sonicare

spostovana

ali je priporocljivo uporabljat na mostilku ki stoji na 2 inplantantih sonicare od phlipsa scetke…. seveda z ultrasoft glavo…. bojim se da se nebi dlesni premaknile.. se scetke lahko uporablja naprimer vsaj vsak vecer ali je bolj smiselno kombinirat z navadno

imam se eno vprasanje… pres cca 3 tedni so mi montirali most 4 zob.. nosilca sta inplantanta… na enem nosilcu se vidi spodaj inplantant.. zob ni narejen do dlesni… tam zastaja hrana in vidi se da mal inplantanta

most imam zacasno gor ker se zobar reku nej pocakam kak mesec ce se bo dlesen premaknila.. seveda se ne bi

cistim redno tako kot treba

se da tak most kako popravit da bi zob segal do dlesni

imam pa cirkonij material

hvala

Pozdravljeni,
kot sem že večkrat zapisala: ga ni junaka, ki bi v istem času opral zobe bolje z navadno ščetko kot s Sonicare-om ali Oral B električno ščetko. Obe ščetki sta NEPRIMERLJIVO boljše kot vsaka druga in DA, priporočamo redno, 2x dnevno pranje zob z njima. Ne škodita in če kdo pravi drugače, naj pokaže kako znanstveno študijo, ker to kar jaz tu trdim, podpira res veliko število znanstvenih študij in niti ena ne trdi drugače.
Sicer pa kot ste že ugotovili, dlesen se ne bo premaknila ob implantatu navzgor. Če vas to zelo moti, je verjetno edina rešitev eksplantacija implantata in postavitev novega globlje v kost. To je predvsem estetski problem in če estetika ni ključnega pomena na tem mestu, potem druge nevarnosti ni. Govorim verjetno, ker situacije nisem videla…
LP Andreja

New Report

Close