Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija SLOVENSKI POSNETKI NA YOUTUBE

SLOVENSKI POSNETKI NA YOUTUBE

Zadnje dni gledam slovenske posnetke na YouTube. Slučajno sem opazila, da je zdravilec Majan Ogorevec napisal knjigo Magija, most med znanostjo in religijo: https://www.zalozba-chiara.si/duhovnost/1025-magija-most-med-znanostjo-in-religijo. Nekaj njegovih knjig sem že prebrala. Potem sem malo pobrskala po internetu in našla posnetke s predavanj v Cankarevem domu – Spremeni sebe, spremeni svet. Mislim, da jih je 6 in vsako traja cca 2,5 ure.

Če ne marate tapkanja, je morda Axis mundi za vas. To je postopek, ki ga avtor naredi na vsakem predavanju. Poveže se z nebom in zemljo in poveča pretok energije skozi telo.

Izvedela sem tudi kaj novega. Recimo to, da stalno pritoževanje slabi trebušno slinavko. No, enkrat sem prebrala, da za rakom na trebušni slinavki zbolijo ljudje, ki se ne znajo zabavati. Avtor govori tudi o tem, da zdravilci tudi zdravijo samo simpome, če ne odpravijo vzroka bolezni. Karmična diagnostika pa poišče vzrok za težavo. Temu pri EFT-ju Gary reče bistven problem.

Ja, pove tudi to, da nismo vsi na enakem duhovnem nivoju. Vsakdo ima svojo resnico in s tem povezana svoja prepričanja. Vsakdo ima prav na svojem nivoju. To pomeni, da če se z nekom ne strinjaš, ne gre za to, kdo ima prav, temveč za to, da sta na različnih duhovnih nivojih. Pav imata oba. Vsak na svojem. Pavi, da je vzrok za večino težav, ki jih imamo, v našem otroštvu in ne toliko v prednikih in preteklih življenjih. Zanimivo, nekateri pa trdijo, da večino tega sploh ni naše, da je od prednikov, duše …

Tu je prvo predavanje, potem jih je pa še 5.
https://youtu.be/dJITyH7Xm84

Breda

New Report

Close