Še vedno hujšamo ………..
Pozdravljene punce,
nikakor se ne morem pripraviti, da bi bolj zgodaj vstajala.Tako me kar nekaj od vas prehiti, pridne, pridne.
Jaz sem sedaj v naletu motivacije, tega ne smem spustit. Drži me spet tako kot na začetku, v aprilu mesecu.Danes imamo spet srečanje v šoli hujšanja. Imam občutek, da nas bo spet malo. Jaz ne bom manjkala.Meni da tako srečanje krila.
Sandra, a ne da je tako ? A kaj pišeš dnevnik ?
LP,Kaja
A tako. :))) Pol si pa kako bolj tiho budilko kupi..
Saj se navadiš.
Jaz si skoraj nebi mogla privoščit, če bi mi bioritem zatajil.. :)))
Ampak sem vedno brez skrbi, ker me zbudijo starši, če bi slučajno zaspala.
Ni mi problem vstat, edino, ko so kaki izredni primeri.
Za vsak nov dan ki je pred mano, se ga vselim, in s to mislijo vstanem, poskusi, boš videla, da pomaga. 🙂
LP
Lepo pozdravljena Kaja!
Najprej ti moram povedati, da so se prav lepo obnesli tvoji nasveti glede prehranjevanja, tako da sem se naučila jesti pet obrokov na dan. Trenutno pa ne smem hujšati, saj so se moja predvidevanja uresničila in sem RES noseča in TAKO ZELO srečna. Zdaj moram lepo jesti pravilno in dovolj, hujšanje pa naj še počaka kakšni dve leti.
Vsem želim obilo uspehov pri hujšanju.
Lp
Pia
Piaaaa, čestitkeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svetnik: ne velika sem dovolj. :)))
Nič mi ne manjka. Se ne obremenjujem s tem, kar si drugi mislijo o meni. Jaz sem jaz. Edinstvena in popolna. Samo nočem obremenjevat svojega telesa, v katerem prebivam, rada bi, da še mi nekaj časa služi, zato poskušam nekaj naredit zanj.