Najdi forum

Če ti lahko dam en nasvet, ki bi znal držat. Ta občutek, da so polne same sebe, te zna spremljati še kar nekaj časa ob spoznavanju žensk, zato se na tvojem mestu ne bi preveč oziral nanj oziroma mu ne bi dajal prevelikega pomena. Poskusi ga pravilno razumeti. Ženske so imele slabe izkušnje in o njih pač rade spregovorijo, samo da te opomnijo, da veš, da si kaj podobnega s teboj ne bi želele ponovit. Torej še ene slabe izkušnje. To je pač neka njihova varovalka, ki s teboj nima prav veliko veze. To počnejo vsem moškim. To ne pomeni, da si zdaj ti zanje preslab, ampak pomeni, da te še ne poznajo, zato si pač na seznamu “nevarnih”, a hkrati si zelo verjetno tudi na seznamu potencialnih partnerjev. Ampak, če boš pobegnil že pred prvim obrambnim zidom, prav daleč ne boš prišel.
Tudi ti imaš svoje zidove, ki jih ženske in ostali čutijo, ti pa se jih ne zavedaš. Če boš iskal žensko, ki nima zidov, moraš iti med 13 do 15 letnice, ki še nimajo izkušenj z moškimi.[/quote]

Pred zenskami ne bezim, kvecjemu one bezijo pred mano. Sam se zelo trudim da bi pridobil njihovo pozornost vendar vse je zaman ker neko prijateljstvo z zenskami ki so mi vsec mi ni v interesu imet, ker bi se pocutil slabo da bi bil prijatelj z eno zensko, ki mi je vsec in kar 1 dan bi mi rekla, da je spoznala ljubezen njenega zivljenja….ne hvala to me ne zanima. Delam ze na temu, da sam sebe spreminjam, pozitivno razmisljam, sem bolj flegma, sem zacel delat vaje za izboljsanje fizicne pripravljenosti ( za moc mi ne rabi delati vaj saj imam se prevec moci), postal bom bolj egoist prej sem bil pretirano altruist predvsem pa bom zenske za nekaj casa dal na off. Ne mislim se ukvarjati z zenskami ker vsak poraz me zelo zamori, da rabim kar nekaj casa, da pridem nazaj na isti nivo kot prej,

Lahko je tezava tudi v tem, ker zenskam ne zelis biti prijatelj. Zenske to zacutijo, tega se ne mores it, ce isces resno zvezo. Kako si ti to predstavljas brez prijateljstva? Mislim, da jim dajes prevec mesane signale, da v bistvu ne znas pokazat, kaj dejansko zelis. Ker se se nisi povsem odlocil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, sem mislila, da se odločiš, ko spoznaš pravo oz. primerno osebo oziroma osebo, za katero se ti zdi, da bi bila lahko kaj več.
Prej bi rekla, da je bilo pri andresesu ravno obratno in je zamoril čisto vsaki, ki je imela pet minut časa. Včasih, ko berem te teme o iskanju partnerja, se mi zdi, da bi ljudje najraje nekoga enostavno presadili v svoje življenje. Izpolnjuješ pogoje – starost, materialno stanje, izobrazba, preživljanje prostega časa – ok, dobiš mesto na gredici. Po mojem pa mora biti izhodišče človek in potem na tem skušaš zgraditi odnos. Če ga ni mogoče zgraditi, žal oseba ni dovolj prava. Andreses pa mogoče hoče vsako presaditi in v vsaki vidi partnerko, hkrati pa v nobeni …
Ne, ni rešitev v tem, da se ženskam začneš izogibati in nehaš biti altruist (karkoli naj bi že to pomenilo – mimogrede, blesavo razmišljanje). Druži se z ženskami, čim več, tem bolje, ampak ne v tem stalnem krču, da mora ena od teh žensk nujno postati partnerka. In naj ti bo kakšna samo simpatična in luštna, to ni noben greh!
Pa še to: prvi vtis zna varati. Redko kateri človek je v resnici samo to, kar se vidi na prvi, drugi pogled. Marsikatera nuna ima temne skrivnosti in marsikatera kurba je v svoji biti svetnica.

Zato pa je bolje zanjga, da si najde kakšno “brez prtljage”. Ironično-komično – mogoče bi lahko kakšno begunko pobral. Muslimanske države še niso podlegle agendi načrtovanega starševstva in Rockefeller-jevega feminizma, torej so ženske (tam) še res “ženske”. Vseeno pa ne podpiram množičnega “ženjenja” s tujci, ker to posledično vodi v prepis avtohtonega prebivalstva.
Samo tiste, ki še niso dale nog narzen, se lahko takšnele igrice gredo, vse ostalo nima smisla oz. se gre za napihovanje lastne vrednosti (tako kot izvedeni finančni inštrumenti, vezani na obrestne mere – ko enkrat poči…). Kdo ima pa čas se (njej) večno dokazovat, da bi bil dober zanjo ? Greš pač iskat manj zateženo in prizadeto.
Sicer pa govorjenje o bivših in kako so jo prizadeli je velik “turn-off”.

Aja ? Malce poglej ta podforum, boš videl, da kaj takega sploh ne obstaja (več).

Točno to, ja. Je pa sicer prednost, če lahko kljub neki privlačnosti (do nekoga) ne dobiš “rožnate dioptrije (beri zaljubljenost)”, ker lahko tako človeka trezno spoznaš in vidiš ali ustreza tvojim merilom. Najbolje je res, da se pač malce bolj sebi posvetiš, da si manj pofeminiran, ustrežljiv, itn.

Zato pa je bolje zanjga, da si najde kakšno “brez prtljage”. Ironično-komično – mogoče bi lahko kakšno begunko pobral. Muslimanske države še niso podlegle agendi načrtovanega starševstva in Rockefeller-jevega feminizma, torej so ženske (tam) še res “ženske”. Vseeno pa ne podpiram množičnega “ženjenja” s tujci, ker to posledično vodi v prepis avtohtonega prebivalstva.
Samo tiste, ki še niso dale nog narzen, se lahko takšnele igrice gredo, vse ostalo nima smisla oz. se gre za napihovanje lastne vrednosti (tako kot izvedeni finančni inštrumenti, vezani na obrestne mere – ko enkrat poči…). Kdo ima pa čas se (njej) večno dokazovat, da bi bil dober zanjo ? Greš pač iskat manj zateženo in prizadeto.
Sicer pa govorjenje o bivših in kako so jo prizadeli je velik “turn-off”.

Nisem za to, da bi se z nekom dal na silo skupaj, sem ze veckrat omenil, da ce ne cutim neke energije pri zenski se ne moram kar na silo dati skupaj. Ce ne bom dobil kar iscem oz ce ne bom nekaj cutil do zenske sem raje sam do konca zivljenja.

Se strinjam, pac ne da se mi zenskam vecno dokazovati ce pac nisem dovolj dober za njih po dolocenem casu pac, grem dalje. Sem opazil da nima smisla vstrajat dosti casa ce ni kemije po nekaj mesecih jo ne bo nikoli. Zenske so vse vec ali manj zatezene in prizadete.

Aja ? Malce poglej ta podforum, boš videl, da kaj takega sploh ne obstaja (več).

Točno to, ja. Je pa sicer prednost, če lahko kljub neki privlačnosti (do nekoga) ne dobiš “rožnate dioptrije (beri zaljubljenost)”, ker lahko tako človeka trezno spoznaš in vidiš ali ustreza tvojim merilom. Najbolje je res, da se pač malce bolj sebi posvetiš, da si manj pofeminiran, ustrežljiv, itn.[/quote]

Bom uposteval tvoj nasvet. Sicer se bo tezko spremeniti na manj utrezljivega ker tak sem pac po naravi. Pofeminiran pa nisem prej sem skoraj malo pregrob.

Lahko sem prijatelj zenski, ki me ne privlaci. Verjami, da do zenske ki me privlaci sem se predober dajem ji dosti pozornosti, grem ji dosti na roko, pa tudi prijatelj sem. Mislim, da ce si z zensko iz samega starta prijatelj je malo verjetno, da bo vase prijateljstvp prerastlo v kaj vec. Sem poskusal vse vednar se ne obnese. Kar sem dobil je bil samo kratkotrajen sex in pol je bilo vsega konec.

No, sem mislila, da se odločiš, ko spoznaš pravo oz. primerno osebo oziroma osebo, za katero se ti zdi, da bi bila lahko kaj več.
Prej bi rekla, da je bilo pri andresesu ravno obratno in je zamoril čisto vsaki, ki je imela pet minut časa. Včasih, ko berem te teme o iskanju partnerja, se mi zdi, da bi ljudje najraje nekoga enostavno presadili v svoje življenje. Izpolnjuješ pogoje – starost, materialno stanje, izobrazba, preživljanje prostega časa – ok, dobiš mesto na gredici. Po mojem pa mora biti izhodišče človek in potem na tem skušaš zgraditi odnos. Če ga zgraditi, žal oseba ni dovolj prava. Andreses pa mogoče hoče vsako presaditi in v vsaki vidi partnerko, hkrati pa v nobeni …

Z vsako pa se lih ne ukvarjam, sem ze rekel, da zenska mora nekaj imet in to ni telesna privlacnost da mi je vsec. Nisem jaz kriv ce zenske v meni ne vidijo neke seksualne privlacnosti. Pac vsak je po svoje poseben.

Ne, ni rešitev v tem, da se ženskam začneš izogibati in nehaš biti altruist (karkoli naj bi že to pomenilo – mimogrede, blesavo razmišljanje). Druži se z ženskami, čim več, tem bolje, ampak ne v tem stalnem krču, da mora ena od teh žensk nujno postati partnerka. In naj ti bo kakšna samo simpatična in luštna, to ni noben greh!
Pa še to: prvi vtis zna varati. Redko kateri človek je v resnici samo to, kar se vidi na prvi, drugi pogled. Marsikatera nuna ima temne skrivnosti in marsikatera kurba je v svoji biti svetnica.[/quote]

Glede druzenja jaz se rad druzim z zenskami. Samo ko pri enih ki so mi vsec vidim da ni mozno narediti koraka naprej se enostavno umaknem. To vem, da osebo ne mores oceniti na prvi pogled in da prvi vtis vara. Nikoli nisem naredil nic slabega nobeni zenski ampak ko vidim da ni napredka se pocasi umikam nazaj.

Ja, ker tako si ji pokazal še zadnji delček sebe. Pravijo, da je spalnica zadnja tančica skrivnostnosti. Je pa možna tudi še ena razlaga, zakaj se potem ni nič razvilo naprej (don’t take it personally, just analyzing)… nisi bil dober med rjuhami. 😐

Da bi ji pa sedaj v nedogled odtegoval spolne užitke pa tudi ne bi šlo, ker bi izpadel frigiden.

Človek pač mora bit samokritičen in si priznati svoje slabosti in potem delat na tistem področju, da se tam izboljša, če želi, da so stvari drugačne. Kajti, če žogo nonstop kotališ proti košu, ga nikoli ne boš zadel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam s teboj . Sam sem ugotovil dosti svojih slabosti in nekako delam na temu, da bi se stvari izboljsale. Samo zal je to dolgotrajni postopek. Vendar meni je bitno, da se rezultrati vidijo ze sedaj no na zenkskah, ker sem jih odklopil za nekaj casa. Ampak na moji samozavesti, na mojem delu imam spet neke cilje v zivljenju, sem dobre volje.

Ja, ker tako si ji pokazal še zadnji delček sebe. Pravijo, da je spalnica zadnja tančica skrivnostnosti. Je pa možna tudi še ena razlaga, zakaj se potem ni nič razvilo naprej (don’t take it personally, just analyzing)… nisi bil dober med rjuhami. 😐

Da bi ji pa sedaj v nedogled odtegoval spolne užitke pa tudi ne bi šlo, ker bi izpadel frigiden.[/quote]

Vem in priznam, da je tudi to eden od mojih problemov. To je nastalo zaradi tega ker nikoli nisem imel neke jebacice na dolgi rok vedno se je koncalo da sem se z zenskami dal parkrat dol in gotovo. Kako drugace se uciti ce vsake toliko skaces iz cveta na cvet nimas kaj dosti za odnesti. Ce pa bi bil na enem cvetu dlje cas bi bila stvar verjetno vsem drugacna.

Se strinjam s teboj . Sam sem ugotovil dosti svojih slabosti in nekako delam na temu, da bi se stvari izboljsale. Samo zal je to dolgotrajni postopek. Vendar meni je bitno, da se rezultrati vidijo ze sedaj no na zenkskah, ker sem jih odklopil za nekaj casa. Ampak na moji samozavesti, na mojem delu imam spet neke cilje v zivljenju, sem dobre volje.[/quote]
Hja, kar je pa tudi pozitivno. Kajti hitre rešitve so ponavadi kratkotrajne, tiste, ki pa zahtevajo več časa oziroma vloženega dela, pa se obdržijo dlje, če ne kar za vedno.

Se strinjam s teboj . Sam sem ugotovil dosti svojih slabosti in nekako delam na temu, da bi se stvari izboljsale. Samo zal je to dolgotrajni postopek. Vendar meni je bitno, da se rezultrati vidijo ze sedaj no na zenkskah, ker sem jih odklopil za nekaj casa. Ampak na moji samozavesti, na mojem delu imam spet neke cilje v zivljenju, sem dobre volje.[/quote]
Hja, kar je pa tudi pozitivno. Kajti hitre rešitve so ponavadi kratkotrajne, tiste, ki pa zahtevajo več časa oziroma vloženega dela, pa se obdržijo dlje, če ne kar za vedno.[/quote]

Nisem neumen, v zivljenju sem resil bilo kateri problem, ki je bil dosti bolj zakompliciran kot ta. Verjamem, da mi bo uspelo tudi tega imam dovolj trdno voljo, da ga resim. Res pa je, da me je nekaj zadnjih zavrnitev spravilo totalno v depresijo. Te probleme sem reseval z alkoholom. Namrec 1 teden sem se ga na polno napijal. Po enem tednu sem si vzel 1 celi dan za razmislek in ugotovil, da tega mi ne rabi in da se bo tudi ta problem dalo resiti vendar moram zaceti iz zacetka ga resevati. zato sem se tudi odlocil, da nacnem temo na tem forumu. Sem dobil nekaj koristnih nasvetov. Vem, da moram delat dosti bolj na samopodobi in samozavesti. Meni je najpomembneje, da sem ugotovil kje tici problem. Zdaj sem se zacel sam sebe imeti rad, delal bom vaje za svojo fizicno pripravljenost (tek, kolo, fitnes) in za svojo duso (joga, meditacija pa tudi bistrenje svojega uma z branjem knjig). Ceprav sem malo pozen vendar sem pri 30 ugotovil, da ce nimas rad samega sebe si ne moras zasluziti duse dvojcice.

Aja ce ima kdo se kak nasvet kako se obnasati v zenski druzbi naj ga kar navede…..vsak nasvet bo dobrodosel

očitno je, da nisi fizično privlačen in nisi zanimiv za 20-30 letnice. niti za sex, kaj šele za vezo. verjetno tud nimaš talenta za sex.

povohajo te neke stare babe, od 40-50 let, ki so itak obupane in jim je dober vsak mlad, samo da jih sploh še kdo hoče nategnit. verjetno poročene ali ločene.

problem je (poglej tvojega videza) tudi tvoj karakter, ki je poženščen, take stavke pišejo ponavadi ženske: ” se bom začel ukvarjati z jogo in meditacijo, delati vaje, duša dvojčiča, sem spoznal, imeti sebe rad, sem obupan”…
nočeš delati vaje za moč? zakaj že, da ne bi imel mišic kot jih more moški imet?

bog se usmili, nikoli ne bi sexala s tipom, ki dela jogo in meditacijo.

pač spremembna karakterja ni možna. drugače pa, ti povem iz svojih izkušenj: jaz sem ženska, in imam preveč moški karakter, zaradi tega sem 8 let samska, sem se sprijaznila, da ne dobim tipa za vezo (takšnega kot bi jaz želela) in se ukvarjam z drugimi stvarmi v življenju. če nekaj pač ne gre, usmeri se drugam. ne se še bolj ubadat s tem zakaj si samski in nekaj spreminjat kar se ne da.

Kaj je pa tebi tvoja mama tako hudega naredila in kaj za božjo voljo počne v lajfu, da imaš tako dobro mnenje o zrelih ženskah?

Preveč predsodkov v tvojih prepričanjih. Je pa tako, da se ponavadi najbolje ujamejo ravno “poženščeni” moški in ženske z moškim karakterjem, torej možače. Mogoče bi se pa vidva z avtorjem kaj spoznala, če bi malo spustila svoje zidove? 🙂

lahko bi mu bla mama. fuj, ogabno. kako morejo bit obupane.

lahko bi mu bla mama. fuj, ogabno. kako morejo bit obupane.[/quote]
Če je pa stara enako, bi mu pa lahko bila sestra. A to je kaj manj ogabno? :))

Če se človek že zaradi zavrnitve ženske začne utapljati v alkoholu, potem zame to žal ni trden karakter. V življenju obstaja še marsikaj hujšega in potemtakem bi mi vsi morali biti kroniki, če bi bilo to normalno.

Cuca je dobro opredelila to, kar sem že jaz avtorju teme napisal. Da mora več delati na videzu, se pravi spraviti kile dol in se mišično utrditi z vadbo. Edino fit moški je privlačen za mlada dekleta, to je pač dejstvo. Obstajajo sicer posamezni močnejši fantje, ki imajo dobra dekleta, vendar to so izjeme, ki jim gobec laufa kot namazan in znajo osvajati punce z vsemi sredstvi. Avtor teme pa verjetno ne spada med le te.

Za fizično vadbo ne rabiš drugega kot čas in veliko volje. Seveda je treba prej nehati pit in kaditi (če se ne motim tudi to počneš), saj te stvari uničujejo človekovo kondicijo.

New Report

Close