Se je kateri zgodilo
Da je bila navadna nedelja,in se same odpravite v trgovino,kar v kavbojkah,preprosto oblečene,in ko ste na blagajni,se spogledate z nekom,ki vam je takoooo všeč,in tudi ve ste njemu…
Se globoko gledata,nasmehneta…In potem gresta vsak v svoj avto,jaz ves čas mislim Joj kak je ta dober,luškan.Tako si želim da bi se spoznala.In potem se najine poti križajo,on sledi meni,jaz njemu,končno se ustaviva,on stopi iz avta,pride do mojega,in mi reče Ali se lahko spoznava?In nato si seževa v roko,izmenjava številke…To se mi je zgodilo prvič,saj bi dala roko v ogenj,da se mi to nebi nikoli zgodilo,saj imam 2 otroka,pa partnerja(s katerim se trenutno ne razumeva najbolj).Pa še partner pravi da sem predebela…No potem mi ta dečko napiše,da mu je všeč moja seksi postava,in moja ritka.No torej le nisem najgrša na svetu,in ne debela,če sem všeč enemu moškemu,seksi moškemu,ki je profesionalni nogometaš?No na koncu izvem da je poročen,z mano bi pa tak,saj veste.Vedno sem bila proti takšnim stvarem,le kaj je z mano?Nasvete prosim.
Pazi se profesionalnih nogometašev! Teh itak nikol ni doma. Pride, dobi kar hoče, gre še k ženi in zgine. Če si bila vedno proti takim stvarem, sploh nimaš kaj razmišljat. Na tvojem mestu bi prekinila stike z njim.
Je pa fajn občutek, če te profesionalni nogometaš ogovori, a ne?
Pazi se Tajči! Kaj veš kje in s kom vse se vlači!
Srečno novo leto!
Potrditev za ego si dobila, za v koš torej nisi, zdaj pa pamet v roke in ne kompliciraj si življenja!! Pa ostalim tudi ne, še posebej pomisli na otroke. Tvoja mini pravljica je luštkana in naj taka ostane in naj se ne sprevrže v mehiško žajfnico.
Raje daj moč v to, da razčistiš z možem kako in kaj.
LP
Vsakdo rabi kdaj tisti naboj,ki ti dvigne samozavest,da spet začutiš da si živ in da si ŽENSKA,vredna pogleda in prekritih vzdihljajev.Iz tvojega pisanja vidim,da ti je že to bilo samo po sebi dovolj in da se ne misliš spuščat v kaj več.Verjamem,da imaš zdaj boljše mnenje o sebi,kar se gotovo tudi pozna na zunaj in ne bo dolgo,ko bo tudi mož te videl v novi luči in te bo videl spet sexi.
Lepo praznuj in pazi nase
Oj, Tajči!
Tudi meni se je zgodilo nekaj podobnega. Srečala sva se v Kliničnem centru, ko sva čakala na pregled. On je začel pogovor, bil mi je všeč, izmenjala sva si telefonske številke. Tudi jaz sem bila v devetih nebesih, ko sem prejemala sporočilca v stilu: moja miškica, princeska, bella dona… in kar je take navlake. Večkrat sem šla k njemu domov (ena ura vožnje), dvakrat sva spala. Izmikal se je temu, da bi prišel k meni domov. Prav kmalu sem dobila občutek, da me želi samo izkoristiti za sex, zato sem prekinila. Bil je sam, jaz živim sama z otrokom. Ne vem, kako je pri vaju dveh. Premisli, kaj vse lahko tvoja dejanja potegnejo za sabo. Vem, da je fino, ko te nekdo hvali, da si lepa, da imaš lepo ritko (meni je točno to rekel!!), a kaj bo pa v srednjih letih in starosti – od kje bomo pa takrat črpali samozavest?! Gotovo ne od takih izjav ?
To je moja zgodba in moja izkušnja, če ti bo kaj v pomoč.
Želim ti pravo odločitev. Itak pa čas prinese svoje.
Lepo praznuj!
ja meni se pred leti zgodilo podobno sam da sem jaz pomagal pri pokvarjenem avtomobiu v zimskuh dneh vzela moj tel da me kasneje pokliče in nekako da se saj za zahvalo povabi na pijačo ko pač ta dan ni imela časa res čez nekaj dni zazovoni tel se dobimo na drinku kar pri meni doma ona pač prinesla s sebo eno zahvalno derilce ne boš verjela ampak pristali smo pa vpstelji in to z mojim dekletom še danes mi ni jasno kako se to zgodil .
ko sem bila mlajša, sem ravnala tako kot piše TamaraMr. Zdaj pa se ne morem prav vživet v to, da bi mi kdo rekel, da imam lepo ritko :))
Zelo bi me zmedlo, najbrž. Šla bi z njim, in mu jo pokazala, ampak potem bi on spremenil mnenje 🙁
Si lahko zamisliš, da se tvoj mož jutri zaljubi v drugo in gre? Koliko ga ljubiš?
Poslušaj telo, srce in pamet.