Najdi forum

Zanima me, kdaj to počnete doma? Tisti, ki živite s starši, ali vejo za to. Ker npr. pri meni je tako, da tipa ne bi mogla pripeljat, da bi naprimer prespal, ker je moja soba čist zraven od spalnice od staršev, in to nikakor nebi šlo, pa še skor nkol nisem sama doma. Ali npr. pripeljete fante/punce samo ob takem času, ko ste sami, ali imate sobe tako narazen s starši, ali vam je vseeno,…

Moj že nekaj časa živi pri meni. Pač imava eno sobo. Če starši vedo ali ne kdaj seksava, jah res mi je vseeno. Pritoževala se nad tem nikoli nista.
Pa tudi ko še ni živel pri meni, se v moje spolno življenje niso vtikali.

LP

a pa imate sobe blizu? Ali si v (veliki) hiši? Blagor tebi, k imaš take starce, moji so glede tega grozni, fotra bi pobral od ljubosumja, mat bi pa skoz moja vrata padla, tolk bi prisluškovala!

🙂 Živimo v 3 sobnem stanovanju, v bloku, tak, da placa je bolj malo. Sobi sta sosednji, ločuje ju stena, postelje pa so daleč od sosednje stene, torej ni take panike.

Ko sem bila mlajša so tudi mene sekirali glede fantov in spanja in seksanja. Pa jih potem, ko jim daš vedet, da si že odrasla in da veš kaj delaš, ter da si odgovorna, to nekako mine. Tudi tvoje bo. Oče se bo moral sprijaznit z dejstvom, da boš nekoč odšla in da te bo imel rad še drug moški. Bo že preživel. Hahaha, kar se pa mamice tiče…reci ji, da bi oče verjetno bil bolj vesel te njne odvečne pozornosti, ki jo namenja tebi. Sicer pa ne verjamem, da si resnično želita celo življenje tako zelo skrbeti zate. Potem bi te verjetno spraševala, kje imaš fanta in kdaj bodo otroci.

Starši so starši. In njim vedno ni kaj prav. Jih boš že strenirala.

LP

Pr nas mamo hiso in s tipom in seksava ko so doma in ko jih ni. Zakleniva se, poskusava ne kricati in to je to. Ce vedno? Najbrz vedno,ampak se ne pritozujeta, ker onadva nista nic boljsa.
Najprej je bilo ljubosumje, ampak je scasoma izginilo ( iz ocetove strani), je moral dojeti, da sem zrasla…

Zakaj pa bi bil tjoj fotko ljubosumen?
Jaz sem imela tipa 3 leta in ker ni bil iz Ljubljene je velikokrat prespal pri nas. Sobo sem imela zraven spalnice od mojih staršev, pa ni bilo nikoli nobenih problemov. Je pa tudi res, da sva bila tiha. Če pa bi že kaj rekla, bi jima pa lahko mirno odgovorila, da sem se vrgla po starših. Kajti onedva definitivno nista tiha.

lp

A ti slišiš tvoja starša, kdaj seksata? Ker če ti njiju ne slišiš, tudi onadva najbrž tebe ne, razen če sta res glasna.

Fant živi pri meni, spalnici ločuje kopalnica, seksamo, ko nam paše, v sobo se ne zaklepamo, do sedaj ni bilo pirtožb. Še kaj? : ))))))

LP

ja, še nekaj? A je npr. fant pri vas zelo udomačen, tako, da se naprimer obnaša kot član družine: hodi okrog v pidžami, itd…

Moj tip je bil zelo domač. Ni ravno letal v boksarcah po hiše, se ja pa zelo dobro razumel z mojimi.Tudi če mene ni bilo doma je on prišel. Tako, da sta bila moja starša full žalostna, ko sem ga pustila. Še zdaj stokata, čeprav imam sedaj boljšega.
Pazi to. Ko sem ga pustila mi je mami zabičala, da ne smem nobenega pripeljat pred poroka. Da lahko pride le tisti s katerim se bom poročila. HALO????
Ko me je novi fant prišel iskat je rekla, da naj avto parkira pred našim dvoriščem, češ da je njegov avto preglasen in da se cela hiša zatrese, ko on pride. Ne moreš verjet, kaj lahko starši prijavijo.
Aja, pa ne bi v tem, da je imel bivši isto glasen avto.

lp

a pa zdaj ta tudi prespi?

Udomačen… lepa beseda, samo ne vem, če bi bila njemu všeč ;))) Drugače je pa tko, je kar domač, okrog hodi v pidžami, v bokserkah ne, skuha kavico (mnjami je dobra), pomaga pri pripravljanju in pospravljanju mize, posesa po sobi,.. hja, je kar domač. No, da ne bo kdo misli, da je suženj, ker ni tako hudo, ker ima precej podpore pri taščici in tastu, kar se gospodinjskih del tiče, ampak jaz se ne dam. : ))))))

Ej, ne pusti se. Na koncu boš verjetno ti živela z njim in ne tvoji starši.

Na srečo je mama Corleone precej liberalnih pogledov. Ko sem imel še resno punco je kdaj pa kdaj pustila tudi med tednom da je prespala pri meni (sva bila 50m narazen doma). Valda da je vedela, da se samo v postelji ne gledava ;). Mi2 pa sva, ko je bila res sila, se spravila zelo diskretno k stvari. Drugač pa gasa, ko je ni bilo doma 😉 Nič ni nemogoče, ampak cool starši stvar precej olajšajo.

Ne, ta ne prespi pri meni, ker sem se jaz preselila k njemu. Mami je imela take prijave, pa postavljala je ene neumne pogoje, da sem se preselila. Nisem vse spakirala in šla. Najprej sem bila pri njemu čez vikend, potem pa sem vse pogosteje prespala pri njemu. Tako, da sedaj hodim domov le še na obisk.
In moram priznat, da mi je prav dobro. Sama sva v hiši. Problem je le v tem, da morva sama vzdrževati veliko hišo. Tako, da se malo zapleta pri denarju, toda slej ko prej bi mogla iti na svoje.

lp

Fajn je, če maš takega fanta s svojo hišo 😉

Saj hiša ni pravno njegova. Je od mame. ker pa ima ona multiplekssklerozo je šla v dom, oče mu je pred 3 leti umrl, brat pa se je odselil, ker je preveč len, da bi kaj postoril okoli hiše.

lp

Ej vso srečo vama!! 🙂

Pri meni ni problema, jaz imam spopdnji štuk, starši zgornjega. Če vedo da imam obiske ne hodijo dol!

Lp

pri kolegu so se vtikali, je prisla mama prosit ce lahko malo bolj potihem ker z ocetom ne moreta spat :))))))))))))

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close