Najdi forum

Včeraj sem gledal Oddajo Sanjski Moški. To je realnost današnjega časa. Fletne punce ampak se sprašujem kako naj bo normalen povprečen fant z eno tako ki po tv razlaga da ima dosti kurvanja in hoče nekaj resnega? Kdo bo to žensko vzel? Poročil? Kako vi vsi na to gledate? Glede na to da so sedaj socialna omrežja in se lahko pogleda osebo za nazaj? Kako se vi moški počutite ko vidite neko svojo simpatijo potem pa vidite koga vse je imela prej in ugotoviš da si ji neka izhodna strategija? Nek bimbo za gotovino.

Prosim da ženske ne komentirate, želim moško mnenje Kako gledate na to? Kako naj grem na sprehod z eno tako ki se meče po oddajah? Ki ima 50 tipov v dm in slike bivših po profilu? A je to normalno?

po oddajah se jih meče enih 30, ki skačejo iz enega šova v drugega.  Ostalih 20.000 pa je normalnih, tako da res ne vem, zakaj moraš ravno eno od teh izbrati.

Še vedno se ne morem znebiti občutka da ima večina punc prevrtene kilometre nazaj. Ne morem uživat v taki vožnji.

Normalen povprečen fant postane zanimiv še le, ko ženska doseže 30. let in začne čutiti pritiske za ustvarjanje družine in potrebo po finančni stabilnosti. Dokler še ima mladost te potrebe še ne čuti, ker ji sodobna tehnologija omogoča, da z nekaj kliki doseže >100 različnih fantov, kar ji zvišuje ego in sproži vprašanja “ali je trenutni fant res najboljši, ki ga lahko dobim, Jan mi je na insta pisal, če se dobiva v petek na kavi…”. Vse to se seveda dogaja povsem diskretno in trenutni revež nima nobene ideje, da je z njim že praktično opravila. Mogoče bo z njim šla še na kakšno kosilo, da ji ne bo treba plačati.

Verjetno eden bolj brutalnih primerov iskanja “tistega boljšega fanta” je zgodba za sliko “Burst of Joy”, ko se je vojak na sliki ponovno prvič videl z družino po 5 letih v vietnamu, kjer je bil vojni ujetnik. Na isti dan, ko so ga izpustili je dobil pismo “Dragi Janez”, kjer mu je žena pisala, da je našla drugega in da zahteva ločitev. Seveda ji je moral odstopiti 43% vojaške pokojnine, kot je to naročilo sodišče.

Večina moških še zmeraj misli, da so ženske angeli čistosti in podobne pravljice. V realnosti pa 50 Shades of Grey in Sex and the city podirata prodajne rekorde. Časi srečnih družin so daleč za nami, nekatere mamice danes prodajajo svoje slike na OnlyFans, možje pa pridno držijo kamere in urejajo slike. Takšna družba ne more delovati, prej ali slej bo prišlo do propada.

Zelo lepo napisano. Zahodni individualni kapitalizem je uničil družino (razširjeno družino) in jo zreduciral, ponižal in obremenil samo na starša.

Prihaja čas kolektivnih sistemov. Kakšni to bodo ne vem. Je pa ta evforična Tinder zabava obsojena na konec slej ko prej.

New Report

Close