solze…
Živjo, nevem kako bi začela… še sama nevem kaj se mi je pripetilo sedaj.. a je svega konec, vseh trenutkov, vseh sanj…
fant mi je napisal, da nima smila češ da se samo prepirava, da bi rad biu sam.,
nevem kako lahko prenehaš kar preko sms, samo zaradi tega ker ga nič ne pokličeš na domač tel, al pa da sm 1-2x na mesec k njemu domov prideš. Saj drugače se vidiva oz. sva se skoraj vsak dan, pa preko tela gsm tud vsak dan…
enostavno ne razumem to, kako lahko daš nekomu konec, če pa mu praviš kako ga ljubiš, pa ko si več kot dve leti skupaj—
skratka ne razumem, ni mogoče….
eh nevem več kaj naj si mislim več….
MI LAHKO KDO POMAGA sama nevem več dalje
solza,
mogoče je bilo pa že prej konec, samo priznati si nista hotela. Če sta se res prepirala, bi morala vsak prepir posebej reševati. Kajti nobena voda se ne polije preko roba, predno kozarec že ni poln.
Raje sprejmi to kot neko izkušnjo, da boš znala oceniti razmerje za naprej in katerih napak ne smeš ponuditi. To je tako kot šola. Učimo se in učimo, pa ko pride v službo vidimo, da še veliko ne znamo. Ampakk takrat smo e imeli pa za najbolj pametne, češ, kaj pa me to filajo.
verjemi, tudi nate čaka nekdo s katerim se bosta odlično razumela in bila še bolj srečna, samo verjeti moraš v to..
primož