sarkoidoza

Mama ima diagnozo sarkoidoze, kot kaže so sedaj prizadete oči. Ali je kakšna alternativa?

Ne morem vam dati nobenega konkretnega nasveta, saj se je treba sarkoidoze lotiti celostno, ugotoviti vzroke in potem individualno zdraviti. Na primer razstrupljati.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

pred 3 leti so mi otekle noge dobil sem vročino in počutil sem se zelo slabo.sarkoidoza pljuč 3.stopnje.bolnica,bronhoskopija,ct,in medrol terapija 12 mesecev.po končani terapiji sem se včasih počutil precej klavrno imel sem občutek da se bolezen prižiga nazaj.toda stanje se je počasi počasi izboljšalo do ozdravitve. izboljšanje oziroma postavitev imunskega sistema je tako počasno da ga ne zaznavaš.prejšni mesec so mi slikali pljuča kjer so ugotovili remisijo pljuč ,imam še nekaj granulomov po perinhemu.počutim se odlično boli me včasih kolk in imam bolečo kalcinacijo v obeh ramenih,zaradi moje neumnosti,ker sem med bolniško pod medrolom na veliko žagal drva v gozdu.mislim da za odravitev oziroma za zdrav imunski sistem moramo delati.sam sem v življenju spremenil nekaj stvari največ na psihični ravni.najprej sem v p. m. steral ljudi ki so mi šli na živce v službi.doma sem do svojih članov družine postal bolj pozoren in se več pogovarjamo in pomenbno smejemo.bolezen mi je odprla novo širino da bo treba umreti, zato je treba uživati v ljubezni.imeti nekoga ali nekaj rad dokazano ugodno vpliva na zdravje.l.p.moji sarkoidozni sotrpini po dežju pride sonce, potrplenje

Pozdravljen zobatec!
Tudi jaz imam sarkoidozo,zdravim se že skoraj dve leti.A tebi so že po enem letu ukinili medrol?Meni so že na začetku rekli,da bom imela medrol dve leti.A zdaj imaš ponovno kaka zdravila? Koliko pa si star?Jaz jih imam 38.Drugače pa imam sarkoidozo prve stopnje,vsaj tako dr. pravijo.A si se probal tudi kako drugače zdravit(alternativa)?Jaz sem že tudi o tem razmišljala.Upam,da nas bo čimmanj mučila ta nadležna bolezen.
Lp!

Pozdravljeni , tudi jaz imam diagnozo sarkoidoze pljuč II-III stadij, na medrolu sem že 9 let neprekinjeno, všeč mi je izkušnja bolnika ki pravi da je v službi vse steral v pm, jaz imam ravno tako izkušnjo, poleg tega končujem študij ob delu, se veselim lepim stvarem in poskušam to čim bolj podeliti z družino.
Prošel sem fazo hipohondrije, invalidskih komisij in zajebancij … odločil sem se da sem zdrav… in tako živim, čeprav me utrudi 10 stopnic, ko pridem do cilja so odpočinem in naberem energije za novih 100.

Na zdravje !!
as71

New Report

Close