Najdi forum

Še vedno hujšamo ………..

Nismo še imeli.Je bila vzgojiteljica 1 mesec na bolniški, tako da bo najbrž naslednji teden.

Niti pod razno, daj si duška.

Pozdravljene punce,

nikakor se ne morem pripraviti, da bi bolj zgodaj vstajala.Tako me kar nekaj od vas prehiti, pridne, pridne.

Jaz sem sedaj v naletu motivacije, tega ne smem spustit. Drži me spet tako kot na začetku, v aprilu mesecu.Danes imamo spet srečanje v šoli hujšanja. Imam občutek, da nas bo spet malo. Jaz ne bom manjkala.Meni da tako srečanje krila.
Sandra, a ne da je tako ? A kaj pišeš dnevnik ?

LP,Kaja

Svetnik: Nič nas ne moti. 🙂 Kako se pa ti prehranjuješ?

Kaja, kako da ne moreš prej vstat? Budilko prej nastavi, najprej 5 min prej, pol 10, 15, 20 min. 🙂 In boš prej vstala. Ko slišiš budilko kar takoj vstani, ker najslabše je v pojsli ostat. :)))
Ob kolkih pa vstajaš?

Zbujam se brez ure.Če zvoni budilka , sem potem čisto čudna cel dan. Tako, da imam bioritem vstajanja na sedmi uri.

dobro jutro.
danes sem vsa vesela ustala, za zajtk sm imela samo sadje, saj sem na neki spletni strani vidla, da je to zelo priporocljivo.
Sandra, a bos v ponedeljek prsla ven v teh hlacah?:))
Jaz imam za enkrat sam jakno..:)
drugace mam pa dans tae-bo in komaj cakam:)
LP

A tako. :))) Pol si pa kako bolj tiho budilko kupi..
Saj se navadiš.
Jaz si skoraj nebi mogla privoščit, če bi mi bioritem zatajil.. :)))
Ampak sem vedno brez skrbi, ker me zbudijo starši, če bi slučajno zaspala.

Ni mi problem vstat, edino, ko so kaki izredni primeri.

Za vsak nov dan ki je pred mano, se ga vselim, in s to mislijo vstanem, poskusi, boš videla, da pomaga. 🙂

LP

Jem vse od kraja. Ne gledam kaj dosti na to kaj in koliko. Včasih več, včasih manj. Se ne obremenjujem s tem, niti s preveč kilogrami. Bolj pomembna je oblika….

Svetnik: oblika telesa?
Tudi debelo telo je lahko lepo oblikovano.
🙂

A, seveda !
Šarmantno razvlečeno, elegantno popolnjeno, je lahko lepo, maš prav !

Svetnik: končno se v nečem tudi strinjamo.. :))))
Šarmantno razvlečeno.. kak izraz….šarmantno nabito, ker če bi bilo razvlečeno, bi vse viselo, zdaj pa stoji!!! :))))))

Pa naj bo po tvoje !
Pa da nisi slučajno kakšna bodybojlerka, pa da se s tem tolažiš ?

Jutro!

Svetnik: Nisem bodybilderka, sem kar normalna.. samo na nekaterih mestih bi blo potrebno mal cm odstranit. :)))

Kako ste kaj punce? A ni kul, ko imamo moskega med nami?? :))

Kaj pa je danes?

Nobene nikjer al kako?

Vprašanje časa, ko bo naša tema zamrla..

Lepo pozdravljena Kaja!

Najprej ti moram povedati, da so se prav lepo obnesli tvoji nasveti glede prehranjevanja, tako da sem se naučila jesti pet obrokov na dan. Trenutno pa ne smem hujšati, saj so se moja predvidevanja uresničila in sem RES noseča in TAKO ZELO srečna. Zdaj moram lepo jesti pravilno in dovolj, hujšanje pa naj še počaka kakšni dve leti.

Vsem želim obilo uspehov pri hujšanju.

Lp
Pia

Pa sem res šele zdaj opazil, da sem padel v čisto žensko čvekalnico, upsss…….
A ti bi se pa kar še malo oklesala, kakšen cm ?
Kaj boš pa pol delala ?
A boš pol zadovolna, al boš pogruntala, da bi zrasla kak cm,……

Pozdravljena Pia,

si ti tista Pia, ki je bila v Tunisu na poročnem potovanju? Iskreno ti čestitam , da pričakujeta. Pozabi na hujšanje in se veseli pričakovanega dogodka.

LP,Kaja

Ja Kaja, jaz sem ta Pia. Samo vmes se mi je računalnik pokvaril in so potrebovali precej časa, da so ga ponovno usposobili.

Lp
Pia

Piaaaa, čestitkeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svetnik: ne velika sem dovolj. :)))
Nič mi ne manjka. Se ne obremenjujem s tem, kar si drugi mislijo o meni. Jaz sem jaz. Edinstvena in popolna. Samo nočem obremenjevat svojega telesa, v katerem prebivam, rada bi, da še mi nekaj časa služi, zato poskušam nekaj naredit zanj.

Pozdrav Tea, si to ti? Hvala za čestitke! Kako gre kaj tebi hujšanje. Držim pesti za vse vas!

Lp
Pia

New Report

Close