Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex v rito, lizanje p…

sex v rito, lizanje p…

Imam kar velik problem. imam tipa, ki ga imam ful rada, tudi on mene. Sexava kar naprej, po večkrat na dan. Jaz hočem da mi liže @!#$ pa tega noče, rada bi sexala tudi v rit, pa spet noče, tudi če mu ga ližem mu je ful nerodno. Rad sexa v temi, takrat se popolnoma sprosti. Res je sexualna mašina brez roka trajanja – večen. Predlagala sem mu, da bi skupajšla v posvtovalnico za motnje v spolnosti, da bi mu terapevt povedal, da je tudi v rit lepo in da je ženska muca nekaj najbolj čistega.

Kake so vaše izkušnje, imam 16 let tip 17, skupaj sva že štiri leta. Nikoli ga nisem prevarala, saj tudi časa nimam, živiva v istem bloku in mojih staršev skoraj ni doma – očka na službeni poti, mama pa dolgo v službi in v tujini.

isti problem imam jst, samo da jst hočm v rito, ona pa ne 🙁

Prva misel, ki se mi je sdaj porodila: kaj niso ponavadi fantje tisti, ki hočejo vse možne vrste sexa in nočejo v temi? Skratka, kot, da bi to vse napisal en tip. Pa pri 12ih sta že začela hodit??? Jao, jao, jao:)) Ma, mi ne zgledaš toliko stara – mislim, glede na način izražanja. Nič, mladina (v tem primeru dekleta) pač nekam hitro zadnje čase odraščajo:))

Nič, grem spat – ti jutri odgovorim na vprašanje – bom razmislila kako se mora vse to razložit 17-letniku…🙂

Me zanima zakaj tvoja punca noče, jaz bi tako zelo rada. Po internetu sem preko queleja kupila vibrator za v pi… in za v rito, tipu nisem nič povedala, v rito je tako lepo, da kar norim od orgazmov, so pa res zatežene ženske, ki nočejo. A mi daš tvoj e-mail, jaz bi res rada probla v živo, mislim, da s tem tipa ne bi prevarala, saj šteje samo če nekomu daš pi… Če si za in sprejmeš moje pogoje, v obraz me ne boš videl, vstopil boš v stanovanje, jaz te pričakam oblečena samo s spuščenimi hlačami, ti mi ga daš v rito opraviš svoje in greš, potem sva zmenjena. Če boš dober (vsaj 15 do 20 minut9 boš še lahko prišel.
Napiši, če si za. komaj čakam pravega k v moji lepi ritki.

to naj bi bil joke,ane?

No analni in oralni sex vsakomur vsekakor načeloma niso všeč. To sicer normalno ali krščansko gledano nenavadno obliko sexa – ne prinaša potomcev gledamo postrani in z rezervo zaradi naše tisočletne krščanske vzgoje.

Počasi poskusi, namaži si jo s vlažno kremo – ritko mislim nato ko bosta seksala uredi da mu pade ven ko bo najbolj vzburjen, nato si ga sama popravi – a tako, da si ga daš v ritko, mislim da bo kar lepo porival naprej in bo obema lepo, nato mu primeš roko in jo daš na svojo p…, tako da bo vedel kje je, potem bo šlo vse na lahko, tudi na oralni sex ga privajaj počasi korak za korakom, najprej poljubček na glavico, nato malo več… in tip bo zato. Nikar ne blodi takih neumnosti da se boš dobila z brucem in kaj vem kaj, bodi no resna, saj veš, da imaš tipa ena a s -.

Kaj a ti je “punca” sapo vzela, da ti še ne bo riti, ker na drugi strani je en hud peder.

pa naj kdo reče,da niso punce bolj potrebne kot fantje ?

Mislim, da ne bi nobena 16 letnica napisala takega posta. Če pa ja…pol pa bog pomagej!

🙂))

Ja, mislim da si še premlada za takšno delo, razmišljanje in bolje bi ti bilo da se malce več posvetiš svoji mladosti. Za sex bo še dovolj časa in za te fantazije…. malo še počakaj in pusti svojemu fantu čas.

a maš že dovolj veliko ritko ?

imaš nick dr. pa ne veš da se iz riti v t.i. p…. ne sme dajati!!!!
zaradi možnih infekcij, slabo te učijo

kdaj je pa rekel da naj da iz riti v p…??!! dej rajš še enkrat preber post od dr.

ja moj feler

Hudo!!!!!!!!!!

Kaj si nor??!!!!?!

No pa sem se spet nasmejala malo…

Marisy

Super, dobra ideja, mislim, da je dr. pravi in ne smo post dr., kremo kupim danes, kakšna pa je primerna. Dobiva se jutri zvečer pri meni, bom poskusila, upam, da bo delovalo. Saj sem čitala, da si tipi to ful želijo, mislim, da bo kar šlo. Mogoče je to zato, ker je moj tip pretirano navajen na čistočo, kar naprej si nekaj umiva roke, pa tega ne prime pa onega tudi be. Niti sladoleda ne poliže v kornetu, če ga ne dobi v serveti in si prej ne umije rok. Saj je v redu a malo le pretirava, mislim.

Potem boš pa kar na lepem stara 30 let, tvoj libido naj bi bil na vrhuncu slave, ti pa boš že vsega naveličana …

Nič se sekirat za moralo te 16letnice. To je namreč en s tičk…, ki bi rad fasal in še nekaj v smislu Jeriya Springerja doživel, potem, ko bi pokazal svoj pravi obraz, oz.-ups, svojo pravo stran.

Uh kaka škoda za tako vročo mačko. Ta tvoj tipson pa tudi ne ve kaj zamuja.
Moja ma ful rada ko se ji spravim lizat, učasih me mora kar dol potegnit
tok mam rad to, vonj in vse, kako se odziva na dražljaje. U rito ji pa ne paše
preveč razen kadar se ga malo nacukava, takrat pa žgeva do onemoglosti tudi
u ritko, brez kakih lubrikantov. čauuuuuu

New Report

Close