Najdi forum

Končala sva lani konec oktobra, in danes, po 6-ih mesecih še vedno nisem pozabila nanj. Sicer sem nardila “črto” in sem ok..ampak so trenutki,ko sem čist na tleh.

Vrnil se je k bivši, s katero je bil prej 7 let..vendar sta vmes dvakrat končala(imela premor 1-2 mesca) in zdaj je spet z njo. Čeprav mu govorila, ko je bil v vojski,da je vesela,da ga ni itn..halooo? če imam partnerja, se mu tako ne reče! In še neke meni osebno zelo čudne izjave. Primitivno!

Ko pa je zvedela, da ima mene, pa mu je začela spet pisat in govorit, kak ga ima rada..pa njegovo mami klicat..itd. Otroško obnašanje. Stara sta 24 let, jaz pa 22 let.

Sem poskušala marca na novo začet s fantom, ki mi je bil zelooo simpatičn, priden, komunikativen, izobražen,..vse oh in ah..a sem po 14-ih dneh ugotovila, da “nima v glavi vse porihtano” 🙁 Pa sem mu rekla,da bi raje vedela, da sva prijatelja…

Se opravičujem,za mojo izpoved… Ampak,ali bom še lahko kdaj imela nekoga tako rada, kot sem imela bivšega. Saj ljubiš lahko samo 1x ali ne??
Moram povedat, da imam super prijatelje, pa tudi nočem po sili imet fanta, ker mi je zdaj super- faks, delam, šport, družba…a včasih me “prime” in si zaželim,da bi me nekdo objel!!

Marsikdo mi je rekel,da ni isto, ko končaš, ko se neha zaupanje…ali bosta ostala skupaj?? Saj nočem,da končata, ker ga itak nebi vzela nazaj. Je izgubil zaupanje…

lp-nadine

Nadine,

če boš poštena do sebe, in delala tako kot meniš, da je prav. Botudi zate prišel nekdo, h kateremu se boš z največjo srečo stisnila. brez pomislekov in dodatkov.

Samo zaradi ljubezni,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala Primož! Lepo si to povedal!! 🙂

Veš Nadine,

te dni sem slišal eno zelo lepo tolažilno misel. Ki je pač resnična, samo mi to tako težko sprejmemo.

V vsaki nesreči in žalosti je smisel.

odpri oči in zagotovo boštudi ti zagledala.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živjo Nadin !
Ne vem kaj naj ti rečm jz sem imeu resno zvezo sedem let, sedaj je že minilo štiri leta ko me je zapustila, še vedno jo močno pogrešam, nakar sem ravno te dni zvedu da se bo poročila, spet sem čisto sesut kot takrat ko je odšla, tko da vem kaj doživljaš…..

Primož- hvala ti!!!

Joj, Uroš,tudi jaz zdaj vedno bolj študiram, kdaj se bosta poročila, kdaj bosta šla na svoje..pa take.. pa sem sama nase jezna….!!!!

No, to so taki trenutki slabosti!!
Drugače sem pa itak nardila črto..ker sem ugotovila, da me ni vreden…in da me sigurno nekje čaka drugi. Ko bo- bo!!

Uroš, življenje gre naprej..saj bo tudi za naju nekoč sonček!!! Jaz sem prepričana!!

Lep dan…nadine

Veš Nadin sej verjetno je ta problem pri men k še nism naredu črto čez use, zdej k sm pa zvedu da se poročita, je bilo pa tist, ja zdej je pa res konec upanja.
Mislm da je pa to res, kar govorijo, dokler ne dobiš druzga partnerja se rane ne zacelijo, upam da se bo kaj kmalu to zgodilo pri meni…………, enako želim tudi tebi…….

Lep dan, Uroš

Sva na istem…mene pa tip tud pokliče ne več…zgleda, da je preveč srečen z njo….Tudi onadva sta že 2x končala za mesec ali dva, jest sem bila pa vmesna. Bilo je kratko, ampak sem še vedno nora nanj…

Tatka, kot bi poslušala moje besede! 🙂 Čisto isto je pri meni…nič, nardimo črto, pa začnimo “živet” naprej!!

Tatka, drži se..tudi ti Uroš! 🙂

V večini primerov, ko se ena zveza konča, in ko vzdihujemo po bivšemu, si ga v podzavesti zamišljamo takega, kot si ga želimo, torej MNOGO boljšega. Na koncu postane v naših predstavah idealen. V resnici pa, ko se čez nekaj let ponovno srečamo s svojimi ex, spoznamo da niso to, za kar smo jih imeli. Tu pa tam se najdejo izjeme.
Preštudirajte jih še enkrat in iščite njihove napake. To pomaga!!!!!!!!!
LP

Veš Nadin, da mi ta tvoja mnenja kar koristijo da se malo zamislim, kaj veš mogoče imaš prou, jz si jo zamišljam tako kot je bilo v najlepših časih najine veze, če pa dobro premislim se nekako strinjam saj nebi mogu živet z njo ker se je v zadnjem letu zelo zelo grdo obnašala do mene, celo tok da so bili še najini prjatli presenečeni kar niso verjeli sami sebi. Letos se poroči s svojim sodelavcem….

Tenks Nadin drži se, pa se še kaj oglasi…

Pa, pa……

Uroš in Nadine!!
Ne ženska ne frajer vaju nista vredna!!!!
Ne zapravljajta časa, posvetita se sebi in svojim prijateljem. Ko bosta cvetela v sebi, se vama bo sreča odprla, prej ne. Postavita si visoke kriterije in se prepustita… Nekje tudi na vaju čakata prava človeka. Prišla bosta, ko bosta vidva pripravljena.
Sedaj še nista, ker si dovolita, da na vaju vpliva že sam spomin na bivša… Ne dovolita tega!!!

PLP, pa brez zamere, vem, kaj govorim in verjemita – čaka vaju še veliko lepega.

Joj, super ste!! Hvala za vzpodbudo!!

Ja, jaz imam zdaj itak velik dela s faksom, službo, športom in z mojimi super prijatelji!!! :))

Uživajte…tudi ti Uroš!!:)

Po vsaki slabi izkušnji, po vsaki preboleli ljubezni, se pojavi nova. Rane zacelijo, srce pa tudi ostane. Če si ljubila 1x, lahko tudi drugič. Been there, done that, pa ne samo 1x.

Jojmene..upam, da bo to tak. Sicer sem probala z novim poskusit, in vem,da bi lahk prejšnjega pozabla…no, ne samo na tak način..ampak sva se zaštekala z novim…ampak pol sem vidla,da še nisem čist pripravljena!! Sva pa vseeno kolega…s časom pa bom videla… 🙂 Torej – še je upanje .. z novim seveda!!

Uuhhhhh…….. Nadin veš, zdej bo vse lažje kajti prihaja sonček daljši dnevi in predvsem bolj topli, no v tem obdobju pa jz zaživim kajti uživam v športu in predvsem na scooterju kolesu rolarjih……,

Nadin lepo se imej in veliko užitkov, predvsem pa veliko sreče v kaki novi ljubezni…..

Uroš

Uuhhhhh…….. Nadin veš, zdej bo vse lažje kajti prihaja sonček daljši dnevi in predvsem bolj topli, no v tem obdobju pa jz zaživim kajti uživam v športu in predvsem na scooterju kolesu rolarjih……,

Nadin lepo se imej in veliko užitkov, predvsem pa veliko sreče v kaki novi ljubezni…..

Uroš

Veš Nadine, prav nič se ne sekiraj več in premišljuj ! Te že ni vreden če je tak cucek da je stekel tkoj k njej čim ga je zvabila z foro. No, pa saj tega pobič niti ne ve, bo že prišel čas ko se bo tega zavedal. Ljubezen z hinavščino ni prav nič prida in v njej ni bodočnosti.

In kje piše da se ima z njo ok ? Samo in predvsem v tvoji glavici ker si tako predstavljaš. Ti (in pri tvojih letih !!!) nisi še čisto nič zamudila, zato kar pogumno naprej. Namesto da pomišljaš nanj, pomisli na te vrstičke, katere smo ti privoščili v dobri veri da si sčasoma najdeš drugega. Pa saj ga ne bo potrebno iskati, verjemi, sreča pride sama od sebe in takrat ko to najmanj pričakuješ !

Pridružujem sem mnenju večine, rada pa bi dodala le to, da ljubezen dejansko pride takrat, ko jo najmanj pričakuješ. Vem, da se sliši banalno in že stokrat izrečeno, toda pot življenja se vedno obrne tako kot je prav, od nas pa je odvisno v katero smer bomo šli.

Za vse, ki ste izgubili ljubljeno osebo, Vam sporočam, da je že moralo biti tako in da na Vas čaka prava oseba, le da ta trenutek trenutno še ni prišel.

Hil, se strinjam ja! Takoj po tem, npr.kak mesec dni po najinem koncu, mi je napisal, da ni srečen, da si želi,da greva na pijačo, in da kakšno rečeva. Namreč, nama nikol ni blo dolgčas in sva klepetala ure in ure..in očitno to pogreša. Nisem jaz kriva!!!! Samo on mora porihtat v glavi!!! Dokler ne bo, ne bo srečen!!

Ampak se mi ne da z njim več ukvarjat..nism mu zamerla..ne več, odpustila sem mu! Res. In sem srečna!!! hvala bogu, da je tako!!

In ponosna sem nase,da nikoli nisem zanemarjala prijateljev zaradi fanta!!! Toliko sem bila pametna!! 🙂
Prijatelji so velik +!!

lep dan vsem,Nadine

New Report

Close