Še ena
Kakor koli že. Ti verjetno veš veliko o “njegovi ženi”, torej lahko sestaviš delčke. Vse kar sem ti hotela povedati je to, da razmisli kaj sama želiš. Kot praviš si še mlada, 28 let in brez otrok. Ali si večno želiš tako živeti? Obstaja možnost, da si poiščeš samskega. To ne pomeni, da ne more biti ta isti, le da je ločen, da so zadeve urejene. Sicer se mi zdi, da si mu nadomestek. Ko ni srečen doma, gre k tebi. Ko doma ne dobi, seksa gre k tebi. S tem pa se prenašajo tudi bolezni. Lepo je, da se z njim ujemata. Le razčisti zadevo. Njemo tako najbolj ustreza. Tako kot je nekdo že pred menoj dejal, če bi te imel zares rad oz. bil zaljubljen, bi bil uradno že s teboj. Če pa zadeva pride na dan, pa ti iz lastnih izkušenj povem, da ste ljubice za njih itak stvar pozabe, da se le ženo potolaži. Razmisli.
Zdaj bi te pa še jaz nekaj vprašala, si prepričana, da ne govoriva o istem človeku? Inicialki sta ŽT. Pa brez zamere.
HJA draga damica težko je kaj v tuje ime reči, ampak povem le svojo zgodbo imel sem ljubico 3leta, enako je bilo kot v tvoji zgodbici, skupne solze,radosti in veselje, vedno mi je rekla da ni nikoli kaj lepšega doživljala kot z menoj oz. vsak dan skupaj po 2-4 ure na dan , res je da nisem načrtoval več kot samo avant. z to žensko a zlezla sva si pod kožo en drugem in ostala 3 leta, kaj hočem povedati, da sem tej ljubici toliko dober vse skupaj zavijal v celofan da mi je danes tega žal da sem ravnal z njo enako je bila ločena jaz pa poročen.
Lagal sem in mi je danes resnično žal …..
pa en nasvet, postaviti ga moraš čim prej pred steno, (ali, ali ) poskusi to pa boš zelo hiter ugotovila če je laž.
Nekako tako ti bom povedala….ženske smo drugačne…moški tudi….
Moškim je lahko imet ljubico…in se vrnit nazaj k ženi domov, ker največkrat z njimi ne sodelujejo njihova čustva…tudi znanstveno je dokazano, da so moški čustveno veliko bolj hladni…in niso niti sposobni doumeti tako globokih čustev, ki jih razvije ženska, ko se počuti nemočno, in ko dobi vzpodbudo nekoga, za čigar je prepričana, da misli enako kot ona…vendar nastane problem, ker on še zdaleč ne misli tako kot ona, kaj šele da bi čutil enako…to nekako ni možno…
Pa da ne bom požela obsojanj…priznam…izjeme potrjujejo pravila:-)
Dejansko je tako….moškemu, ki ga doma čaka zvesta žena, ki niti ne sluti, da bi imel ljubico…ali da bi počel kaj drugega kot delal….je lepo…lepo mu je, ko ve da poteši svoje želje drugje, in doma dobi za smetano za na vrh še velik občutek dobre in mogočne družine…
Sploh pa omenjaš, da se z njo ni nikoli kregal….da se ni slabo razumel….da pa je pač ni ljubil…Ja zakaj pa se je potem poročil z njo????Ker mu je bila biološka ura???I dont think so!….Mislim da boš mogla malo bolje pretehtat vse skupaj…
Pa še nekaj…če ti je všeč ko klati zvezde z neba zate…uživaj dokler lahko…ampak pazi….BOLELO BO….in to vse bolj…in bolj…kolikor dolgo bo trajalo:-(
Vso srečo….in razmisli…kaj in česa ter koga si zares želiš….
Veš običajno vidimo nek ideal v nekom, ki nam niti ne ponudi možnosti, da bi ga v celoti spoznali…in zato nad njim tudi razočarani ne moremo bit…ampak smo v končni fazi le razočarani v sebi in nad seboj….razmisli…če je vredno…in kako dolgo bo vredno….
LP Esy
Sem se kar namučila z iskanjem tega zelo starega posta,a sem si tako želela podeliti zgodbo z vami.Tako se je odvijalo naprej,v januarju prejšnega leta je našel pogum in vse povedal ženi,…od marca 2004 stanujeva skupaj,ločil se je,počasi smo se spoznavali z otrokoma,do stopnje ko so obiski postajali vedno bolj prijetni in smo se vsi štirje čutili sprejeti.Skupaj smo tudi šli na morje,bilo je nepozabno.Sedaj sva tudi kupila večje stanovanje,otroka prihajata dvakrat tedensko in dva vikenda.Lepo nam je in midva sva končno srečna.Žal nama je le tega da otroci ne smejo biti z nama več časa,a tako pač odrejajo socialna in mama.Drugače pa po dolgem času oba čutiva da dihava.
Aja s prejšnim nikom mi ni uspelo oddati sporočila.
Pa ti veš, kaj je še rekel Košiček? Vzemite si čas, da vas zaljubljenost mine, da ne gledate več megleno in da se spoznate ne le iz ene plati… Dve, tri ali več let si vzemite za to. Če vas potem, ko vas zaljubljenost mine, sploh še kaj povezuje /razen seksa/ in če je vzvetela med vama taprava ljubezen, potem ste za skupaj. Vse ostalo je obsojeno na propad ali životarjenje.
Zato ne prehitevaj. Zaljubljenost in metuljčki nimajo nobene zveze z ljubeznijo. To ni ena in ista zadeva. Počakaj, da te metuljčki minejo in njega tudi. Tisto bo realno stanje, ki bo trajalo ali pa ne bo nič iz vsega tega. V stanju zaljubljenosti ljudje vlečejo povsem neracionalne poteze, ki imajo dolgoročne in velike posledice.
Osebno menim; poišči si samskega. S tem rineš v dodatne težave s problemi. Saj veš, kako gre; ko moški spozna čudovito žensko in je zaljubljen, bi jo najraje pojedel, ko ga po parih letih mine iluzija in jo zares spozna, mu je pogosto, žal, da je ni pojedel in da je naredi sebi in drugim eno samo veliko sranje.
marinec.si se je že enkrat opravičil, ker je spregledal letnico rojstva te teme in komentiral tudi nekaj, kar je že zdavnaj dobilo epilog. V bistvu me je v komentiranje potegnila navedba neke izjave dr. Košička, izjava nekoga z nazivom leni in to iz leta 2003, kar prisrčno spregledal, ne toliko sama tema.
Očitno je iz metuljčkov zrastlo nekaj zelo lepega, ki sliši na ime ljubezen, tudi to se dogaja in to je zares lepo, amen.
O drage prevarane, ne vem ste res tako neumne ali pa nočete dojeti,
moški ki vara se JE odločil in se nima več kaj odločati
Odločate se VE, boste to sprejele ali ne, boste do smrti mižale ali izstopile iz tega vlaka.
Sicer pa, ste točno take in točno tam kjer vas želi imeti.
Ker ne veste kaj bi rade.
Moški ve in se tako obnaša.
Še to, z ultimati se ne da dobiti tistega kar želite.
Ljubezni.