Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sovrazim biti zenska

Sovrazim biti zenska

Vsi bodo po naslovu mislili – o homoseksualka ali ena z moskimi vizualnimi lastnostmi. Pa to vsekakor ni res. Vsec so mi fantje in tudi imam fanta. Zgledam povsem zensko in ozitno tudi zelo dobro saj so me vedno hvalili in osvajali… Vendar v resnici sovrazim biti zenska v nasi druzbi, sploh v te zahojeni Sloveniji. Zanimajo me predvsem stvari, ki so izmislili si ljudje, da veljajo za moske. Npr, scifi movies, tehnika, znanost, racunalniki, motorji itd. Obozujem tudi pir in druzenje s fanti. Skratka vse kar ocenjujejo za ‘moske zadeve’. Vedno sem imela prijateljice, se vec pa se imela prijateljev, ki so se vcasih tudi (nazalost) zaljubili vame oz hotli kaj vec. To me je ze veckrat pahnilo v depresivna obdobja, saj sem se pocutila brez pravih prijateljev. Sovrazim tudi izjave kot so ‘se bomo zenske malo podruzile’; ali ‘imamo moski vecer’. Dela, serije vse kar je zensko me vecinoma ne zanima. Sovrazim tudi menstruacijo. Zelim si nekoc imeti otroka, a ze sama misel nato da sem jaz tista ki bo noseca dojila itd. in izjave kot so za otroke najbol skrbi zenska, me povsem potrejo in v meni vzbudijo sovrastvo do otrok. Nevem zakaj a ko vidim zensko z vozickom se mi zelo smili. Med menstruacijo sem skoraj vedno zelo depresivna in sovrazim svoje zivljenje. Sicer sem zelo zgovorna, nasmejana in druzabna in uzivam v svojem delu, ki ga vecina spet oznacuje za moskega kljub temu da ze vrsto let to delo opravlja ogromno zensk. Starejsa kot sem bolj me obremenjujejo izjave ljudi in bolj se odmikam od ljudi. Ni mi problema kuhati in pospravlati kot tudi vecino fantov ki sem jih imela ne; me pa totalno razjezi (na raven ko bi lahko nekoga posteno pretepla), ce kdo trdi da je to delo zensko. Vem da se od te teme ze veliko govori zaradi istospolnih nagonov ljudi, a jaz tega nimam, zato se pocutim se bolj cudno od njih. Nevem zakaj to pisem saj verjetno ne bo nic spremenilo, morda si zelim potrditve, da so tudi ljudje okoli, ki se tako pocutijo. Imam cudovitega fanta, ki pa me mocno razjezi s kaksnimi ze popolnoma nedolznimi seksisticnimi salami. Najbol me razjezi ce mi kdo rece: o to je pa zelo zanimivo za zensko. Fantom sem bila zaradi mojih lastnosti vedno bolj pri srcu kot druge, zato vse skupaj se manj razumem. Skratka, se se katera tako pocuti? Kaj naj naredim, da ne bom ves cas tako jezna..

https://sl.wikipedia.org/wiki/Uravnavanje_jeze

Nekako nisi zadovoljna s svojim življenjem, sprejeti moraš biološko vlogo, če ti nekaj v življenju ne gre misliš da bi bolje živela kot moški.

Pred 100 leti so eni tud na žensko v hlačah gledali čudno, ni moških in ženskih del, vedno se najde nekaj seksističnih čudakov.

Verjetno nizka samozavest pa te, seksističnih žalitve motijo.

Če kot ženska uživaš s moškim v seksu, potem je ponavadi vse OK.

Ja kaj pa če kot ženska uživa v seksu z žensko, a pol ma pa kr naenkrat kurac, ne, lej tak se clovek ze rodi, tko k tisti deci k si spremenijo spol, ker majo obcutk da so v napacnem telesu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close