Skupina za samopomoč

Pozdravljene,

najprej bi se zahvalila Primožu, ki se je res zavzel za odprtje novega foruma.

Po tem, ko mi je umrl prvorojenec samo 5 ur po porodu sem ugotovila, da bolečin, ki jih preživljaš po takšnem dogodku nimaš z nikomer deliti.

Vabim vse tiste, ki se soočate s takšno izgubo, da pokličete na tel. 041 568732 ali 031 606631, saj bomo poskušali organizirati v mesecu septembru skupino za samopomoč in si tako delile podporo v svojih bolečinah in izmenjavale izkušnje.

Lokacijsko načrtujemo v Mariboru in na Ptuju.

Pozdrav,
Bernarda

Bernarda,
najprej vsem mamicam, ki so izgubile otroke – moje sožalje. Sama sem imela 3 spontane splave v zgodnjih nosečnostih in sedaj imam tri navihane mulčke. Toda še vedno velikokrat mislim na moje male zvezdice, ki jim ni bilo usojeno zaživeti.

Pri ustanavljanju skupine za samopomoč ti svetujem, da se obrneš na Hospic, kjer boš lahko dobila veliko koristnih informacij, literaturo, podporo in pomoč. V okviru Hospica telefonsko “svetuje” tudi mamica Martina iz Novega mesta, ki je ob porodu izgubila svojega prvega sinka, njena tel. je 041/253-448. Povežite se, skupaj boste močnejše!

Prijazen pozdrav! Karmen Mlinar, svetovalka za dojenje pri La Leche League International <http://www.dojenje.net>

Draga Karmen,

zelo vesela sem, da si se oglasila.

Glede Hospica ti lahko povem, da sem ravno tam dobila vso pomoč in tudi moč, da sem tudi v Mariboru uspela doseči, da bo podobno kot v Ljubljani tudi v Mariboru Polje belih vrtnic (otoritev predvidoma na začetku septembra).

Prav tako pa sem se odločila, da bi bilo potrebno ženskam, ki se soočajo s takšno izgubo čim bolj pomagati. Prepričana sem, da se bolečina tako “deli” in jo je lažje prenašati.

Hvala za tel. št..

Pozdravljena!
Sama sem pred 2 letoma v 32 tednu rodila Domna, ki mu je srcek nehal biti nekaj dni prej v njegovem prvem domu.
Ker vem, kako je. napisala sem tudi ze clanek o tej in tem podobnim stvarem (pisem pri reviji Moj otrok) bom vesela, ce bom pri ustanavljanju tega drustva lahko kakorkoli pomagala.
LP, Natasa

New Report

Close