Najdi forum

sedež za na kolo

Pozdravljeni,

ali morda kdo proda sedež za na kolo – Hamax-ov?

lp

Sem slišala, da so zelo v redu. Verjetno so za namestiti za zadaj? Koliko je pa redna cena in kje se dajo kupiti?
Jaz sem prejšnji teden kupila v Baby centru tistega za spredaj, ker se mi moja pikica zelo smili, da bi zadaj videla samo mojo veliko rit in nič drugega 😉 Ne bi ji rada namreč vzbudila sovraštva do kolesarjenja zaradi neprijetnega razgleda 😉 Seveda pa bo treba zaradi varnosti začeti počasi razmišljati o tistem zadaj, po možnosti Hamax-ovem.

A da ji piha v obraz, pa se mušice zaletavaljo v obraz je pa vredu? Saj lahko gleda levo in desno. Mi imamo sicer navadnega in nam je vredu, cena okrog 6.000, Hamaxsovi so pa okrog 20-25.000, se mi zdi.

hAMAX v Giga športu od 10 000 naprej. Odvisno kakšen model želiš. Cene so pa tja do 20 000.
Lp

Zadovoljni s Hamaxom, zanj smo dali 10.000sit, cena za takega “z naklonom” (ki ga je mimogrede bore malo) pa je 20.000sit. Kupili v Hervisu.

Mi pa prodamo rabljen Hamaxov sedež za kolo za zadaj, ki je lepo ohranjen. Odlikuje ga hitra in zanesljiva montaža na kolo. Dobra stranska zaščita. Nastavljive stopalke. Mi smo si celo kupili dodatni set, tako, da sva z možem lahko hitro menjavala, kdo bo otroka peljal. Enostavno sva lahko premestila sedež s kolesa na kolo. Sedež je modro zelene barve. Smo z Gorenjske. Nima pa možnosti za nagibanje, amapk nam je vseeno odlično služil.

Reza, se mi prosim javite na e-mail [email protected] saj se zanimam za nakup sedeža.

Hvala

LP

Koliko pa morajo biti otroci stari za v sedežek?

Hvala!

New Report

Close