Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Se da v lekarni dobit…

Se da v lekarni dobit…

Kot vtakneš tiča noter in delaš gor gol (mislim, kolik si pa star), je možnost spočetja. Dobro jutro! Ali misliš, da so semenčeca samo v končnem izlivu? Saj ne morem verjeti, da so še toliko nerazgledani ljudje na svetu!! Gornje glave, sori, ne znaš glih uporabljat.

če je ful panika, lahko poskusiš v lekarni da ti jih dajo na lepe oči (pustiš tam kak osebni dokument, enkrat sem to napravila) in greš v pon do gin. da ti da recept. pač razloži jim da ti ni uspelo dobit recepta al pa da si ta teden opazila da ti jih je zmanjkalo gin, je pa na dopustu ali pa kaj v tem smislu. Ni velik možnosti, poskusiš pa lahko.
velik sreče

Aredhel,

preveri, če pri tvojem ginekologu mogoče niso zamenjali tel. št., pa se ti zato ne oglašajo. Se zna zgodit, ker 5 mesecev je pa le malo preveč….

nekateri imamo res srečo da ne zanosimo kljub temu da smo brez zaščite. samo za nas to ni nobena sreča, prej velika nesreča.

drugače pa za aredhel nimam pojma če dobiš kaj brez recepta. včasih so dali tisto zdravilo ki si ga prej dobil z tem da si plačal, potem pa denar dobil nazaj ko si prinesel recept. samo že takrat je bilo tako da si moral bit reden gost v lekarni tako da so te res poznali, še bolje da si koga poznal. preveri morda ti jih lahko izjemoma napiše osbeni zdravnik. samo res ne vem če gre.
ampak jaz pri takem ginekologu ne bi več vztrajala, bi šla k drugemu.

sicer pa poskusi, ob petkih je popoldan dežurni ginekolog v vošnjakovi, morda te vseeno vzame in ti napiše recept. čeprav je tam samo za nujne primere. saj si iz Mb če se prav spomnim.

Pojdi tja in preden te naženejo se še naroči.

Predvidevam, da ta možnost obstaja, vsaj pri nas se lahko naročiš po telefonu ali osebno.

Ker ne vem, če si bila tam, pa da ti sestra ni rekla – Niste naročeni zato danes ne gre, vas bom pa naročila za … Ti se pa zgleda tudi nisi spomnila, ane.

Drugače pa boljše da menjaš G.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

Vsa zaščita razen kondoma je samo na recept.

Če ginekološke ambulante res ne moreš priklicat že pet mesecev, si pač vzemi čas in se pojdi naročit osebno – to se ZMERAJ da.

Drugače ti lahko namignem, da ti lahko recept za KT napiše tudi osebni zdravnik – seveda ne za eno leto, za to tako ali drugače moraš prit do ginekologa, ampak za eno do tri škatlice, odvisno, kako prožnega osebnega zdravnika imaš.

New Report

Close