Najdi forum

šolski copati?

kje kupiti res dobre šolske copate,ki bodo trpežni

za deklico, mi kupujemo v MASS-u, so lepi, in nam zdržijo celo šolsko leto in še bi.

od 6r itak samo natikače nosijo…… imajo povsod, cena 1€

Copati Alenka, lani sem tudi v Nami dobila dražje usnjene šolske copate, ki so celo zdržali nekaj mesecev.

Jaz kupujem pri kopiji. Vsaj nekaj mescev zdržijo.

pri Massu,zdržijo skoraj dve leti.

Lp

Jaz jih vedno kupim v Sparu, Sparky znamko, tiste ta semiš. Zdržijo eno šol.leto. Pa ne zato, ker bi razpadli, ampak zato, ker postanejo premajhni!

Alenka medvedki zaprti, rdeči, si jih je zaželel, gre pa v 5r

Res dobri copati so Sitar copati, saj so narejeni iz čevljarskega usnja in ročno šivani ter čudovitih barv. So tudi zelo vzdržljivi. Več lahko najdete na http://www.copati.si

@Dibika vaša spletna stran mi ni všeč, preveč je plastična. Za copate sm pa slišala, da precej hitro razpadejo?

Jah no pretiravat ni treba, spletna stran je pač tko kot vse slovenske, kričeča, z majhnimi slikami izdelkov in s slabo uporabniško izkušnjo, kaj čmo, slovenci še nismo tako kritični do dizajna spletne strani:) Takoj jim je nekaj všeč, če že zgleda kot, da je iz 90-ih pozabljajo pa, da smo že v 2011:) Škoda za Sitar, ker se več kot očitno vidi, da ne znajo upravljati s svojo blagovno znamko…verjetno tudi oglašujejo zgolj v off-line segmentu tako, da jim je verjetno splet še popolnoma tuj.

Glede copat, najboljš kupt v sparu itak otrok hitro preraste, uničijo jih voda, neprevidno odlaganje itd, tako, da kar se mene tiče kar je ceneje vzamem, v vsakem primeru jih bo rabil več.

Teja, baje niso tko slabe, da ne razpadejo tako hitro. Res pa je, da so naši malčki kar zahtevni uporabniki in so premnogokrat uporabljeni preslabi materiali. Mi imamo copate Brodi, ki kar držijo. Pa tudi njihova spletna stran se mi ne zdi tako plastična, dizajne imajo pa nore.

mass je zakon!!!

Definitivno Sitar copati, pa naj bo njihova stran kakršna koli. Menjali smo kar nekaj copat (ker se je npr. noga not potila, pa so jo stiskali kakšni šivi, pa sama elastika… ali pa so se tudi v enem mesecu kar zdelale).
Po priporočilu sem kupila Sitar copate, moram rečt fantastični. Kupila sem eno do dve št. večje in so zdržale celo šolsko leto. Tako, da letos moram po nove. Res, da so malo dražji od ostalih, ampak kvaliteta krepko pretehta ceno.
Pa nič plastičnega ni, kot pišete predhodnice, no razen internetne strani 🙂

bosi naj bojo vaši otroci, pozimi pa v nogavicah ali natikačih. naša je zmeri bosa

kdo te je pa to vprasal?

brez spodnjh hlack bodte , tm doli se mora zracit

Brodi, Fajfar, Sitar , Vucko, Vavpetic, Rolly, Gami… od 2010 do 2023 so se malo produkti spremenili imajo pa vsi svoje www strani , Copati so trpezni vse ostalo je odvisno od vzdrzevanja

New Report

Close