Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija sklepne tez ave

sklepne tez ave

spoštovani

imam de quervain sindrom in začetek osteopenije v rokah. lani sem prejel blokado, a mi je bilo rečeno če se mi bolečina ponovi moram na operacijo. zaradi epidemije sedaj ne bom kaj hitro prišel na vrsto za operacijo saj se mi je bolčečina ponovila. ali do ta čas lahko dobim novo blokado? ker s tako hudo bolečino ne morem biti ne brez blokade bne brez operacije, medtem ko analgetiki nepomagajo (ibuprofen, doreta, nalgesin, tramal…)

vmes sem dobil tudi bolečine v križ nekaj mesecev in mi analgetiki niso bistveno poamgali, k zdravniku zaradi epidemije nisem šel. kaj bi to lahko bilo? vlčasih se mi tudi v drugih sklepih pojavljajo bolečine, v kolenih imam rahle degener. spremembe. na kaj nakazuje vse to in zakaj sploh pšrihaja do vnetij ter zakaj elikokrat ne pomagao analgetiki?

star sem 45

hvala, lp

Spoštovani!
Lahko brez problema dobite ponovno blokado v zapestje. Za križ gre pa lahko za išias, svetujem RTG in eventuelno MR preiskavo. Če imate bolečine v številnih sklepih, pa je potrebno izključiti revmatološko obolenje.
Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close