Najdi forum

Še en nesrečnež in osamljena duša pri 39-ih

Naprej bi zelo pohvalil ta forum,ter osebje da je tak kot je.Kje začetI,kakor berem poste tukaj,vas je kar nekaj takih ki ste imeli smolo v ljubezni kot jaz.Zase bi se lahko opisal kot umirjeno,iskreno,direktno(brez dlake na jeziku),pošteno in razumevajočo osebo,ter sem človek za sklepanje kompromisov.Nisem bil nikoli poročen,niti nimam nobenega otroka,kar pa ne pomeni da jih nočem ali da jih nimam rad.Sem zase,normalen moški,zaposlen kot varnostnik,ki ima veliko znancev,a včasih vseeno osamljen,ker mi manjka tista druga polovica srca,oseba nežnejšega spola.Vem da nisem idealen,a tudi ne iščem idealne ženske,niti ne princeske,ker ne verjamem v pravljice ampak v realno življenje,še manj pa ne iščem lepotice,ker sem mnenja da je vizualna lepota minljiva,a ta v srcu pa ostane za vedno.

"Omnia vincit amor!"

Lepo razmišljaš. Sem tvojih let, če želiš lahko kakšno rečeva…[email protected]

Zanimivo mi je ko berem takšne objave , ker je samskih v Sloveniji očitno že skoraj več kot vezanih 🙂 Pa da ne bo pomote, zelo podpiram, da se nekdo tako izpostavi in Marko14, ti želim čimveč vzpodbudnih odzivov 🙂

Sem pa na tole zanimivo statistiko naletela…
“Od osamosvojitve se je število samskih v Sloveniji povečalo skoraj za desetino – na več kot 40 odstotkov. Po podatkih statističnega urada je bilo 1. januarja 2013 od 100 Slovencev, starih 15 ali več let, 39 samskih, 46 poročenih, osem ovdovelih in sedem razvezanih. Največ poročenih je živelo v goriški statistični regiji, največ razvezanih pa v obalno-kraški regiji. Po drugi strani je bilo največ samskih prebivalcev v koroški statistični regiji – za več kot dve petini; v goriški regiji je bilo takšnih za malo več kot tretjino. V zasavski in pomurski regiji je bil vsak 10. prebivalec vdovec, v obalno-kraški regiji pa je bil vsak 13. razvezan. Med razloge, zakaj so samski, mladi navajajo predvsem pomanjkanje časa za iskanje morebitnega partnerja, poleg tega ugotavljajo, da sklepanje partnerskih zvez po 30. letu ni več tako enostavno in spontano, saj imajo manj priložnosti za srečevanje in spoznavanje novih ljudi, odnosi pa postajajo vse bolj zapleteni.”

Citirano iz te povezave –> http://www.primorske.si/Plus/Sobota/Slovenci-se-radi-zaljubljamo

nova
Uredništvo priporoča

Hehe..kolega..evo še enega, ki mu je všečen samski stan.

Jaz uživam v njem, ker uživam v svoji prisotnosti in prisebnosti.
Pošteno rečeno, čas za pravo partnerico šele prihaja.

Imam sicer otroka z nekdanjo partnerico, s katero sva bila kar precej let skupaj.
Hčerkica je energično bitje in ji namenjam čas, ki ga imam…ko si ONA tega želi.

Kar se pa tiče nove..”ljubezni”..vse bolj gledam, kaj partnerica prinese v najino zvezo.
Pa mislim na čustva, na njen način življenja.

Sem borec, pozitivec, optimist in vztrajna oseba.
Fizično in psihično zmorem ogromno in ogromno lahko dajem; energijo, ljubezen, zvestobo, strast, pripadnost, materialno stabilnost.

Moj nasvet; poglej se v ogledalo, vprašaj se kakšno želiš ob sebi in skoči v avanturo, ki se ji reče življenje!
Prava bo TEBE našla, ker ji boš všeč!
Verjemi!

New Report

Close