So moški pač takšni?
O groza!!!
kaj naj si sedaj mislim ko sem to prebrala???
Midva z fantom sma tudi skupaj od sedemnajstega leta.Pa kaj naj zdaj to pomeni da so nama dnevi šteti???
Ali se po šestih letih lahko poslovim od njega?In sedaj ko je končal faks in gre delat?
Nevem zagrenili ste mi dan,drugače ne morem napisat.Jaz enostavno mislim da se ljubezen po nekaj letih res spremeni, vendar je toliko lepih trenutkov ki ti jih nudi partner da ne moreš mislit samo na seks in strast!Če bi vsi tak razmišljali potem bi kar naprej menjavali partnerje!
Iskreno upam da boma ena izmed tistega enega procenta ki ostane skupaj in da boma imela llepo vezo in srečno življenje še naprej.
HOJLA ….
Lepo si predstavila problem in popolnoma mi je jasno o čem govoriš. Sama sem bila v zvezi od svojega 1-letnika pa do 4-ga.
Imela sva se lepo in rada, a po treh letih sama nisem mogla več. A pri nama se ni končalo na tak način, kot pri vama … Kajti sama nisem imela moči, da bi mu tako predstavila svoj problem, ampak sem čakala … Pričelo se je kreganje in pričkanje in na koncu sva zadevo če končala…
Bilo je lepo, bila je izkušnja … a končalo se je …
Jaz sem še vedno prepričana, da zaradi let .. nisva se spoznala v pravem življenjskem obdobju in vesela sem za to.
Sedej sem zelo srečno zaljubljena in na vse gledam drugače … še sem v stiku s tem fantom, hodi z mojo najboljšo prijateljico iz srednje šole in vesela sem za njiju 🙂
Vem, da ti je zdele hudo, a čestitam ti, da si bila tako ODRASLA in tako lepo sprejela vseskupaj … sama tega namreč nisem bila sposobna …
Da prav je, da ga pustiš na miru …. tako te bo cenil in lepo se bo končala vajina veza … Brez kreganja, zmerjanja in zamer….
Jaz se na tvojem mestu nebi zanašala, da se bo vrnil je pa popolnom amožno, da se bo … A sama ga najverjetneje nebi vzela nazaj …
Tudi ti boš zaživela se imela lepo in ponovno imela rada….
Bodi vesela, da si imela tako lepo vezo .. iz nje si se veliko naučila … in bodi ponosna na to….
Zdele bo mal kriza, da prebolita potem pa sem sigurna, da bosta ostala zelo dobra prijatelja se spoštovala in si zaupala ….
Kajti NIHČE ni NIKOGAR izdal … ampak sta bila vedno iskrena en do drugega….
Res si zelo razumsko dekle, čestitam!!!
Lep pozdrav,
by bixy
P.S. Najdi si nove hobije … pojdi ven s prijateljicami … zapolni si čas v katerem je bil “le on”, verjami lažje ti bo …
In ko boš starejša boš govorila imela sva se lepo, a sva bila premlada! ( tako kot govori VELIKO ljudi….)
Vidim, da si dobila ogromno odgovorov.
Predhodnih nisem brala, ker ti bom odgovorila, kaj si pač mislim jaz.
Zelo lepo, da sta se razšla na tako miren način. Dobro je da ga pustiš pri miru in da mu daš čas, čas njemu in nenazadnje tudi sebi. Bodi vesela, da sta se mirno rašla, da ni nekakšnih problemov.
Če sta za skupaj se bo to tako izkazalo.
Pač je podvomil in svoje dvome bo razčistil.
Medtem časom, pa tudi ti razvijaj prijateljstva in reči, ki jih prej pač nisi počela.
In sploh pa se ne sekirat.
Vse lepo ti želim
m.
Hvala vsem za odgovore, takšne in drugačne. Verjetno vas zanima, kako se je vse razpletalo 😉 Mineva drugi mesec, kar me je presenetil z besedami, da me ne ljubi več. Od takrat se je zgodilo toliko stvari, zaradi katerih sem sicer marsikaj spoznala, po drugi strani pa jih obžalujem. Kmalu po objavljeni temi sva šla na pijačo. Se začela družiti in na koncu nisva več vedela, ali sva par ali prijatelja. Poskusila sva še dvakrat, kot par, a se žal ni obneslo. Enkrat je poknilo na njegovi strani, drugič na moji. Preveč jeze je še bilo v naju, preveč dvomov, strahu in nezaupanja. Prišel je nazaj. Z močnimi čustvi, z ljubeznijo v srcu, a vseeno to ni bilo dovolj. V tem času se je tudi meni začelo ohlajati. Na koncu sva spoznala (to je bilo kakšen teden nazaj), da vse skupaj ne pelje nikamor. Od takrat se nisva videla. Imam občutek, da sva se razšla na najgrši način. Kaj čutim sedaj ? Hvaležna sem za tista lepa tri leta. za vse, kar me je naučil. Solze mi tečejo, ko to pišem, a vseeno čutim, da tudi zame prihaja sreča. Iskreno me je ljubil in z mano delal, kot s princesko. Ti spomini so lepi…a ob njih postanem žalostna. Najbolj pa me muči zadeva, ob kateri vas prosim za par mnenj. Verjamem, da sva bila zadnji mesec precej zmedena, srce je čutilo naklonjenost, a vseeno ne dovolj za ponovni začetek. In ta mesec je bilo izrečenih veliko hudih besed, ignoriranja…nesramnosti, hladnega tona. Z njegove strani. Verjetn tudi z moje. To me zelo boli, ker sem jezna nanj. Tako jezna, da se bojim, da je uničil tiste lepe spomine od treh let. Razumem, da se je odzvala narobe, ampak ali je imel pravico? Je pozabil, da sva se nekoč ljubila ? Je pozabil, da sem tudi jaz človek ? Tega mu ne morem odpustiti. Morda nekoč.
Danes pa živim. Ne boli me več, ne želim si ga nazaj. Čeprav se trudim, da ne mislim toliko nanj. Želim si nazaj tisto obdobje, kar je seveda nemogoče, novega razmerja z njim pa ne želim. Upam, da mi bo nekoč lahko povedal, zakaj se je v teh dveh emsecih včasih do mene obnašal, kot da sem žival brez čustev.
lep dan želim
sam sem v podobni situaciji kot Malamuca (več o tem je v moji temi)
Tudi moja punca po dolgi vezi kar naenkrat ne čuti več zadosti do mene. skušam ji dati čas, a je zelo težko…in velikokrat trpim, saj je na trenutke mrtvo hladna…tudi jaz tega ne razumem, saj se ni zgodilo nič posebnega…meni se je zdela zveza dobra
naj še enkrat ponovim, da se nama je nekaj podobnega že zgodilo in sva takrat prišla skupaj in je bilo potem še boljše kot prej, a ne vem če bom imel še enkrat moč za vse to!
Mala…kako se je pa tvoja zgodba končala?!…ali si se vrnila k njemu, potem ko si se našla?
Pozdravljen!
Žal se še po osmih mesecih nisem našla. Vem, da ga še vedno ljubim, ampak nisem prepričana, da je pravi. V bistvu sploh več ne vem kakšen je “pravi”. V tem času sem spoznala moškega, ki je po mojih “merilih” – vsaj takšnih, ki sem jih vedno imela. Ampak zdaj tudi to ni več to. Bivšega vedno bolj pogrešam, on pa še vedno čaka name in tako mislim, da se bom slej kot prej vrnila k njemu in skušala rešiti vse težave, ki sva jih imela. Upam, da bo tudi on pripravljen vložiti čas in trud v najino zvezo in da nama bo uspelo.