Najdi forum

zivjo!

vedno sem bla proti temu, no – nisem verjela, da bi lahko spala z nekom, ce ga nebi imela rada. dolgo sem bila z nekom ki sem ga ljubila, nikoli ga nisem prevarala, bil mi je vse. scasoma pa sem izvedela za vse lazi in tudi za druge zenske itd. in sva nehala. tako da se mi je vse zagnusilo in ne verjamem vec v ljubezen…zato imam zdaj “ljubimca”, s katerim samo sexava. vsaj vem pri cem sem…kaj mislite o tem?

Marla,

nikoli ne vemo kaj imamo, to izvemo šele takrat ko to izgubimo.

Tukaj se postavi vprašanje, ali te to kar sedaj počneš osrečuje in ali bo potem kaj lažje, ko imaš samo ljubimca? Mogoče si res potlačila svojo željo, vendar globoko v tebi še vedno nekaj upa, da boš našla takega, ki bi bil samo zate, brez prevar.
Nikar pa ne počnimo nekaj proti svoji volji, delajmo samo tisto kar nas osrečuje in pri tem nihče ne trpi okoli nas.

cel svet je sestavljen iz polarnosti, tako nikoli ne bi vedeli kaj je sreča, če ne bi bili nesrečni.
Vzemi vse kot sestavni del tvojega razvoja, pa naj bo dobro ali slabo. Vendar nikoli ne bodi nezvesta sama sebi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nekaj si v življenju že dala skozi. Samo vprašanje je če je tvoj sedanji način življenja res ekvialenten tebi ali pa to delaš preko svoje lastne volje. Morda kot neko maščevanje, samo to bivšemu ne pomeni prav nič.

Glavno je da se imaš v redu, pa naj bo kar bo. Jaz te ne obsojam, tudi ne vem zakaj bi te ko pa imaš take izkušnje. Pač uživaj v danem trenutku !

Uživaj in se zabavaj z nepravimi moškimi, medtem pa išči pravega.

Največja neumnost je, če to počneš iz maščevanja.

super je to ce si seveda TI srecna …zato se sama vprasaj ce te to osrecuje. ce te pol nadaljuj tako…

Živjo, Marla!

Seks je krasna stvar in ti si v obdobju, ko ga potrebuješ! Privošči si ga in uživaj! Treba je poskusiti tudi kaj drugačnega in ti si sredi tega! Hkrati si gradi samostojno življenje, na vseh področjih – boš odkrila, kaj vse se da početi in da je lepo biti sama!

Pozdrave!

New Report

Close