Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Simptomi in obisk zdravnika

Simptomi in obisk zdravnika

Spoštovani,

Prosila, bi vas če mi lahko pomagate z diagnostiko simptomov. Vem, da je zelo težko brez dejanskega obiska zdravnika težko, kar koli trditi venar mi je težko oditi k zdravniku saj so me učili, da če ni nujno ni potrebno hoditi.

Na sumu imam ščitnico. Imam probleme z težo, vedno sem imela nekaj kg preveč vendar sem se v zadnjih 2 letih zredila za nekaj več kot 15 kg (181cm – 97/100kg), včasih imam občutke tesnobe (tiščanje in zbadanje v prsih), pogosto doživljam občutek ekstremne temperature (mi rata zelo vroče ali pa zelo mrzlo, brez razloga), prekomerno spanje in nejevoljnost, ki sta postala močan problem, do te mere, da tudi, ko pride do nečesa kar bi bilo nujno treba narediti, glava reče eh, in spim ali ležim dalje. Zadnje čase pa imam tudi probleme z močnim nihanjem razpoloženja. (Povsem dobre volje, in lahko samo neka beseda me naredi sitno ali jezno).

Hvala za vaš čas in odgovor.

Pozdravljeni!

če še niste bila pri zdravniku, le pojdite. Za pregled ščitnice je potreben le odvzem krvi, pa boste vedeli, pri čem ste. Opravil bo pregled in tudi druge preiskave. Če se namreč ugotovi depresija, je smiselno zdravljenje, da bi se vam kvaliteta življenja zopet izboljšala.

Lep pozdrav
Mateja

New Report

Close