Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Še tri dni in prvič v življenju bom 14 dni sama.

Še tri dni in prvič v življenju bom 14 dni sama.

Živim s sinom, ki bo kmalu 22, deset let starejša hčerka že več kot deset let živi v svojem stanovanju. V nedeljo gresta na dopust in v svojem stanovanju bom pravzaprav od zgodnjih študentskih let, ko je bila v sobi še cimra, čisto sama. Lepo se razumemo, a vseeno se tega časa zelo, zelo veselim. Brez velikih planov, brez ciljev, početi nameravam pač tisto, kar mi bo v veselje.
Pojma nimam, bo to spanje, sprehodi, branje knjig, čveki, pospravljanje omar,letne priprave za naslednje šolsko leto, visenje na monu, kakšna refleksoterapija, ne vem. Verjetno pa vsakega malo.Počutim se kot otroček v pričakovanju nečesa posebnega …

Super,…privošči si,…nekaj popolnoma zase!

Meni tudi občasni dnevi same s sabo neizmerno pašejo in sploh ne uresničim vseh tistih dogovorov s prijateljicami, da kam bomo vse šle ko bom sama:)).
Sem rajši sama s sabo tisti čas in sem si najboljša družba.🙂 Večinoma je tako, grem pa tut ven in kakšna kavo, koncert, zabavo, vseeno realiziram.

jaz bom s 1,8, sama 14 dni. ampak bom šla hčeri pogledat na morje. to je naš obred, prinesem lubenico in vodo, ki je tam ne smejo pit. pa ne morem rečt, da komaj čakam, sem pa takrat bolj na izi, pa lahko po službi kam grem, mi ni treba takoj domov, lahko jem kar hočem, lahko pospravim stanovanje ali pa ne, lahko grem spat kadar hočem (to pomeni, da grem lahko spat ob sedmih zvečer, brez da bi kdo v sobi še trkal na tipkovnico). najbrž bo pa povsem drugače, ko bo šla septembra tavelika v internat. takrat jo bom pa zagotovo do bolečine pogrešala in ko bo šla naslednjo jesen še tamala .. nočem niti mislit na to.

Tega ne razumem, za ta veliko vemo, da je zagreta za dizajn, kako pa lahko že zdej veš, da bo ta mala tudi šla v internat? a že zdej veš, da se ji ne bo uspelo vpisat v željeno šolo in bo morala stran od doma? saj živiš oz boš živela v ljutomeru, kaj tam ni srednjih šol?

če mi v ljutomeru najdeš frizersko šolo, potem bo ostala doma. no, najdi jo.
v mariboru sta frizerska in oblikovna v isti stavbi. veš, v tistih krajih ni nič zgražanja vredno, če gre otrok v internat. to je tam bolj ko ne samoumevno. in starši zato niso nič manj ljubeči in sredni spoštovanja.

New Report

Close