Najdi forum

Moje skromno mnenje je, da je to spodaj, glavni problem avtorja in seveda zafustriranost, ki se zavoha.

[/quote]

Ves kaj jaz imam tudi take probleme, hocem dobiti zensko, ki meni ugaja predvsem karakterno. Dokler je ne bom dobil bom ostal sam, tudi ce je ne bom dobil nikoli vec se ne bom sekiral sem pac zahteven. Pri zenski mora priti do kemije ce tega ni je vse zastonj.

Če sta ti že dve ženski napisali, da iščejo dedca in ne jokico, ki bi se iz obupa pričel ukvarjati s pomehkuženimi aktivnostmi (joga in meditacija), ti to ne da nič misliti? Tudi nekdo ti je napisal, da se spravi na fitnes, saj ženske iščejo dedce, ne pa ženske v moškem telesu.

[left][/left]clovek se naj ukvarja s tistim, kar ga veseli, ne pa s tem, kar dtguim deluje mosko. Ravno to bi bilo nekaj na silo, to pa cloveka ne onesrecuje ravno in to mu pise na celu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne osrecuje, popravljam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo Marko se strinjam s teboj. Tudi ce ene zenske pravijo, da je joga in meditacija za pozenscene moske pac je to njihovo mnenje in ga spostujem. Hvala bogu smo si ljudje razlicni in vsak clovek ne more biti vsakemu vsec. Naj omenim, da se z jogo ukvarja ogromno moskih v Eu da o Aziji ne govorimo. Naj bo vsem jasno, da sem se odlocil za jogo ne zaradi obupa ampak ker mi je vsec in me sprosca.

Hm.. moški, ki hodi v fitnes je pravi moški? Tisti, ki pa izvaja jogo in meditacijo, je pa jokica? Hahah.. to pa lahko pribijejo samo plehke ženske. Nič se ne sekiri- joga in meditacija sta super za dušo, fitnes pa pač za telo. Jaz moškega, ki meditira ne označujem z jokico, ampak je to le moški, ki dela na svoji osebni rasti. Tisti mišičnjak na fitnesu.. jah.. lahko mu je samo do fizičnega izgleda in na svoje notranje bistvo pozablja.

Jaz se ne obremenjujem s tem kaj si mislijo vem kaj je dobro zame in kaj si mislijo nekatere zenske me sploh ne zanima. Zanima me samo zakaj je en moski, ki prakticira jogo jokica….potemtakem so tudi moski, ki prakticirajo tantro jokice ali kaj? Samo cakam, da mi se katera zenska rece, da tapravi moski mora imeti tudi tapravi avto (bmw, audi, mercedes itd.) ali pa mora biti financno priskrbljen.

Jaz se ne obremenjujem s tem kaj si mislijo vem kaj je dobro zame in kaj si mislijo nekatere zenske me sploh ne zanima. Zanima me samo zakaj je en moski, ki prakticira jogo jokica….potemtakem so tudi moski, ki prakticirajo tantro jokice ali kaj? Samo cakam, da mi se katera zenska rece, da tapravi moski mora imeti tudi tapravi avto (bmw, audi, mercedes itd.) ali pa mora biti financno priskrbljen.[/quote]
Taprav moški je tisti, ki stoji za svojimi besedami in jih udejani!! Stoji svoji ženski ob strani in je ponosen, da je z njim. Ti se oziraš za mlajšimi.. takim je večinoma bolj pomemben videz in materialne stvari.. Plitke ženske, kaj češ. Poglej še v drugo smer.. sploh ne vabi takih več ven. In moški, ki prakticira jogo NI jokica!! Preveč si se obesil na besede ene ženskice, ki ima pač raje mišičnjake. Pa kaj potem, ča ona v jogistih vidi jokice?? Kako je to sploh tvoja stvar? Vsakemu svoje ne? Ti samo uživaj v jogi in meditaciji, delajo čudeže hehe.. telo gibljivo, koža gladka, um pomirjen.

Jaz se ne obremenjujem s tem kaj si mislijo vem kaj je dobro zame in kaj si mislijo nekatere zenske me sploh ne zanima. Zanima me samo zakaj je en moski, ki prakticira jogo jokica….potemtakem so tudi moski, ki prakticirajo tantro jokice ali kaj? Samo cakam, da mi se katera zenska rece, da tapravi moski mora imeti tudi tapravi avto (bmw, audi, mercedes itd.) ali pa mora biti financno priskrbljen.[/quote]
To je predsodek oziroma posploševanje oziroma sodba na slepo. Kot, da bi rekel, vsak, ki vozi golfa, ne zna kuhat. Pa recimo, da bi enega takega celo poznal in bi potem menil, da so mu vsi, ki vozijo golfa, enaki. 🙂

1. Nisem plehka ženska, ampak sem tip ki mu je jasno, o čem pišeta cuca in silviana
2. Pravi moški mora imeti kaj pokazati. Ne rabi to biti BMW, mora pa biti nek jeklen konjiček ter takšna finančna preskrbljenost, da bo zmožen sebi, partnerici ter otrokom sposoben zagotoviti varnost. Ženske si želijo moškega, ki v življenju kaj počne, ustvarja, dela na sebi.

andreses, sodeč po vsem kar si napisal dosedaj lahko rečem, da si pussy in to je menda to, zaradi česar ti pri ženskah ne gre.

V bistvu je boj za žensko resnično boj, kjer pač tisti posamezniki, ki manj obetajo, izpadejo iz igre. Isto je kot pri živalih, le da na višjem in bolj prikritem nivoju. Saj to že vidiš če greš nekam, kjer so dekleta. Če vzbudiš zanimanje, pomeni da si privlačen, seveda ne vsem. Če ne vzbudiš nobenega zanimanja in te punce enako gledajo kot nekega penzionista, pomeni da je nekaj narobe in se moraš lotiti sprememb. Vem, da je prekleto težko, ker sem tudi sam moral iti skozi to, vendar brez sprememb ne bo nikoli bolje.

Mah, mislim, da pretiravate glede videza. Če bi blo to neizpodbitno,manj privlačni po definiciji ne bi meli nikoli nikogar.Razen,če bi avtor rad imel žensko, ki je veliko bolj postavna in lepša od njega.Mal diši po tem, želi kuharico, da se reče in to nek t.i. pussy, kot je rekel eden zgoraj… Moški naj bi znali tudi kuhati dandanes, ko ženske delajo.
Mene to, da moški meditirajo ne moti in zato niso po mojem mišlenju tisto na p. N. Đoković tudi meditira… Avtor pleteniči preveč in da, razmišlja kot ženske.

in še to, če te ne zanima kaj pravijo ženske, pa bodi samski. 😉

Mah, mislim, da pretiravate glede videza. Če bi blo to neizpodbitno,manj privlačni po definiciji ne bi meli nikoli nikogar.Razen,če bi avtor rad imel žensko, ki je veliko bolj postavna in lepša od njega.Mal diši po tem, želi kuharico, da se reče in to nek t.i. pussy, kot je rekel eden zgoraj… Moški naj bi znali tudi kuhati dandanes, ko ženske delajo.
Mene to, da moški meditirajo ne moti in zato niso po mojem mišlenju tisto na p. N. Đoković tudi meditira… Avtor pleteniči preveč in da, razmišlja kot ženske.[/quote]

Ne iscem neke postavne, lepe zenske in ne prevec fine ampak neko normalno povprecno zensko ne prevec mahnjeno na materialne dobrine (sponzorusa).

Zakaj naj bi razmisljal kot zenska malo bolj moras utemeljiti?

Mislim da Yugo govori o tipovem nastopu. Da ima vzravnano držo, je sposoben žensko gledati v oči med pogovorom, se zna vključiti v pogovor ali ga začeti, je razgledan, ima smisel za humor ipd. Resno, katero žensko je še zanimal moški, ki je nekje v ozadju, ves čas tiho?

Sem moški, pa mi gre tvoje samopomilujoče, jokavo pisanje na živce. Kako šele ženskam…

Mislim da Yugo govori o tipovem nastopu. Da ima vzravnano držo, je sposoben žensko gledati v oči med pogovorom, se zna vključiti v pogovor ali ga začeti, je razgledan, ima smisel za humor ipd. Resno, katero žensko je še zanimal moški, ki je nekje v ozadju, ves čas tiho?
Aha, no, nekateri pa poudarjajo ta fitnes, kot nekaj nujnega. Povzela sem vse skupaj in odpisala yu-gotu v repliko.

Sem moški, pa mi gre tvoje samopomilujoče, jokavo pisanje na živce. Kako šele ženskam…[/quote]

Meni tud ful, mu ne bi odpisala,če ne bi to komentiral ti. :)) Avtor,samski pri 30, zgoraj je cuca krasno napisala in jaz sem to izpostavila. Kaj bi še rad, da začnemo risat? Kar ne nehaš in dlakocepiš… To ni moško obnašanje. Vso to pisarjenje (preko 100 komentarjev!) te pa tudi ni kaj prida premaknilo. In zgleda, da nima posebnega učinka nate.

V razmislek-ti in nekateri drugi, že vzbujate pozornost s pisanjem, tako, da se jaz podzavestno sprašujem: ( zaradi besed, ki odražajo, da gre v ozadju za Moškega- odločnega, jasnega, kratkega, jedernatega…),

-Kakšen je osebnostno?
-Kako zgleda?
– Kakšen je v odnosu do žensk… itd.

Ti samski, si pa že s samim pisanjem nezanimiv in to se samo stopnjuje…

Aha, no, nekateri pa poudarjajo ta fitnes, kot nekaj nujnega. Povzela sem vse skupaj in odpisala yu-gotu v repliko.

Sem moški, pa mi gre tvoje samopomilujoče, jokavo pisanje na živce. Kako šele ženskam…[/quote]

Meni tud ful, mu ne bi odpisala,če ne bi to komentiral ti. :)) Avtor,samski pri 30, zgoraj je cuca krasno napisala in jaz sem to izpostavila. Kaj bi še rad, da začnemo risat? Kar ne nehaš in dlakocepiš… To ni moško obnašanje. Vso to pisarjenje (preko 100 komentarjev!) te pa tudi ni kaj prida premaknilo. In zgleda, da nima posebnega učinka nate.

V razmislek-ti in nekateri drugi avtorji,(dišeče vijolice,12 th DNA…) že vzbujate pozornost s pisanjem, tako, da se jaz podzavestno sprašujem: ( zaradi besed, ki odražajo, da gre v ozadju za Moškega- odločnega, jasnega, v izražanju, kratkega, jedernatega...), :))

-Kakšen je osebnostno?
-Kako zgleda?
– Kakšen je v odnosu do žensk… itd.

Ti samski, si pa že s samim pisanjem nezanimiv in to se samo stopnjuje…[/quote]

New Report

Close