Šola za starše
Spoštovana ga. Marija! Pred leti sem obiskovala šolo za starše preko novomeškega društva Sonček. Vi ste to šolo vodila. Na uvodni predstavitvi ste nam staršem prebrala zgodbico o posebnem medvedku. Ta zgodbica mi je segla v srce in bi jo sdeaj rada povedala svoji prijateljici, ki je v podobni situaciji, kot sem bila jaz takrat. A mi lahko zaupate naslov knjige in avtorja? Lep pozdrav in veliko zdravja želim. Mojca.
Spoštovani,
zgodbica o zelenem medvedku je bila objavljena v enem od priročnikov Zveze Sonček “Kakšno igračo?”, Ljubljana 1998, kjer je tudi obširen strokvni prispevek avtorja ZGODBICE na temo SPODBUJANJE RAZVOJA Z IGRO. To je delovni terapevt g. Winfried Scholz, prevedel pa jo je mag. klin. psihologije g. Franc Prosnik.
če mi na e-naslov sonce@soncek pošljete Vaš poštni naslov, lahko Vam in Vaši prijateljici pošljem priročnik, saj ga sedaj brezplačno delimo v naših Šolah za starše majhnih otrok s posebnimi potrebami.
V informacijo pa še tole: v vikendu od 6. – 8. maja v naše rekreacijskem Centru Sonček Elerji pripravljamo skupaj z ravojnimi pediatri Šolo za staše predšolskih otrok s posebnimi potrebami in bo namenjena vsej družini, pa tudi za varstvo otrok bo poskrbljeno. Podrobnejši program in prijavnica bosta v začetku aprila objavljena na Sončkovi predstavitveni strani.
Hvala za prijazne želje in tudi Vam vse dobro. Marija Božič