Še vedno hujšamo ………..
Caki mal..ne mors pa lih rect da nic ne naredim zase…
drugace se pa zavedam svojih dejanj, v bodoce ne bom vec tega pisala, ker ocitno ze veste, da sm bolj lena kar se tega tice. pisala sem pa samo zato, ker mi je bolje ce nekomu napisem. se opravicujem.
sandra, bom prisla, ce bo vse po sreci, naslednji teden…
Drugace pa Kaja, sem vse prebrala ze prej….in vidim da vam gre super in mi je zal da nimam take volje kot vi..samo poskusam. glede casa, mi pa res ne moras kej prevec ocitati, ker sedaj na zacetku je vse se malo noro.
Sandra, za ucenje mam nacrti,pri ucenju imam cilj, ucit se mi ni tezko, ker vem da se moram, pri hrani imam pa tolazbo, da mi ni treba vedno ta hip zacet pa to.
Danes sem bila na daljsem sprehodu z psom in sem malo premisljevala o tem in vem, Kaja, da imas prav…vem, da ima sandra prav…
Ljudjem grem prav na zivce z mojimi problemi z debelostjo. Fant me je vcasih podpiral in tolazil, samo sedaj mu pa ze preseda in mi govori, da ce nisem zadovoljna, naj nekaj naredim.
Upostevala sem tvoj nasvet, si na list napisala kaj sploh zelim. Napisala sem si koliko telovadbe in hrane bi rada pojedla ta teden in bomo videli kako se bom drzala. Je pa res, da nisem najboljsa pri sestavljanju dieticnih menijev.
No, se vedno je lep dan in jaz bom pobegnila na soncek.
Cau bau
Pozdravljene vse skupaj. Kar živahno je spet postalo tu gori. Spet nas je več, občutek imam, da je tudi energije več…. No, pa ponedeljkovo poročilo:
Moj vikend je izgledal takole: V petek smo praznovali šefov roj. dan v gostilni z veliko hrane in pijače, v soboto smo imeli piknik s starši in sestro, včeraj pa je moja svakinja imela roj. dan in smo celo popoldne jedli. Danes se počutim prav slabo, samo teža pa je taka kot prejšnji ponedeljek – torej 66. Dobro, da nisem še kaj gor dobila. Sedaj je pri meni s praznovanji konec in imam polno volje, da nadaljujem do zastavljenega cilja. Rekreacijo sem v petek seveda spustila, sem se pa v soboto dve uri sprehajala po gozdu in tudi to je nekaj.
Torej na tale vikend nisem ravno ponosna, sem pa vesela, da je obdobje roj. dni minilo in je sedaj bolj ali manj mirno do decembra.
Pozdravljene,
jaz sem bila v petek spet na fitnessu, v soboto sem s hčero urejala grob na Žalah, včeraj pa kolesarila in bila na Šmarni gori. Tehtnica kaže 1 kg manj kot prejšnji ponedeljek. Je pa zanimivo, da se ne spomnim, kdaj bi bila tako aktivna kot prejšnji teden – 1x telovadba 1 uro, 2x fitness po 1 uro, 2 uri kolesarjenja in 2 uri hoje v hrib. Počutim se odlično, nobenega musklfibra. Upam, da bo vreme še nekaj časa zdržalo.
Kaj pa ostale ? Kako vam gre ?
LP,Kaja
Živjo!
Tudi moja teža je za pol kilograma manjša, od prejšnjega ponedeljka, čeprav je bila v četrtek, ko sem se tehtala še nižja, potem pa sem za vikend dvakrat večerjala. Imam namreč taščo, ki vedno pripravi velik kup hrane. Ko pridemo na obisk nas potem dobesedno sili (kot Janko in Metka) s hrano. Zadnjič sem pojedla meso, krompir, salato, na koncu pa je prinesla še jabolčni zavitek. In to ne navaden. Porabila je 5 kg moke, dve skledi skute, sladkorja … Mene je skoraj kap, ko sem seštevala kalorije, ona pa je bila potem užaljena, kako, da nočem poiskusiti njenega zavitka, pa cel popoldan se je trudila z njim.
Potem ga pa še tamala ni marala in je bila cela panika. Že tako nič ne pridemo, potem jo še pa ignoriramo. Za znoret.
Morska deklica kako lahko tako natančno meriš težo. Ali imaš posebno tehnico?
Čao!
Dobro jutro!!
Sandra, … ja ne vem no, pol če bo on v tvojem naročju bom vsaj lahko zraven sedela?? :))))
Kako se kaj drzite punce?
Meni kar uspeva, včasih se pregrešim, pri sladkarijah. Zlušta se mi, pa se ne morem upret.. pol pa spet, saj jutri pa ne bom nič.. itd, zelo poznana zgodba. Zelo začaran krog, največji hec pa je, da se ga zavedam in vedno znova pridem v njega.
LP!
Ja seveda da lahko, še boljši kompromis pa lahko narediva, da mu dava vsaka po eno najino nogo…pa bo koza cela volk pa sit:))))))))))))) heheheh, mal heca no!
Sladkarije!!!!!!! Le kdo se jih je spomnil? Tea, mislim da imamo vse take probleme! Jaz sem npr. prejšnji teden dobesedno POŽRLA , vse kar je dišalo po čokoladi in sladkorju, včeraj pa nobene stvari, sem imela tako abstinenčno krizo, da mi je že na učkah pisala: ČOKOLADA!!!!!!!!!:)))))))) , no , pa sem zdržala, in danes sem tako vesela. In upam, da bom jutri tudi, vesela namreč:)))
LP
Sandra S.
Živjo punce,
kje ste zdaj vse ? A boste kaj poročale ? Maša, Prepričana, Astrid, Mateja in ostale, kako vam gre ?
Sandra,
se spomniš včeraj , ko sem rekla kako to da ni šlo več dol po tolikem miganju ? Danes zjutraj sem skočila skoraj do stropa , ko je tehtnica pokazala še pol kile manj. Super je taka digitalna vaga z odmikom samo 100 gramov, ker ti že vsakih 100 g veliko pomeni. Vsaj meni. Tako , da ni škoda denarja zanjo.
Naše ponedeljkovo srečanje je bilo zelo uspešno. Od danes naprej pišemo dnevnik hujšanja. Na eni strani vse obroke in telovadbo, na drugi strani pa občutke, pa naj bodo pozitivni, negativni, evforija, žalost, veselje. Zanimivo je potem kasneje brati takšen dnevnik , saj lahko vsaka vidi, kaj jo pripeljalo v nažiranje. Je pa res, da je treba biti izredno iskren do sebe. Dogovor je tak, da osebni del dnevnika pokaže pač tista, ki želi, brez obveze. Skupaj pa na naslednjem sestanku preberemo o prehrani in gibanju .
Poleg tega zapisujemo od sedaj naprej tudi mere čez boke,pas in stegno.
Špela, kako ste se ve imele na vašem srečanju ?
LP,Kaja
Sandra S. gre zdele v fitness pokurit kalorije, pa je lena in se ji nič ne da, rabi eno velikoooooooooooo dvigalo,da jo spravi pokonci.
Danes je tak čuden dan……
Ah…..moj špehec tea, kaj pa vem, gre vse skupaj zelo počasi!
A ne bi bilo enostavno….da bi se prklopil na elektriko al pa kaj drugega, bi te mal streslo, pa bi se špeh kar sam topil…podstavil bi eno posodo da bi se notri cedilo, potem pa vse skupaj zlil v wc školjko….:)))))))))))
Ok, sedaj pa grem res v fitness pokurt odvečno energijo, ker je očitno , da me že mal razganja od viška energije, ki sem jo včeraj dobila na meetingu:)))
LP
Sandra S.
Pa kaj ste vse tako obsedene s temi kilogrami, grami in dnevi ko jih izgubljate.
A ni bolj pomembna oblika, kompaktnost telesa, počutje, kot pa zgolj številka na vagi ?
Z vadbo se pence izgubljajo in mišice pridobivajo, ki so težje od penc. Tako tisto hujšanje, kjer le čakate , da bo vaga kazala vedno manj, a je ob tem vse bolj mlahavo in viseče ni dobro. Migajte, migajte – kakokorkoli, tehtnico pa skrijte !