SEPTEMBRKE 2010

Septembrke pozdravljene,
me firbec matra koliko nas je 🙂 do danes sem brala temo julij/avgust/september 2010 in čeprav so punce zeloo prijazne se nekako nisem “našla” tam. So imele skoraj vse PDP avgusta! Zato sem se odločila za novo temo.
Mogoče se pa septembrke tu bolj najdemo in si bomo bližje. Vesela bom vaše družbe.
Lep večer vam želim nosečke.

Pozdravljena ! Mi je všeč, da si odprla novo temo. Tudi sama sem do sedaj brala prejšnjo temo, kjer pa so res bolj avgustovke. PDP imam 22.9.2010, bo pa to naš tretji.
lp

Meni je pa všeč, da si se mi pridružila 🙂 upam,da nama bo še katera delala družbo. Nisem prav vešča za seznamčke delat..je pa tole moja prva nosečnost in bo to najin prvi sonček,PDP imam pa 18.09.2010
lep dan

Pozdravljene! Ja moj PDP je 21.09.2010..je pa moj prvi otročiček..l.p.

evo se mene 🙂) PDP je 23.9, prva bebika 🙂)

Pozdravljene, saj se nas bo kar nekaj nabralo. Ste doma ali v službah. Sama sem že od samega začetka na bd, z naslednim tednom pa nazaj v službo, tam do konca maja potem pa imam še ves dopust za koristit.
Že kaj gledate opremo. Mi imemo nekaj od prvih dveh. Le voziček bo nov. Ogledanega imam Mutsy 4 riderja. Rabim takega, ki gre tudi po makadamu, ma saj je še čas za študirat.
lp

Druga beba, PDP 24.9.2010. Jupi, slabost se umirja 🙂 Bomo ponucali staro opremo – voziček Quinny Speedy.

Jaz sem v službi,sem bila na bolniški (krvavitve,izcedki,krči) pa je komisija odločila da grem lahko nazaj v službo,čeprav drugih aktivnosti nesmem imeti 🙂) le delam lahko…no pa saj oni naj bi pa ja vedeli! Z 14.04 grem pa spet na bolniško-amniocenteza,zaradi visokega tveganja na nuhalni 1:85! Sva kar dolgo čakala ta plusek,zdaj si pa želim vsaj en mesec mirne in lepe nosečnosti! Me že kar pri srčku stiska od vsega…sem upala,da bo nosečnost brez komplikacij! Zdaj pa božam ta buši in si govorim,da je vse ok!
Tako, da si opreme sploh še ne upam ogledovati (ker čist not padem 🙂) le za nekaj sem se že 99 % odločila-voziček Joolz 🙂
Kaj pa “metuljčke” jih že kaj čutite tiste,ki boste drugič oz. tretjič mamice?

spet jaz.sem pozabila vprašati,kako se pa kaj počutite,vam je bilo kaj slabo oz.vam je še?
sama sem bila zelooo presenečena ker do zdaj mi ni bilo niti enkrat samkrat slabo,kaj šele da bi bruhala (no vsaj to me ni spremljalo,če so me že druge nevšečnosti morale) pa tudi zelo dobre volje sem..in iz večne pesimistke sem v nosečnosti postala optimistka..no kar cvetim..upam da bom do septembra lahko 🙂
lepo vas pozdravljam

Ma jaz še nič ne čutim kakšnih gibov, sicer je komaj 15t. Mi je pa bilo od samega začetka zelo slabo in to cel dan. Poleg tega sem tudi krvavela zaradi hematomov.Sedaj pa sem kakšnih 14 dni brez slabosti in imam ogromen apetit.Samo zvečer sem pa kar utrujena.
Srečka dobro opravi na amniocintezi. Sam poseg ni nič hudega. Sicer sem bila sama že dvakrat na horionski biposiji v prejšnjih nosečnostih. Najhujše je čakanje. Če je izvid ok, greš potem nekje v 23,24 tednu še na pregled otročkovega srčka.
lep pozdrav

O slabostih raje ne bi. Med 11 in 13 tednom je bila školjka moj največji prijatelj 🙁 Pa saj je bilo že prvič tako. Pa samo spala bi od utrujenosti zaradi slabosti in migrenskih glavobolov. Ampak drugih težav pa ni bilo 🙂 Nuhalna je bila odlična za mojo starost (36 let), pa tudi luleka smo si že lahko ogledali (prvič je bila pipica, pa do konca nismo vedeli, ali kaj skriva ali pa res ni rilčka). Upam, da bom cvetela v drugem tromesečju. Samo da bi bilo vse vredu in da bo september čim prej tu 🙂

Ja Skirca hvala, danes imava genetski posvet..sem v službi ampak se ne morem zbrati!Posega se niti ne bojim,me je bolj strah tistega čakanja in rezultatov.upamo,da se bo izšlo dobro!
lep sončen dan vam želim

pozdravljene! no pa da se vam še jaz pridružim. PDP imam 23.9., sem v službi ker se odlično počutim, je blo pa na začetku precej slabosti skoz cel dan, ampak nisem bla nič na bolniški. se je pa stanje sedaj normaliziralo 🙂

Pozdravljene!

PDP 30.9. 2010 Drugi otročiček in če se na NS ni zmotila bomo imeli par.

Pozdravljene, evo še ene septemberke in sicer PDP – 16.9. Zaenkrat vse super, fino in fajn, če nebi bilo izostanka menstre sploh nebi vedela, ad pričakujemo. Drugače pa na nuhalni videli našo punco. Jutri pa pregled. Upajmo da je vse v redu kot doslej..
Nosečnost 2, prvič AB v 13t zaradi odmrtja plodka v 9t. Zlomilo mi je srček in sem se skušala prepričati, da ne bom nikoli več zanosila, ker je bilo preveč boleče. Ker se mi menstrualni ciklus ni od takrat uredil niti pomislila nisem, da sem zanosila. In še zdaj ne vem zakaj sem kupila CB.. In evo, nepričakovano sva spet zagledala plusek..
Po prvih tednih strahu in milijon skrbi, sem sedaj optimist in verjamem, da se bo vse lepo izteklo.

Uživajte letošnjo pomlad, naslednja bo bolj vesela.. 😉

Pozdravljene,

meni je G na prvem posvetu določil PDP 23.9., potem po prvem pregledu (na osnovi velikosti bebija) 2.10., sedaj na NS pa je določila PDP 30.9. Tako da bo verjetno nekje tukaj konec septembra. Do sedaj sem se počutila super brez nadležne slabosti ali kakšnih drugih težav, le povečana utrujenost, zaradi katere pa delam v mesecu marcu 4 ure do naslednjega pregleda, ki ga imam 9.4. Drugače pa še nič ne izbiramo ali kupujemo bebi stvari. Sma se odločila da boma počakala na poletne mesece 🙂 ko bo že bolj viden trebušček. Smo pa v pričakovanju prvega bebija 🙂

Ooooooooo, kako lepo da se nas je nabralo že toliko….
Tudi mi imamo, kot že dve pred mano rok 30. sept, po enih izračunih pa 1. okt. Je pa to prvo dete, nasploh prva nosečnost, čeprav sem bila stara 35 točno tisti dan, ko smo prvič zagledali srčka. Žal ni šlo prej, čeprav sem si vedno predstavljala da bi jih imela 7 🙂. No, zdaj pa sem seveda nadvse srečna, da se je zgodil ta najlepši čudež.
Kar se slabosti in drugih tegob tiče, je šlo več ali manj vse mimo mene, le da sem sedaj že drugič v tem času zelo zelo prehlajena in da me ta hip boli grlo da mi gre kar na jok. No pa saj bo tudi to minilo. Aha, sem uradno iz LJ, sicer pa z eno nogo postajam gorenjka, kjer si tudi urejamo domek.
Toliko za prvič.
Srečno vsem!

T.

Pozdravljene,

jaz imam rok 25. septembra, to bo moj 3. otrok. Trenutno sem sicer na BS zaradi prehlada in si res želim spet nazaj v službo (čim dlje), ker mi je doma že zelooo dolgčas. Sočustvujem z vsemi, ki morate zaradi takih ali drugačnih težav celo nosečnost mirovati. Kakorkoli, bistveno je, da bodo malčki zdravi.

Jaz se pa ukvarjam z enim pomembnim vprašanjem – iti ali ne iti na morje in kdaj. Kaj ste že kaj razmišljali o tem? PO izkušnjah iz prve nosečnosti, ko sem dobesedno cvetela z majhnim trebuščkom po 34 tednu, bomo letos na avgustovskem soncu 🙂 blizu Izole…

No pa smo preživeli prvi dan v službi po dveh mesecih. Je bilo kar ok. Sam mal sem zmatrana, sem se čisto zaležala. Še devet tednov, potem pa dopust, tja do 24. tedna bom delala, ker imam še veeeliko dopusta.
Mi gremo na morje takoj po koncu šole za 14 dni , ma ne dlje od Krka. Najbrž kar s šotorom, tamaladva ful uživata. V juliju pa gre ta večji še s starimi starši.Potem pa še konec avgusta če bomo še v enem kosu kakšen dan nekem v Slo.
Lp

New Report

Close