slepič

LP
ZANIMAM ME KAKŠNA JE BOLEČINA PRI SLEPIČU KAJTI ZE NEKAJ ČASA ME BOLI NA DESNI STRANI MED POPKOM INKOLKOM VENDAR TA BOLEČINA NI PRISOTNA VEDNO TUDI NA OTIP NE ČUTIM BOLEČINE TUDI DRUGIH ZNAKOV NIMAM ZA SLEPIČ PA ME VSEENO SKRBI ALI JE MOZNO DA JE KAKŠNO VNETJE JAJČNIKOV????
HVALA

Spoštovani!

Pri vnetem slepiču je pogosto prisotna vročina, bolečina je bolj ali manj stalna, pogosto neodvisna od gibov, motena je prebava – največkrat v obliki odsotnosti odvajanja blata, slabost in tudi bruhanje. Bolečina zaradi vnetja rodil navadno nima teh spremljajočih znakov in je pogosto lahko tudi obdobna. Glede na vaš opis se je kar težko odločiti za eno ali drugo. Proti slepiču nekako govori ta dolgotrajni potek brez nevzdržne bolečine. Najbolje bi bilo na pregled k zdravniku.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

zelo nerada hodim za vsako stvar k zdravniku zato me zanima kateri organi so se na tem delu kajti danes se je ta bolečina preselila na bok ni zelo boleča je pa moteče
lkp

Spoštovani!

Pod popkom desno se nahajajo slepič, jajčniki, jajcevodi in sečevodi, levo pa ni slepiča, temveč konec debelega črevesa. Boli lahko vse to, ali pa se prenaša bolečina iz ledvic pri vnetju ali pri ledvičnih kamnih. Bolečine pa lahko izžarevajo tudi iz hrbtenice pasasto proti trebuhu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

meni se je sedaj bolečina preselila na bok vendar ni zelo boleča samo moteče je kako močno mora biti za obisk zdravnika
lp

Spoštovani!

Na boku je bolečina lahko posledca razbolelih mišic. O teži bolečine je težko govoriti, ker je njeno pranašanje individualno, predvsem pa vezano na to, kje boli. Bolj pomemben je čas – če se v treh tednih npr. takale bolečina ne pomiri, je že bolje, da se oglasite pri zdravniku.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close