Najdi forum

Pozdravljeni!
Forum je tematsko kar nekako poenoten, zato bom svojo zgodbo dodala tudi jaz. Poročena z družino. On z družino. Pa kljub temu že več kot pol leta-poznava se že vsaj pet let- ljubimkava. vse se je začelo kot zgodbica zaradi sexa, vendar pa se je nadaljevala in na vso najino žalost prerasla normalno ljubimkanje. Zdaj sva do ušes zaljubljena drug v drugega, drug od drugega odvisna, razmišljava o skupnem žiljenju. Moram poudariti da kot posebneža -vsak zase, seveda- sva se neverjetno ujela in najin skupno preživeti čas je poln energije, zabave in seveda strasti. Moji otroci so nekoliko starejši od njegovih in so mi velik in pomemben del življenja. vem da je težko to razumeti ob tem da razmišljam, da zapustim moža in jim s tem vzamem druzino z pravim očetom. saj otroci so tudi edina zavora in naju nekako postavljajo na realna tla. Zato ker imava občutek da so najina čustva zameglila razum (čepav vendar so prava čustva) in da iz tega razloga nekoliko prehitevava, sva se odločila da vsemu skup pustiva čas. Kar bo pa bo, ko bo, če bo. No, tako. To je moja zgodba.

Vse te zgodbe objavljam zato, da bi tisti, ki še niso v zvezi, poiskusili najti tisto, da bi se takim in podobnim zgodbam izognili.

Noden v tej zgodbi ne uživa, torej naredimo kaj prej preden je prepozno.

Naučimo se na napakah drugih, ne na svojih.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hja, ne vem, če se da na ljubezenskih mukah in napakah drugih kaj naučiti, dear Primož 🙂 Saj v teoriji je vsem vse jasno.

Če se ne da nič naučiti, potem bi morali imeti naslov foruma, iskanje opravičil, ker smo varali ali pa iskanje opravičila, da bomo varali.

če vsa ta varanja sklenem v eno misel, bi jo lahko primerjal z znanim rekom:

laž se en splača!

Varanje se ne splača! – Vedno plačamo. in če bi ljudje imeli malo več zavesti, kako bodo trpeli, tisti ki jih imajo radi, najbljižji in oni sami, bi rpej premislili, kaj hočejo. Se pravi osveščanje ljudi, zakaj vam je tega treba, ko pa je v vseh temah na koncu isti rezultat.
Ljudje so nesrečni. pri varanju, drugega rezultata ni.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ha ha ha ha, sej je res. Pa odpri še en forum z naslovom Zvonenje po toči. Včasih se res vprašam, kaj ima ljubezen skupnega z raznimi intrigami, ki jih ljudje počnejo v njenem imenu.

Se strinjam, da nikoli ne veš kaj te doleti. Ker tudi, ali če berem tale forum ali če pogledam okoli sebe, varanja je res veliko. Zakaj?! Ne vem. Sama zaenkrat ne razmišljam o tem. Se pa strinjam s Primožem, pri varanju vedno nekdo oz. več ljudi trpi. In ni lahko biti v tej koži. Sama se ravnam, ne stori drugemu, kar ne želiš, da drugi stori tebi. Zaenkrat mi uspeva.

Ja… Ampak, ljudje so lahko nesrečni tudi v zvezi…

LP,
ne- varalka

Sreča je, če najdeš sorodno dušo, s katero se lahko pogovoriš vse in s tem posledično tudi uskladiš vse. Čisto vse. Tisto kar je navdušojoče, kot tudi tisto kar je boleče. Dostrikrat se pojavlja mnenje, da je varanje spolna nezvestoba. Pa temu ni tako. Varanje se prične, ko nekdo poišče čustveno uteho zunaj svojega partnerskega razmerja. Škoda, ker se s tem že prične nekaj podirati. Ni več skupne osebne rasti.
Če je oseba, ki se znajde v vlogi ‘tolažnika’ nasprotnega spola je že velika verjetnost, da se bo čez čas pojavila še intimnost.

A kaj bi jim zamerili. Pač vsak išče tisto, kar potrebuje. Namen je dober.

Koka,

ta post me je pa prav nasmejal, točno tako, kaj ima ljubezen skupnega z intrigami???

Veš kaj? Vsi mislijo, da je to ljubezen!

primož

Nekoč je nek moški na tem forumu odgovoril ženski, ki je opisala podobno zgodbo kot ti Veroni:

Kar igraj se z ognjem, tudi jaz sem se….

Govoril je iz osebnih izkušenj, očitno, ga varanje dolgoročno ni osrečilo…………..in očitno je obžaloval, kar je storil!

Veroni, verjetno je želel napovedati nadaljevanje tvoje zgodbe, ki jih pa seveda piše življenje ljudem, ki bolj malo vedo o ljubezni…….že dejstvo, da sta začela z sexom………

antonio…torej najprej sex in potem čustvene potrebe…..tako iz izkušenj pravi Veroni!

lp zarja

Samo dopolnila bi mojo zgodbo. Moj zakon so ze dolgo- samo otroci. z mozem nimava skupnega nic vec, razen to da imava oba rada jogurt. z ljubimcem…ja zacelo se je s sexom, vendar je vseh teh pet let kar se poznava pokalo od privlacnosti drug do drugega. ne lazem ob slucajnih dotikih so se iskrice kresale. trpela pa bom pa ne samo jaz,vem. samo to bi v vsakem primeru.zapleteno je veliko bolj kot se da na papir napisati!!

Pa so se na začetku tako kresale iskrice tudi s tvojim možem ?

Popolnoma se strinjam s Primožem. Kdor se z ognjem igra, se rad opeče.
Pišem iz lastnih izkušenj. Bila sem dolga leta v zakonu, za katerega sem mislila, da je dober. Delovalo je, da smo srečna družina, polna lepih načrtov,…Potem je počilo. Povedal je, da gre, … prišlo je na dan mlado dekle, s katero je imel razmerje. Sam je povedal, da je bilo v njegovem življenju ogromno drugih žensk. Vedel je, kakor je sam rekel, da je to dekle zanj kazen za vse nazaj. Za sabo je pustil 2 hčeri, ženo,… upostošenje, razdejanje, bolečine… in moje vprašanje” Kdaj se bo končalo naše trpljenje”, ki nam ga je povzročil s svojim odhodom in vsem ostalim.
Varanje ne prinese ničesar, morda trenutek evforije,… vsekakor pa, če prerase v kaj več trpljenje za tistega, ki ostane.

Ja, varanje se res ne splača, to je čista resnica. In vedno nekdo trpi. Sem bila prevarana in tudi meni se je zgodilo, da sem prevarala. Ampak zakaj se spuščamo v to, čeprav vsi vemo, kaj nas čaka? Problem je v tem, da ne znamo izstopiti iz nezadovoljujočega razmerja ali pa v njem rešiti težav.

Pravilen postopek bi bil: končati nezadovoljujoče razmerje, najti si samsko osebo, ustvariti si boljše razmerje.

Tako pa vsi iščemo bližnjice.

Še glede iskric po petih letih pri ljubimcih. Nič posebnega. Dokler ti nekdo, ki ti je všeč ni vedno na razpolago, ni vedno zraven pri mukotrpnih vsakdanjih težavah in rutinskem življenju, se iskrice krešejo kot za stavo. lahko tudi veliko več kot 5 let. Skupno življenje brez zunanjih popestritev je pa zgodba zase.

Mlado dekle kazen za nazaj…zanimivo bi bilo slišat zakaj je bila kazen?

Njegova razlaga je bila, da se je med vsemi avanturami nasla kaksna pametna zenska in mu rekla, da se bo enkrat opekel, ker prevec bezlja. Kot kazen pa je gledal to dekle, ker je pac zaradi nje moral zapustiti varnost doma (zena in otroci). Podal se je na pot v neznano, dekle je 20 in vec let mlajse od njega. Boji se, da bo en dan ostal sam, ker se zaveda starostne razlike. (kmalu jih bo 50).

Njegova razlaga je bila, da se je med vsemi avanturami nasla kaksna pametna zenska in mu rekla, da se bo enkrat opekel, ker prevec bezlja. Kot kazen pa je gledal to dekle, ker je pac zaradi nje moral zapustiti varnost doma (zena in otroci). Podal se je na pot v neznano, dekle je 20 in vec let mlajse od njega. Boji se, da bo en dan ostal sam, ker se zaveda starostne razlike. (kmalu jih bo 50).
Pri vseh avanturah, ki so bile brez custev, je bila njegova zena svetinja, njegova druzina nedotakljiva. On je bil veliki maco, zdaj pa se je zadeva nekoliko obrnila.

Otroci so slab izgovor, da se človek ne loči. Sploh jim pa noben ne vzame očeta, saj se stiki po ločitvi ne pretrgajo. Glavno je da je vedno kakšen dober razlog. Gotovo se prevarani partnerji res dobro počutijo samo da ostanejo v prvotnem zakonu! Halo??? Vsi prisegamo na ljubezen iz nje pa delamo….

P.S:
Primož a bo tole srečnga pa zdravga še celo leto??

Zgrešeno, v nekaterih primerih se žal stiki z očetom pretrgajo in to na zelo grd način. Tako pač je.

Misli nase! Kdor te ima rad in te razume, te bo podpiral ob tvoji odločitvi!

Luka

New Report

Close