Simpatija
Star sem 25 let in ne morem pozabiti prejšnje punce. Spoznala sva se preko spleta lanskega decembra. Super sva se ujela. Dobivala sva se 3 mesece in nakar mi nekega dneva napiše da sva lahko samo prijatelja z obrazložitvijo, da pač še ni pripravljena na resno zvezo po neuspeli prejšnji in da ima veliko dela v šoli itd.. Prepirala se nisva niti enkrat zato se bil kar malo potrt ampak sm si rekel ok pač gremo naprej. Od tistega dneva pa do danes imam še zmeraj v glavi to punco pač je nekaj posebnega in nekako čutim, da bi lahko še bila skupaj. V vsem tem vmesnem času si nisem uspel najdit punce, ker mi enostavno ni bila nobena zanimiva tako kot prejšnja. Sem pa vseeno vesel da s to punco še ohranjava stik. Občasno si kaj napiševa ampak je pogovor bolj prijateljski in drugačen kot takrat ko sva se dobivala. Povabil sem jo tudi na pijačo in vabilo je tudi sprejela tako da se dobiva v naslednjih dneh. Tudi ona je bila v vsem tem vmesnem času samska. Zanimajo me vaši predlogi kako jo osvojiti/očarati. Zanjo bi naredu vse na svetu.