Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina skrb za brata

skrb za brata

Spoštovani, zelo me skrbi za brata, ki je imel pred mesecem dni prometno nesrečo, na urgenci niso ugotovili nobenih hudih poškodb,dobil je več udarcev v glavo,vendar rentgen ni pokazal ničesar,ker ga je gglava ves čas bolela,je bil še enkrat na kirurgiji,pa mu niso svetovali nič drugega kot pregled pri nevrologu, ki je šele čez mesec dni, ves čas je zaspan, oči ima zelo motne in razširjene zenice, toži,da ga vzadnjem delu glave peče,ne more loviti ravnotežja in kar pozablja kaj govori in tudi sicer so gibi počasniin na splošno je čisto izgubljen in me resno skrbi ,da ni kaj hudo narobe, saj ko se pogovarjamo kar zadrema in nič več ne ve ,kaj smo govorili, prosim povejte ali bi moral še kam na pregled in kaj bi lahko to bilo? hvala

Spoštovani!

To so znaki obtolčenine možganov, kar ga sicer življenjsko zelo verejtno niti ne ogroža, je pa lahk oprecej slaba napoved za njegovo funkcioniranje vsaj nekaj časa. Mogoče bi bilo dobro opraviti tudi psihološko testiranje, katere dejavnosti so prizadete.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Hvala za odgovor, je pa že prepozno, v soboto je umrl, verjetno zaradi poškodb na možganih, CT pa mu niso naredili. Pri kosilu nenedoma padel s stola ,oživljali na vse načine , pa ni bilo pomoči.

New Report

Close