Najdi forum

sestanek-peticija posvojitve

Sestanek, na katerem so bomo dogovorili o tem, kaj narediti s podpisi peticije za mednarodne posvojitve bo

v četrtek, 10.3. ob 13h v restavraciji Mercurius-Šmartinska 152 (poleg stolpnice BTC v Ljubljani).

Prosim, da posredujete prijave, kdo se bo udeležil srečanja, na mail naslov

Rumena vrtnica pa sporoča:

Pozdravljeni,

Sestanek, na katerem so bomo dogovorili o tem kako, komu, kje in kdaj bomo predali peticijo za vzpostavitev mednarodnih posvojitev bo

v četrtek, 10.3. ob 13h v restavraciji Mercurius-Šmartinska 152 (poleg stolpnice BTC v Ljubljani).

Sestanka se bomo udelezili posvojitelji – pobudniki peticije, predstavniki drustva Deteljice in predstavniki med.over.net

Zeleli bi, da bi se sestanka v vecji meri udelezili posvojitelji, se posebej tisti, ki se cakajo, in tisti, ki imajo z mednarodno posvojitvijo izkusnje.

Prosim, da posredujete prijave, kdo se bo udeležil srečanja, na mail naslov predstavnice MON-a

VABLJENI VSI, KI STE PRIPRAVLJENI NA TEM PODROCJU KAJ STORITI ALI PA TUDI SAMO SVETOVATI!

Pozdrav, RV

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

kako je bilo na sestanku? sama na žalost ob tej uri nisem mogla, ker imam službo in je trenutno precej napeto…

lahko katera, ki je bila na sestanku na kratko napiše kaj se je dogajalo, kaj ste se zmenile…

hvala in lep pozdrav
mucica

Sestanek je bil, v kratkem lahko pricakujes povzetek tega, kar smo se pogovarjali in domenili. Mocno upam, da se nam bos lahko tudi Ti pridruzila. Prosim javi se mi na gornji mail.

V slogi je moc, pozdrav, RV

sem ti pisala, upam, da si dobila…

lp
mucica

Nekaj časa se številka podpisanih pod peticijo ni spremenila.
Sama sem poskusila oddati podpis, pa ni šlo.
A stvar še deluje?
L.p.
Tejči

New Report

Close