kakšne druge ustrezne preiskave.

Prosil bi za kontakt od kakšnega res izkušenega specialista na področju bolezni prebavil iz Lj. ali okolice, ki dela tudi privat.

Pozdravljeni!

Žal vam ne morem dati kontakta, ker omenjeni forum ni namenjen temu. Poleg tega delam izključno v javnem zdravstvu in ne morem delati reklame za zasebno zdravstvo.

Lp,Nataša Smrekar

Ok.

Koliko pa so sicer čakalne dobe za tovrstne preiskave v javnem zdravstvu?

Pozdravljeni!

Čakalna doba je odvisna od napotne diagnoze in stopnje nujnost-torej ali zdravnik označi nujno, hitro ali redno. Nujno je v roku enega meseca, hitro od enega do treh mesecev.

Lp,Nataša Smrekar

Zdravo, minilo je že kar nekaj časa od vašega komentarja. Ste v tem času že uspeli rešit težavo? Imam punco katera ima enake težave, ima kar močne bolečine ravno na prehodu iz debelega v tanko črevo. Bila je na gastro in kolonoskopiji, pa žal niso našli nič kar povzroča težavo, je pa imela bakterijo helicobacter pylori.

Hvala vsem za kakšen nasvet

 

New Report

Close