Najdi forum

še vedno je v mojih mislih….

Kako ga pozabiti? Pojavil se je v lanskem letu, ON. Zaljubljena sva bila noro, oba. Vendar tu nastopi težava. Jaz sem bila v vezi že kar nekaj let. Počasi je šlo vse navzdol…saj veste kako to gre… To vezo sem hotela prekiniti, vendar sem se nazadnje odločila, da poskusim (dam še eno šanso) s sedanjim fantom. Takrat vem, da NJEGA z zavrnitvijo zelo prizadela. V mislih je pa še vedno ON (brez napak, idealen….). Koliko časa še? Vem, tudi, da čas celi ralne… Resnično se tudim ga pozabiti, pa nekako ne gre…

Veš, s časoma pri vsakemu vidimo napake, od nas je odvisno ali jih sprejmemo ali ne. Če misliš, da boš dobila idealnega, brez napak, se močno motiš.

NAjprej imej 100% ljubezen, kajti samo ljubezen je sposobna vse napake in pomanjklivosti sprejeti.

ZAčni pa pri sebi. Kajti čez eno leto, bi verjetno spet videla nekoga,. ki bi bil brez napak, vendar je vprašanje za koliko časa.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Na začetku je vsak brez napak, idealen…..

Ja, problem je v tem, da vedno, ko se pojavijo težave v sedanji zvezi, vedno ko nekaj pogrešaš, se spomniš na tistega fanta in si misliš, da bi od njega to tudi dobila. Vendar si si verjetno vse to ustvarila samo v glavi. Morda bi z njim pogrešala kaj drugega, kar imaš pri sedanjem fantu obilo. Sčasoma se boš verjetno vedno manj spominjala tistega drugega, vendar pa bi bilo dobro, da se ne prepuščaš preveč sanjarjenju o njem. Nekaj minut, da se s pomniš, potem nehaj in se raje posveti vprašanju, kako boš rešila problem in nezadovoljstvo s sedanjim fantom. Bodi torej zmerna.

…se strinjam z Orijem…vem, iz lastnih izkušenj. Boli in zaboli vsakič, ko ga boš videla, meni še vedno srček zaigra, toda to so trenutna sanjarjenja. Zavedam se, da bi s časoma tudi pri njem našla napake in kaj bi potem? Spet iskala drugega in bežala pred problemi?

Mam iste probleme, kot ti, sam da sem že poročena. Še vedno je zame princ na belem konju… , pa sem ga spoznala in se zaljublia pred poroko!!!

Pa kje vi srečate svoje prince. imam 24 let, pa nisem še imela res princa brez napak. Z enim se nisem lih poštekala, sedanji je pa ful tečen in mi v besu marsikaj izreče.

Pozdravljena !

Ko se je pojavil ON, je bilo vse novo in vznemirljivo, tako kot je v vsaki zvezi na začetku, v fazi zaljubljenosti. Kar spomni se, kako je bilo s sedanjim fantom. Kmalu pa zaljubljenost mine in kar naenkrat vidimo cel kup slabih lastnosti. Seveda pa to velja za oba vpletena, tudi sami nismo brez napak.
In začne se obdobje spreminjanja, ampak SEBE, ne partnerja.

In če sta oba pripravljena vlagati v zvezo, se krepi in raste, ne pa umira.
In v polni in bogati zvezi princi na belih konjih zbledijo.

In to je čudovito !

Kakšne pa bodo naše misli, je pa naša odločitev ! Imamo možnost izbire.

Srečno !

Nina

New Report

Close