Najdi forum

Se kdaj dobivate z več moškimi?

Zanima me ali kdaj hodite na zmenke z različnimi moškimi? Sama sem že nekaj časa samska in si zelo želim resne zveze. Prijavljena sem na različnih portalih in tako od različnih moških dobivam povabila na kavo ipd. Tisti kateri se mi zdi zanimiv se tudi odzovem. Potem se pa zgodi da se srečam npr. s štirimi različnimi v kratkem času. Če mi je kdo res antipatičen in me takoj odbije ga takoj odslovim oz. mu kasneje dam vedeti da se ne želim z njim več srečati. Se pa zgodi, da sta mi lahko dva res v redu in potem nobenega ne želim takoj odsloviti in ga želim še malo bolje spoznati. Tako se mi kar na enkrat zgodi, da dobivam povabila naprej od dveh in imam potem kar slabo vest, če se enkrat dobim z enim, drugič z drugim. Seveda se ne zapletam v nič resnega dokler se tako srečujem. Zelo je potem to v nedogled vleči, težko mi je tudi potem ker dobijo neko upanje pa jih na koncu zavrnem. Se še komu to dogaja oz. se tako srečuje? Ali vedno spoznavate samo po enega?

Težko boš tako. Pravega moškega boš spoznala, ko se bosta spoznala nekje kar imata skupnega. Mogoče je čas da daš nekaj od sebe drugega kot služba in kavč.

Prostovoljstvo? Cerkvica? Prostovoljno gasilstvo? Pomoč nekje nekomu, sorodniku, prijateljici, sejem, rokodelstvo, društvo? Folklora? Lutkarstvo? Abonma v gledališču? Omeni par prijateljicam da si sama pa bodo okrog raztresle zgodbo. In ko boš šla na prvo poroko boš imela ljudi tam.

Ti portali so za obupane. In točno to je problem. Vidiš neke slikice in si začneš slikat predstave. Tudi lahko funkcionira ampak večinoma mora nekaj biti prisotno že na mesičih. Vseeno pa bo lažje živeti življenje in nekaj ustvariti kot viseti na aplikaciji.

To je zelo toksicno. Tudi če enega spoznaš boš vedela da je mesičiral 100 drugim. Ker ni čakal doma in gledal v luft. Procent je majhen kdo se odzove. Tudi kasneje. Kakšna zgodba je to? “Kliknila sem in to je to.” In vedno te bo preganjalo kaj pa če bi počakala še 5 minut. Problem je da moški postane potrošna roba na teh portalih. Zdi se da jih je stotine. V resnici to ni res.

A lahko izvemo kaj več o tebi. Kako to da nič ni bilo do sedaj? Morje? Smučanje? Prijatelji? Obletnice? V čem je težava?

Nekakšno iskanje popolnosti se dogaja. Ja, kot je gospod Čarli omenil, drži. Moški gor moški dol.. Težka bo preko spleta polnega predatorjev z 101 iluzijo, fantazijo..

Se nekako bere, kot, da se vi stalno dobivate z potencialnimi kandidati a vendar nihče ne ustreza vašim kriterijem. Ob tem vam pa vest trka po glavi, ker po eni strani še uživate, ko jih odbijate, zavračate.

Pomoje boste še nekajkrat padla med rjuhe preden se bo tale vaša želja po resni vezi izpolnila.

nova
Uredništvo priporoča

Nisem ženska tako, da ti lahko ponudim zgolj moški odgovor. Nikoli se nisem dobival po zmenkih z večimi ženskami, ker nisem imel te priložnosti, hkrati pa mi je bilo spoznavati eno osebo na enkrat več kot dovolj. Podobno sem iskal osebo, ki ima enak pristop k zmenkarijam.

Hja, zakaj pa ne… dokler si iskrena do njih (oz. njiju)…  skomuniciraj z obema kako je na stvari pri tebi, čeprav si želiš resne zveze (na dolgi rok) vedi, da zaradi udeležbe na teh zmenkih nikomur ne dolguješ nič, niti oni tebi-razen seveda iskrenosti!

Ne gres na zmenek z razlogom, da se bosta zabetonirala z zvezo in kasneje s poroko in da je sedaj to to… Gre se za druženje, spoznavanje- spoznavaš druge, izmenjuješ mnenja, jim tudi prisluhneš- takrat spoznavaš ne samo druge ampak predvsem sebe… Tako boš tudi prej ugotovila kaj si želiš pri partnerju, česa si ne želiš in v prvi vrsti, kaj sploh lahko sama ponudiš v odnosu…

Če pogledaš na to kot prijateljstvo… saj nimaš samo ene prijateljice/prijatelja… pa gres v torek na kavico z eno in v petek na večerjo z drugo… Vzemi tudi v obzir, da se morda kateri od njih ne druži in spoznava samo s teboj.

Naj ti pa ti spletni portali ne predstavljajo edina vrata v interakcijo z drugimi ljudmi, kot so ti odgovorili še drugi, spoznavaj še sama kaj ti je všeč, udeležuj se družabnih dogodkov, ukvarjaj se s športom, druži se, povečaj svoj socialni krog… počni tisto v čemer iskreno uživaš in ko se boš tako polnila z energijo in sijala bodo moški sami v živo pristopali k tebi…

Vse dobro

Tole zna biti problematično, če iščeš nekaj resnega. Moški, za razliko od žensk, dobijo na portalih bolj malo šans za srečanje v živo. Večina tistih, ki jim to šanso daš, da te sreča v živo, je že kar avtomatsko prepričana, da sta že skoraj v zvezi. Ja, tako zelo obupani so.

Vem, ker sem tudi sama bila na portalih in spoznala veliko moških v kratkem času. Skoraj vsak že takoj misli, da je to nekaj več, če greš ven na pijačo z njim. Ne dojamejo, da je to pač samo pijača za se spoznat, kdo je kdo.

Pač moraš vedet, da to je zgolj samo spoznavanje in lahko dejtaš kolikor te je volja. Potem, če ti je kdo všeč (in ti njemu) se pač dejtanje drugih prekine. Do takrat pa po mili volji. V bistvu z večimi se srečaš, večja je šansa, da je med njimi tudi nekdo, ki ti bo všeč. Moraš jim pa jasno postavit meje in povedat, da se zgolj spoznavata in to še ne pomeni poročne zaobljube.

Ja res je to problematično, popolnega seveda ni. Spoznavam se trenutno z dvema, en je zelo pozoren vendar mi vizualno ni tako všeč, drugi mi je vizualno bolj privlačen je pa zelo neroden. Nimam pojma za koga bi se odločila zato se dobivam kar z dvema in pri nobenem ne upam narediti koraka naprej, tudi kateregakoli od njiju ne zavrnem, ker nimam pojma kateri je prava izbira, vsak ima določene pomanjkljivosti ki me zmotijo. Rada bi jih sprobala tudi v poljubljanju pa ne upam, ker se mi zdi da bom potem kar varala nekoga. Vidim da imam samo jaz ta problem.

Na prvo žogo bi rekel, da dokler nimaš odnosov(sex ipd.) z 2 naenkrat ni problem. Ampak sem sam izkusil na svoji koži zadevo tako, da sem post festum izvedel, da je moja(zdaj) bivša počela točno to z menoj in še z nekom. Našel čisto po naključju pogovor/tekstanje z nekom drugim, s katerim baje ni bilo nič, ampak ko sva bila midva že dejansko skupaj je ona še vedno z njim hodila okrog ipd., jest nič vedel.

Ko sem zvedel par let po temu, koliko zaupanja misliš, da mi je ostalo? Sploh, ker je ona imela ljubosumne izpade, jest nisem absolutno ničesar počel, potem pa izvem to. Ali me je varala ali ne, niti ni važno, ker je lagala in skrivala, vmes imela ljubosumne izpade ipd., potem pa jest to izvem. Kako naj bom z nekom, kateremu sem nekoč 100% zaupal, zdaj pa mu ne več.

Če ti moja izkušnja kaj pomaga. In ja še vedno jo imam zelo rad, ampak ker ji ne zaupam, pač žal nisva več

Vsaka izkušnja pomaga. Ja saj tega me je strah, ker vem kako je ko izgubiš zaupanje. Z mojim bivšim sem imela enako, v vseh pogledih mi je odgovarjal a je zapravil zaupanje, vse se je podrlo zame. Še danes ga imam rada, vedno ga bom imela, a žal moram naprej brez njega, samo še kregala sva se ker mu nisem zaupala, potem si je pa našel drugo s katero sta srečna. Eni imajo srečo, drugi pač ne.

Verjetno je realno da raziskuješ svoje možnosti. Verjetno je to nekaksna skandinavska normala, mogoce vprasaj na kaksnem forumu Dance. Oni tako delajo.

Namesto da nas sprašuješ kaj delamo in ali je to prav, se vprasaj kako boš reagirala ko se bo tvoj oblak razblinil. A res misliš da katerikoli od teh moških tebe doma čaka? Tudi on mogoče igra svoje možnosti 🙂 ne biti presenečena če en dan prideš domov in opaziš da je druga muca ležala po kavču 🙂

Po vsem kar si napisala, razberem, da nisi niti bivšega prebolela, kar je potem totalna napaka, spoznavat nove, če v srcu nosiš še bivšega.

Od obeh, ki ju omenjaš, ni nobeden primeren. Tudi, če damo dejstvo, da bivšega še nisi prebolela, ni noben primeren. Imaš preveč zadržkov, preveč stvari te moti na obeh, ti povem, da to ni to in raje pusti vse skupaj.

Nima veze kaj ima ona v glavi. Biološko ima lahko drugega in naredi otroka. Je genetiki važno še kaj drugega? Kino in rožice? Da je humorist in ima rad živali?

Ne. Ljudje so tisočletja delali otrok3 iz 99 razlogov drugih kot ljubezni. Prosim da ne prodajat3 zgodbic.

New Report

Close