Najdi forum

Imam vprašanje. Že kaka dva meseca obiskujem fitnes (prvič hodim na fitnes). Po poškodbi po treh letih sem pričela 3x tedensko trenirat v fitnesu pod strokovnim vodst vom, se pravi imam osebnega trenerja. Je odličen in vadba in vse okoli mi je všeč:)
Vprašanje pa je sledeče. Povsod berem, da če se redno giblješ imaš tudi večje potrebe po spolnosti. Pri meni pa je žal obratno. Imam je še manj kot prej. Ne vem ali bo to minilo, saj mož res ni zadovoljen, kar mu verjamem. Naj povem, da so treningi res intenzivni 15 min ogrevanja, potem vaje na orodjih, 20 min res hitre hoje na napravi. Po uri in pol sem resnično utrujena, oblačila so za ožeti, prav tako imam flizuro kot da bi pravkar skočila na glavo v vodo:))

Kje delam napako?

Pozdrav!

Mislim, da problem ni v treningu… Če že si morda preobremenjena gledano skozi celoten dan: služba-trening-še kaj drugega verjetno. Se pravi, da te trening samo dotolče in si potem brez energije. Morda se tudi prehranjuješ neprimerno glede na to, da si po dolgem času spet športno aktivna. Ampak to so vse le ugibanja.

Najbolje, da se pomeniš s trenerjem in skupaj najdeta rešitev, on te najbolje pozna…. Če ti je zoprno mu omenit težavo pa lahko rečeš na primer, da ti trenutni trening vzame energijo, namesto da bi se po njemu počutila polna energije… seveda je trening odvisen tudi od tvojih vadbenih ciljev tako, da morata najti skupno besedo…

Je pa možno da je problem tudi kje drugje, jaz sem samo opisal nekaj opcij, če je res povezano s treningom…. morda se ne bi bilo slabo pomenit tudi z možem?

upam, da sem malenkost pomagal…

lp

[url=http://www.bodyteam.si/osebno-trenerstvo/]Osebno trenerstvo[/url] Bodyteam | Jure Klemenčič

Najlepša hvala za odgovor. Kar v oči mi je skočil prvi odstavek. Mislim da je zadetek v polno! Pa ne da bi “jamrala”. V primeru, da bi več napisala o sebi, imam občutek, da bi točno vedeli za koga gre:)

Le to, prehrana je pod nadzorom in po mnenju osebnega trenerja so obroki in sama vsebina dobro razporejeni.

nova
Uredništvo priporoča

V glavnem … stanje se je izboljšalo, kljub temu, da se je intenzivnost treningov še bolj povečala. Mene je pa že resno skrbelo;)… pa moža tudui:))

Zmaga :))

[url=http://www.bodyteam.si/osebno-trenerstvo/]Osebno trenerstvo[/url] Bodyteam | Jure Klemenčič

Pri težavah v spolnosti je poleg duševnih vzrokov, včasih problem tudi preveč mastna hrana, ki maši naše žile. Citiram tri odlomke iz knjige Meso je problem!:

Če je neka hrana zdrava za srce, je zdrava tudi za mednožje. Če želite še naprej dvigati zastavo, se torej zatecite k sadju in zelenjavi, ki krepita spolno moč. Živalska živila samo mašijo vaše arterije in preprečujejo, da bi kri tekla tja, kjer jo najbolj potrebujete.

Nedolgo od tega sem prejel pričevanje ženske, ki je na novo osvojila prehranjevanje z močjo rastlin in je slučajno stara 69 let: »Dragi Rip, ne morem pomagati, moje poročilo bo malce nespodobno. Moram vam povedati, da se prehranjujem z rastlinami približno enajst mesecev. V tem času sem shujšala za 45 kilogramov. Stara sem 69 let in z možem že leta nisva seksala, zadnji mesec pa se ga kar ne morem naužiti. Prepričana sem, da je kri dosegla nova, vznemirljiva mesta, zahvaljujoč knjigam in DVD-jem Esselstynov.«

Istočasno vzburjena sporočila iz možganov sprožijo vlaženje nožnične stene. Od kod izvira to opolzko mazivo? Iz krvi. Plazma dobesedno mezi skozi stene krvnih žil (če so žile preveč zapacane z maščobo, potem ta plazma težko mezi skozi stene, op.) , ki oskrbujejo nožnične stene, s čimer se nožnica navlaži in je preprečeno vsakršno trenje.

New Report

Close