Najdi forum

Dragi civo,
mogoče so bile naše mame pred leti še toliko potlačene nazaj, da so se res vdale moškim in skrbele zanj , oni pa kot otroci, gledali le svoje potrebe
In družba je z žrtvovanjem žen še nekako delovala.
Zagotavljam ti, da so punce moje generacije preveč emancipirane, da bi si kaj takega dopustile. Imamo svoj denar, ni več sramota če ostanemo same, če se nam joški povesijo si jih lahko popravimo, če že hočemo, ..itd.
Pa tudi vedno več je žensk z mlajšimi moškimi. So bolje napredni v razmišljanu, kot še nekateri zaostali vrstniki.
Dragi moški, tudi vam se ne piše lepo, poglejte malo po revijah, kakšni lepotci so tam, poglejte malo sebe in boste videli, da niste ravno bingo zadetek. Je pa res, da so moški po navadi zelo samovšečni in nesposobni samokritike. Bodo potrebovali malce več časa, da bodo spregledali in padli na realna tla, do takrat naj pa še kar sanjajo, kako lahko vsako……….
Žal pa so vaši zlati časi patriarhata mimo!
Kajne da punce, se bi ve še pustile komu, da vas z..j.b..va? Samo še največje kokoši si to dovolijo, prave samozavestne ženske pa ne!!!

Sorry. Ne lažem in poročena sem z istim. Ta nihče boš pač moral malo raztegniti. Meni je v mojem zakonu ful dobr in mojemu možu tudi. Ukinite zijanje tv v nedogled in podobne balaste. Midva se vsak večer dobiva, si odpreva steklenico piva ali skuhava čaj, kot nama pač paše in se pogovarjava o vsem mogočem in v glavnem o najinem odnosu… Včasih počneva tiste čudovite reči zvečer in potem še zjutraj… pa nisem nobena nimfomanka, :)))), živim pač tako, da mi je lepo…

Največ imajo o joških, celulitu, preveliki riti, odvečnih dlačicah povedat tipi, ki so sami daleč od podobe Adonisa.

Le zakaj?

Hvala bogu za take, da imajo zvesto prijateljico desnico, ali pa kakšno desperado (žensko), ki ne ve zakaj jo ima.

Jaz sem mislil tukaj resno razpravljat o psiho-fizično, zgodovinsko, nagonskem vidiku dejstva, da moški gledajo za (drugimi) ženskami. Tukaj pa pišete ene frustrirane, zatirane babe, ki vam moški skačejo čez plot. To nima nikakršnega smisla. Na ta način ne bomo prišli do dna problema. Mena, če ti ne spadaš v to kategorijo žensk ampak si samo v stanju, ki ga opisuje tvoje ime, se ti iskreno oproščam.
A.

Ej, Civo666, a je tu kaj posebnega za razpravljat? Jasno, da moski radi pogledajo cedno zensko. Ali mislis, da zenske ne pogledajo rade dobrega tipa?

Ampak… POROCEN je pisal, da zaradi tega, ker na cesti, v revijah,… vidi lepotice, zato seksa dosti manj z zeno. Sorry, ampat tu pa ni kaj za razpravljati. Ce imas koga rad, te ne moti postava, ki ima bojda posledice dveh porodov, karkoli ze naj to pomeni. Jaz sem pred leti bila z moskim, ki je bil 12 ;let starejsi, ze malo osivel, naguban, nikakor ne lepotec. Ampak meni je bil najlepsi moski na svetu, ker sem bila vanj zaljubljena. Jasno, da nisem slepa, d ane bi videla njegovig gubic, ampak ljubila sme ga z njimi vred.

Ce nekdo torej (skoraj) ne seksa z zeno, ker ni kot lepotica iz revij, to nima nikakrsne zveze s tem, da rad pogleda lepo zensko, ampak zene nima rad in je tudi nikoli ni imel.

No če zmanjka pametnih argumentov je najboljša obramba napad, napad zaradi imena, ki sem ga pač naključno vtipkala in da sm zafrustrirana baba, ker me nihče nemara. Če tebi ni všeč kaj drugi napišejo jih takoj začneš osebno žaliti, je to tvoj nivo razpravljanja?
Nič pa o tem kar sem napisala in zakaj nimam prav??? Mi znaš to na inteligenten način pojasniti, oziroma kako si iz mojega odgovora naredil logičen sklep, da sem v meni in zafrustrirana? Na podlagi kakšnih argumentov?
Morda ni res, da so se naše mame bile prizanesljivejše do svojih možev?
Morda ni res, da ni nič nenavadnega, da si ženske sodobne zbirajo mlajše partnerje?
Morda ni res, so današnje ženske ekonomsko neodvisne?
Morda ni res, da so bolj zahtevne v seksu, hočejo biti zadovoljene in jim ni vseeno kakšnega plešca s trebuhom imajo? Hočejo zdravega atletskega negovanega moškega, morda to ne drži?
Morda ni čedalje več moških revij na temo kako hujšati, kako nabijati mišice, kako se pobritiitd…
In kje iz vseh teh izjav veje moja zafrustriranost?

Potem se boš moral obrniti na forum, kjer so uporabniki prepričani, da je vaša večna nepotešenost zgodovinsko definirana, in opravičila vaše gonje za ne vem kakšnimi, kot edino možno rešitev…

Nismo vse(vsi) iz te zgodbe in ne vem zakaj se tako trudiš potlačiti vse moške v isti škaf. Vsak pač čuti po svoje, seksa ali ne seksa, skače čez plot iz verjetno različnih vzrokov, poznam moške, poslušam zgodbe in lahko ti povem, da jih poznam vsaj ducat, ki imajo doma lepe mlade in s čvrsto zadnjico, ljubice pa tudi po petnajst let starejše….

Kaj bi pravzaprav rad? Opravičilo, zakaj ne moreš več pogledati svoje lastne žene gole? Ali morda dovoljenje da lahko pof… prvo mlado, ki bo šla mimo tebe. Je že tako hudo?
Če je potem, rabiš strokovno pomoč….Ali pa se vdaj v usodo.

No, končno ena konstruktivna.
V vsem se strinjam. Saj sem to dodatno poudaril, da je pri zenskah najbrz isto. Tudi one rade gledajo lepe moške.
Ne vem, kaj se vse toliko razburjajo. Ženske ste se komaj v zadnjem času toliko osamosvojile, da upate zahtevat. Kvaliteto in kvantiteto. S tem ni cisto nic narobe. In ce govorimo, zakaj je veliko manj seksa doma, je to tudi eden od razlogov. Moški se ustrašijo odgovrnosti pred zahtevno ženo. Se sprašujejo, če so sploh še sposobni zadovoljit to svoje bitje. Preberite si malo študije psihologov.

Po drugi strani pa je žensko telo izgubilo vso mističnost. Danes še enega drekastega jogurta ne znajo prodat brez reklame, kjer ga naga ženska ne požira, kot da ji prihaja. Včasih si videl v mestu ženska kolena pa si bil ves razdražen in si komaj čakal, da prideš domov in pritisneš ženo ob kuhinjski element, danes pa hodijo ženske na pol gole po svetu pa je to vsem nekaj normalnega. Erotike ni več.

Še čisto na kratko odgovor mojima dvema nasprotnicama…
Mena, zafrustriranost je letala bolj na tvoje predhodnice v tej temi, oni del z “Meno” pa je bila bolj igra besed. Torej se ti opravicujem. ker se v mnogocem strinjam tudi s teboj.

LM, ti pa definitvno spadas v skupino zensk, ki sem jih zgoraj definiral ali pa samo enostavno ne razumeš, kaj hočem povedat. Verjemi, da imamo pri nas doma prav dobro porihtane te stvari in zase ne potrebujem ne alibija, še manj pa strokovno pomoč.
A.

Žal mi je ampak izražaš se točno tako kot ogrožena vrsta:))))) Jaz pa sigurno ne spadam v nobeno skupino, vsaj v tisto ne v katero bi me ti rad vpisal… :))))

hojla, bravo, zanimivo razmišljanje, tipično za nekoga, ki so mu šli možgani v jajca. LP pa brez zamere

No, končno se v nečem strinjava. Jaz sem ogrožena vrsta, ker takih moških, s katerimi bi bile žene zadovoljne, je vse manj.

Civo666, se strinjam s tabo. Res je, da se tudi ženske oziramo za lepšimi moškimi. Hvala bogu se sedaj pojavljajo v revijah in reklamah tudi privlačni moški, tako da kdaj tudi ženske pridemo na svoj račun. Včasih tega ni bilo. Kamor si pogledal – samo gole ženske! Včasih sem se počutila kar prikrajšano! Ha, Ha! O.K. malo heca. Hočem rečt, da se ženske emanicipiramo v vseh pogledih. In res je že prav grozljivo v kakšne “namene” vse se že uprablja akt golega ženskega telesa! Na vsakem koraku gledaš prsi… Ta z jogurtom je pa tudi meni že čisto pretirana. Dejansko žensko telo ni več nič mističnega….

Zakaj so vse skočile v “luft” ob postu poročenega? Moje mnenje (ki izhaja iz mojih občutkov in problemov s katerimi sem se soočala): zato, ker se bojijo, da tudi njihov (moj) moški razmišlja enako. Vsaka ženska si želi biti lepa, želi čutiti da je za svojega moškega najlepša in najbolj zaželjena – edina. To je za nas kisik! Vsaka pa tudi ve, da ima določene napake, da ni ravno manekenka, itd. Od tod izhaja nesigurnost in občutljivost. Pa še te družbene norme s katerimi so nam in nam še filajo glavo….

Jaz sem razčistila pri sebi. Si mislim, da tudi mojemu hodijo po glavi take stvari kot vsem moškim, ampak vem tudi, da mi je zvest. Ljubezni ne moreš ukazati kakšna naj bo in da naj bo s tabo! Lahko jo sprejmeš in si je vesel. Lahko jo neguješ in spoštuješ. S pogovorom in odkritostjo med partnerjema pa se da rešiti vse- seveda če je vmes resnična ljubezen in naklonjenost.

Žal pa je tudi res, da nekaterim ni jasen pojem ljubezni – ker je niso nikoli skusili… ker so poročeni iz napačnih vzrokov… Takrat pa verjamem, da lahko po nekaj letih pride do takšnega plehkega odnosa…

Pa lep pozdrav!

S temle se pa jaz ne strinjam! Je sicer res, da se veliko žensk preprosto ne ukvarja več z lastnim zgledom, ko imajo enkrat zagovoljen mir doma, je pa tudi res, da je naloga moškega, da ji pomaga in z njo razčiščuje kar mu ni več všeč.

Tudi jaz rad pogledam druge, vem pa da tako kot seksa moja, one ne seksajo. Z drugimi bi rabil točno toliko časa, da bi prišel do takega seksa, kot imam svojo žensko. Pa nisem zahteven.

Ponavadi pride do t.i. dolgočasja v postelji z eno in isto osebo. To pa je dokaj logično, ker se nikomur ne da ponavljati en in isti stavek v nedogled. Treba se je truditi točno toliko kot smo se trudili na začetku, narediti seks zanimiv in s tem zanimivo življenje!

lp

Najlepša hvala za Vaš trud pri odgovorih.

Moram Vam povedati,da ni vse tako črno kot izgleda na prvi pogled.
Tole sporočilo pišem po dobrem sexu,saj je žena že zaspala,meni pa
se še ne spi.
Dobil sem občutek,kot bi dregnil v OSJE gnezdo.
Oglasile so se ženske,katere so ugotovile,da je vse kar sem napisal res,
samo priznati si tega nočejo.
Sexati 5x tedensko,pa je tudi njihova pobožna želja.Mogoče pred leti…
Nobena ženska ni idealna,prav tako tudi idealnih moških ni.Kdor misli
tako je lahko srečen,saj živi v oblakih.
Izgleda pa,da imajo vsi vaši možje prevelike trebuhe,sive lase,pleše…

Ne bom več razpravljal ampak se bom držal starega pregovora
KAKOR SI BOŠ POSTLAL,TAKO BOŠ TUDI SPAL

Res pa je tudi,kakor ste med vrsticami napisale drage bralke,da bi se
morali moški bolj posvečati svojim ženam,jim večkrat reči LJUBIM TE,
saj so ti dve besedi ključ do uspeha(poleg rož seveda)

Lep pozdrav

LM, kam pa med tem časom,ponoči ali podnevi ko seksata, zapreta otroke? Ali imajo prepoved gibanja po stanovanju med tem časom ali prepoved prihajanja v vajino sobo, ali kar pustiš, da vaju gledajo in se ne data motit?
Ne nakladat!
Ali pa vama je mogoče vseeno, da vedo kaj delata in da vaju slišijo ali celo vidijo vajini otroci, vidva pa nemoteno uživata naprej? Malce neizvedljivo se mi zdi tvoje nakladanje !Bolno!!

Zgleda, da ti je kapnilo…….

Želim ti obilo sreče pri postiljanju……..pa pazi da te ne spodnese……kaka frišna na primer …… al pa kar kaka stara……kar tako za spremembo…..
za lep spomin na stare dni…..

Vse kar je najlepšega in najboljšega je v življenju prepovedano…..

Pa imaš ti vse tisto, kar si imel pred 18 leti?! Črvsto telo, mišice, vse lase, lepe zobe, ….

Zresni se…EMŠO prinese tudi to, da prsi niso več tisto, da nismo takšni kot smo bili ko smo bili mladi!!!!

Ej, poročen, popolnoma se strinjam s tabo, da je tako, kot si napisal, saj spadaš med tistih pet pocentov, ki mislijo, da so ne vem kaj, ker se jim na tiču nič ne pozna čeprav so zaplodili dva otroka. A nekaj se moraš zavedat ti in vsi moški predstavniki tukajle. Vse napisano, bi lahko napisala vsaka ženska v obratnem smislu seveda.

Tudi vi boste enkrat stari in gabli se boste mladenkam z kipečimi prsmi.

Kdo vam bo pa takrat stal ob strani? Mislim da žene, če vas ne bodo nagnale.

PA BREZ ZAMERE!

Tud ti, poročen, po 18 letih zakona nisi več tako mladosten kot si bil nekdaj. Tudi tebi se je naredil trebušček ali kar trebuh, poležavaš na kavču z daljincem in pivom v roki, zato prosim, nikar ne govori kako se spremeni ženska. Sicer pa, ali misliš, da tvoja žena ne pogleda kakšnega moškega, ki je videti veliko boljši kot ti?
Ko bi vsaj povedal kaj novega…

Čeprav nisem LM: mogoče seksata, ko otroci že spijo ali pa jih ni doma, saj verjetno niso več tako majhni…po dvajsetih letih zakona so lahko že vsi najstniki…ali pa tudi ne…pa kaj pol…to je še najmanjši problem oziroma mogoče najboljši izgovor za tiste, ki se jim ne da seksati…v stilu…kaj pa otroci?!

Joj, kaj hujšega…:)) Pa kaj, če otroci vidijo ali slišijo, da se imata starša še vedno rada…in da celo seksata :))

Vidijo itak “svašta”, če ne po televiziji, pa na internetu…in…ali je tisto boljše??!! Ma daj…

Če bi otroci večkrat to videli ali slišali…bi se jim itak zdela najnaravnejša stvar…in bi potem kot odrasli imeli lep zgled in jim ne bi bilo treba na forumih spraševati, kaj je prav in kaj ne, kolikokrat je treba to početi, da si “normalen”, itd.

Samo toliko…

LP

New Report

Close