Najdi forum

Živijo!

Že nekaj let spim v nogavicah. Poleti v tanjših bombažnih, pozimi pa v tistih debelih volnenih. Zadnjih nekaj mesec pa opažam, da so mi volnene prevroče in se mi noge precej potijo, v tanjših pa me zebe.
Res sem navajena spati v nogavicah, ker se tako počutim tudi bolj varno, in ko sem brez nogavic, sploh ne upam pomoliti prsta izpod oddeje.
Vsak nasvet mi pride prav… V kakšnih nogaicah spite? Obstajajo kje kakšne nogavice, ki so namenjene prav spanju? Ali sploh spite v nogavich ali vam je ljubše brez?
HValežna bom za vsak odgovor 🙂

Zdravo,
tudi jaz spim v nogavicah, večinoma v navadnih bombažnih, raje kakšno številko večje kot običajno, da mi je bolj udobno. Ko pa je res mrzlo, si čez bombažne oblečem še kakšen zimske puhaste. Sam ne poznam veliko ljudi, ki spijo v nogavicah, me pa zanima, koliko nas je takih 🙂

Zivjo,
Jaz ti lahko povem svojo izkusnjo, da spim v bombaznih neoprijetih (zjutraj se ne vidi odtisa elastike) stumfih poleti, pozimi pa cez bombazne stumfe dam se ‘fluffy’ (kosmate) stumfe.
Noga mi ne zasvica, vsaj do sedaj mi ni… bi pa tudi jaz zelela v prihodnosti najti kaksne spalne nogavice..

nova
Uredništvo priporoča

Jaz tudi spim v nogavicah, zelo me zebe skoraj do poletja. Pozimi imam volnene pletene nogavice, v prehodnem obdobju pa bombažne. Sploh si ne predstavljam, da bi spala brez nogavic, razen poleti, ko je res vroče.
Tudi čez dan imam velikokrat ledene noge. Povrh običajnih nogavic si dam še naylon dokolenke. Čez dan si običajno naredim tudi toplo vodno kopel.

Vsi škodujete sebi s tem dejanjem, spanje je nujno brez nogavic zaradi prekrvavitve, tako, da res nimate pojma kaj govorite.

S soštovanjem

Hasan Abi

Vireq pri domžalama

New Report

Close