Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo smrdeč urin

smrdeč urin

Pozdravljeni,

pred kakšnim mesecem sem prvič zaznala po jajcih smrdeč urin. To je bilo po jemanju antibiotikov, medtem sem pila veliko vode ampak sem tudi popila veliko alkohola prvi dan po jemanju zdravil. Ne vem, ali je povezano. Pred kratkim se je smrdeč urin ponovil, dan pred tem pa me je pogosto tiščalo na wc, alkohola že nekaj časa nisem pila. Zadnje mesece se mi pojavlja tudi pogosta vrtoglavica in občasno slabost. Morda je lahko kriv tudi stres? Drugače pa sem kadilka in včasih mi tudi zmanjkuje sape, morda je razlog tu? Zanima me ali gre za kakšno infekcijo, ki bi me morala skrbeti ali pa je vse le posledica nezdravega življenja in so simptomi začasni?

Lep pozdrav,

Mojca

Drugače pa nimam nobenih bolečin v ledvicah ipd. Imela sem že nekajkrat vnetje mehurja, vendar mislim da tokrat ne gre za to, ker nimam nobenih drugih simptomov razen tega občasnega urina z močnim vonjem po gnilih jajcih. Prehranjujem se tudi mislim, da kar zdravo in generalno spijem vsaj 2L vode na dan. Moja velikost in teža 165/53.

Lp,
Mojca

Najhuje je zjutraj , ko urin smrdi po ribah ali gnilih jajcih in čez dan, ko ne pijem vode vsaj 2 uri.
Opazila sem, da ko imam obilnejši izcedek (brez vonja, bele barve,ko se posuši), se vonj zmanjša in vonj pri uriniranju med menstruacijo popolnoma izgine.
Dobila sem pri ginekologu Medazol tablete 400mg za vsakega partnerja 5 tablet od enkrat.
Uporabila naj bi tudi Medazol vaginalete 500 mg.

Zanima me, zakaj sem imela po zaužitju tablet končno normalen urin (zjutraj in tudi ko nisem pila vode več ur), ko pa sem uporabila vaginalete se je v urinu naslednje jutro zopet pojavil vonj po ribah???
Mi prosim razložite?

L.p, Nina

Najhuje je zjutraj , ko urin smrdi po ribah ali gnilih jajcih in čez dan, ko ne pijem vode vsaj 2 uri.
Opazila sem, da ko imam obilnejši izcedek (brez vonja, bele barve,ko se posuši), se vonj zmanjša in vonj pri uriniranju med menstruacijo popolnoma izgine.
Dobila sem pri ginekologu Medazol tablete 400mg za vsakega partnerja 5 tablet od enkrat.
Uporabila naj bi tudi Medazol vaginalete 500 mg.

Zanima me, zakaj sem imela po zaužitju tablet končno normalen urin (zjutraj in tudi ko nisem pila vode več ur), ko pa sem uporabila vaginalete se je v urinu naslednje jutro zopet pojavil vonj po ribah???
Mi prosim razložite?

L.p, Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close