Pozdravljeni!
Zanima me, vaše mnenje o tem ali imam vnet slepič. V trebuhu čutim občutek slabosti in tudi bruhal sem enkrat (vendar zelo malo – mogoče od nervoze in straha, ker sem kar velik paničar), blato je morda za malenkost bolj mehko kot ponavadi. Apetita nimam.Največja uganka mi je bolečina pristona je samo, ko si tipam trebuh in še to ne na tipični točki slepiča venadr na mestu prepone in glede na to, da sem bil oba dneva med vikendom aktiven (pohod in kopanje) bi si lahko pretegnil kakšno kito. Kajti sedim lahko vzravnano ne da bi čutil bolečino, ko si tipam trebuh me prav tako ne boli cel desni spodnji del. Prav tako lahko normalno pokrčim desno nogo in hodim. Telesne temperature nimam povišane. Zanima me torej Vaše mnenje ali mislte, da imam vnet slepič ali le pretegnjeno kito v preponi? Kot sem napisal sem paničar in bi bruhanje (prav zaprav sploh nisem mogel prav bruhati čeprav sem zaužil zvečer noramlen obrok) in slabost lahko bila posledica panike. Opravijučem se, če je v besedilu kakšna napaka, ker imam nekaj težav s tipkovnico. Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor.
Spoštovani!
Medtem ko ste čakali na odgovor, so verjetno težave že minile. Za vnetje slepiča vaše težave značilne niso, predvsem je bolečina stalna, le jakost se spreminja. Svetujem pa vam redno vsakodnevno telesno aktivnost, pa bo manj težav po aktivnosti za konec tedna!
LP, Marija Š. Gašperšič