Se je še komu poslabšal vid po laserski operaciji?
lenčka33
Moja hči je imela op. očes pri Dr. Irman v Žalcu. Imela je dioptrijo -5 spravil ji je na 9. Hvala bogu samo držim pesti, da tako ostane. Ti povem, da se je jokala od sreče in potem že veš kaj je to za njo pomenilo, ko sem ji dala denar za op. očes. Tega denarja mi ni nikoli žal, ko sem ga dala pa, če bi bilo tudi več, ko bi dala. Sedaj z 1. julijem so podražili za 20% tako, da veš. Moja hči je bila že maja naročena za junij. Zaradi šole, ker je študentka in zaradi velike obveznosti glede šole je želela, če bi jo lahko prestavila za julij. Ko sem poklicala je sestra povedala, da ni problem samo, da me bo prišlo več denarja za 600€. To je pa le nekaj, rajši dam otroku, da si še kaj pametnega kupi.
Nato sem klicala profesorico in jo prosila, če bi lahko predstavila te teste in je bila zelo razumevajoča in je pač hči že opravila op. in še eden izpit ima in konec.
No, sedaj sem skrenala z teme, ampak ti povem kako je bilo pri nama. Ti si kar vzemi pogum, nič ne oklevaj, ker ti ne bo žal verjemi mi. Moja hči je presrečna in mi pove, mami to pa nikoli ne bom pozabila, ko si mi povrnila oči tako, da lahko lepo vidim. To je meni poplačano ne vem kaj, če bi dobila. Zato tudi tebi povem naj ti ne bo žal, ne časa, ne denarja in ne op. Prvič moraš iti k njemu na laserski pregled in on tam ugotovi, če se lahko operacija izvaja in ti takoj pove kako in kaj ali pa, če bi imela zopet npr. kakšno dioptrijo, ki to se zgodi zelo malokrat. Pred op. ti pove, da ne boš slučajno razočarana. Ta zdravnik dr. Irman je znan po celi Sloveniji in ga tudi hvalijo. Za pregled pa boš dala oz. plačala cca. 100€ odvisno kakšne preiskave ti bo še delal.
Lep pozdrav ter dober vid ti želim!