seks z možem
Že nekaj časa se sprašujem, kaj je z mano narobe?
Z možem sva skupaj sedem let, imava dva čudovita otroka. Mož je prijazen z njima, prav tako z mano, ni take vrste človek, ki bi mu gostilna pomenila drugi dom, skratka vse bi moralo klapat, pa ne!
Ustavi se pri seksu.
Čeprav se mi posveti v celoti in vem, da nima druge, prav tako, tudi jaz ne skačem čez plot, se mi, ko se spraviva k stvari vse ustavi. naj se še tako trudim se ne morem dovolj vzburit in po seksu me zaradi tega vse boli.
Bi rekla, da je to pojav enoličnosti v zakonu.Kar se drugih zvez tiče, sva jih oba imela kar nekaj, predno sva se našla, tako, da to po moje ni vzrok.
Kaj mi svetujete, kakšen so vaše izkušnje pri tem?
Ne mi govorit, da sem neumna in ne vem kaj vse še, saj se težave zavedam, samo ne vem, kako jo odpravit.
Lp
Strelka
Strelka,
za takšne težave obstajajo tudi terapevti, ki bi morali pogledati malo bolj globoko v tvojo in njegovo psiho. Niso vedno samo eni krivi za takšno stanje. kajti želja v partnerskem odnosu mora izhajati iz obeh.
Kot sem rekel, pogovor, pa ne samo s strokovnjakom, ampak tudi med vama. začnita počasi, s pogovorom in preiskušanjem.
zgodbica s čajem in kaplico vode. če bosta vstrajala bosta spremenila tako okus kot barvo. Zato, kapljico pokapljico.
primož
Mislim, da je prvo pravilo: najprej poglej vase!
Se sebi zdiš sexi, oz. si zadovoljna samam s sabo? Kupi si kako perilo, zase, da se boš počutila vredu, potem se boš tudi do njega odprla.
Če on vse vredu počne….če pa ne…reci mu, vprašaj ga…mogoče on čuti podobno.
Res, pogovorita se, kot je rekel Primož. Ti mu povej, kako je s tabo, mogoče ti bo on lahko povedal, kaj ga moti pri vajinem sexu….kako on to čuti.
Meni se je to dogajalo po porodu, pa preveč kil…in ko sva se pogovorila, ko mi je povedal da me ima kljub vsemu rad in je vzburjen ob meni, čeprav se jaz takrat niti malo nisem počutila privlačno…pa še povedal mi je, kako ga moti če se ne odzivam….če ležim kot hlod….kako ga to prizadene, in da tudi noče siliti vame…dal mi je čas, da sem razmislila o sebi, potem sva pa počasi spet začela, najprej vedno na mojo pobudo, pa povedala sem mu, da mi včasih paše, da se samo stisnem k njemu in ne bo hotel sexa…sicer pa se iz stiskanja vedno razvije kaj več…ampak to se premakne pri meni in potem….laufa.
Zdaj, ko sva si povedala, pa še si kaj…ampak zdaj je spet kot na začetku…ga jaz napadem večkrat….
Probaj!
lp
Točno tak kot pravi mirella: vse začne pri nas samih. Ko razčistimo to, lahko začnemo gradit okoliščine in ambient, primeren za ponovno vpostavitev prijetnega odnosa.
Ne hiti k terapevtom! Obleci si sexi perilo, spijta kozarček šampanjca, poslušajta glasbo, ki vama je všeč, lahko začneta vse skupej v kopalnici… zakaj bi mogla ravno v spalnici.
Hej cau en lep pozdravcek zelim, nekako ne vem ce ti bom prav veliko pomagal ampak vseeno, no kar se tice tvoje tezavice mislim da pomaga le eno in sicer da se z mozekom lepo dol cicneta in pogovorita o stvari, in si nekako povesta kaj si drug od drugega zelita, si povesta kaj bi drugega vzburilo oz kaj si zelita. Nekako sem tudi sam kdaj pa kdaj zabredel v take tezavice, in imel tudi to sreco da je lahko en pogovor vse resil. Raznolikost, nekako sem se vedno bal te besedice ker ne raznolikosti je ponavadi sledila locite, oz prekinitev, tako da bi bilo fino ce bi ta problemcek resila s pogovormo predno se komu od vaju res stvarca ustavi in se pricne kreg. Drugace pa cestitam za 2 super otroka, in nekako lahko recem da si kr srecnica, pa ne nisi neumna pa cudna, kajti take tezava mamo vsi samo da jih vecina ne upa povedati, zaupati in javno priznati.
Lp Frenky, aja cist nakljucno sem prijadral sm tako da upam da ti tale moj mail ejescek kej pomaga. Sej vem da nism bil v kako veliko pomoc, no mogoce pa mi se kaj pade na glavo pa pridem zvecer dopisat 🙂 lep dan ti zelim.