Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost sex, poljubljanje na partyih

sex, poljubljanje na partyih

zdravo, star sem 16 let in sicer me zanima: kako nekateri govorijo kako z neko osebo kar sredi belega dneva zabluzijo (se poljubljajo). kaj to fant reče punci, prid greva zabluzit ali kaj?
in še eno vprašanje: npr. na pratyih kako z neko osebo sexat? kaj rečt me predvsem zanima? prid greva nekam na sabo, kjer ne bo tolk ljudi, ker ti morm nekej povedat? in pol se tm pogovarjata in rečš, če greta zabluzit? al kako?
hvalaa, lahko še sami kake zgodbice iz party-ov napišete:D

hehe če je fejst pijana ti bo mogoče kr tak ratalo drugač pa probaj prej mal pristopit pa zaplesat, mogoče pijačo častit pa tut ni nujno 😀 pa težko boš kero položo tam drugač pa še maš cajt 😉

upam do bo kakšna rbica čim prej padla(; lahko še kdo kakšno dogovdiščino napiše 😛

nova
Uredništvo priporoča

Simpatično!

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

Nooo, ni tako očitno. Če že poznaš fanta/punco od prej pa se že tak malo šmekata pol je lažje..

Drugače pa, greš na party, se napiješ. Jaz osebno ko se napijem sem ful zgovoren, pristopim do kakšne punce ko je lušna.. sam pazi da nima kakšnega fanta okrog sebe, pol si najebau 😀 in pol se pogovarjaš, pade kaka pijača.. pol pa tak samo od sebe vse naprej 😀

Mene ponavadi kak fant vpraša, če bom kaj potegnila, potem greva skupaj na WC v kabino, kjer mu ga potem potegnem ali seksam če želi.
Lahko pa tudi kje na sedežih, saj itak vedno nosim kratko krilce, se usedem nanj, malo odmaknem tangice na stran, pa je. Saj nihče ne vidi ker je temačno. Ampak to počnem samo s takimi, ki jih že poznam.

Haha ej 15-letnica iz kje pa si ti? Ce je tu res se lahku kksn petk uzun dubimo xd

jst sm punca in bi ful rada zabluzila s katerim, vendar a je čudno če punca fantu reče prit greva tam?

punca33 javi se 😉

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

Kako sexat z osebo na partiju? Čist u izi. Mal densaš po plesišču iz fix opazš kakšno simpatično punco . Prbližaš se ji jo objameš od ozadi/spredi (kokr ti paše), in pol mal plešeta. Če vidš da je punca zainteresirana pa te scene, jo začneš kušvt, sam ne ji takoj unga svojga jezika u usta porint, ni glih prijetno. Pa mal pazi da maš kokr tok svež zadah res, ne da bo punca mislna da kušuje peplnik in flašo vodke. če vidiš da punca noče nč od tebe in te rine stran jo pust pr mer. K najbl nadležn je k ti tip kr mori pa skos neki vate rine, a ti nočeš nč od njega. Sej maš še pouno diskoteko, zihr najdeš eno k te bo hotla. Uglavnem, pol k vidiš da ti vrača poljube jo lahk začneš šlatat pousod. Njeno roko lahk daš na svoj kurac, in pol bo itak ona nardila svoje hehehe 😉 če hoces pa kej vec ji pa itak rečes če gresta kam vn iz diskoteke, pa jo odpeleš pa se pofukata k zajčka 😀 hahahaha

parkrat sm tut že jest seksala po žurki.
sam recimo če si ti na žurki v kašni lublasnki diskoteki je težko kej zuni diskoteke fukat, kr vedno se najde kakšna budala k se sprehaja po lublani sred noči (kakšni starčki) in pol je itak dost bed. če si pa kje izven lublane se pa da na kakšnih klopcah u okolici al pa clo u autu od tipa ( če ga ma) .
na žurki pa glih nemoreš seksat razn če greš na wc, pa mu ga potegneš, sam nevem na wc-ju res ni neki baš prijetno seksat.

ti kr probi pa boš vidu kako je to, sam res ne pozabt na kondome, kdo bi hotu pr šestnajstih postat očka. kondome vedno prseb ( pa ne u denarnci, k se lahk kej počjo, mej jih u žepu)

ojla petricaa zgleda, da si ful izkušena, dej mi odpiš,

nebi rekla da sm ful izkušena. sam itak smo mladi, use je treba probat, sam pazt morš na zaščito 🙂

se strinjam s tebo mladi smo in vse treba probat ja res je.

Jas sem  bil  prvič v družbi   na neki zabavi   vendar so bili tam  tudi pijani fantje  ki so iskali   punce  .

Vendar se je moja  prijateljica malo bala da jo nebi kateri dobil .

Sicer se je malo nastavljala   drugim fantom da jo bi povabili na ples  .

Ko je en  fant prijateljico povabil n ples sta se   stiskala  mogoče tudi poljubljala na lice  .

Saj smo bili na veselici   no meni sta bili tam  zelo všeč neki   punci  samo me prijateljic ni dovoljila da bi katero povabil na  ples  .

Ti mi.kar reci nebo hudo.hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close