Samski pri 30
Hja… ne vem kaj bi si tudi sam mislil. 😐
Lahko, da je tudi manipulirala s teboj – je hotela videti kako daleč bi bil pripravljen iti in ko je videla, da “do konca”, ti je pa odmaknila pozornost z nekim, mogoče dovolj “mehkim argumentom”, kateremu bi verjel. Če hočeš nekomu nekaj vzeti, mu moraš prvo nekaj dati pravi nek pregovor. Ona je točno to storila – ti je dovolila dotikanja njenih intimnih delov, ti si se zagrel, ker si mislil, da si dobil signal, da bo nekaj iz tega (ni nujno, da spolnega), ona je videla, da je še zaželjena, poželjiva in potem ti je pa to odtrgala. Lahko da res iz razlogov preteklosti, lahko pa da je samo potrebovala potrditev notranjega ega, da je pri XX letih še “zanimiva”. Lahko pa da je bila to tudi žlehtnoba in se je preko tebe tako maščevala za vse pretekle moške, ki so jo na takšen ali drugačen način prizadeli.
Ne ni ker jo poznam dobro. Ti lahko pisem na kak mail ker zaseba sporocila na mojem profilu ne delajo, da ti obrazlozim situacijo.
Poglej si malce teme tudi v tem podforumu – tudi to je podlaga, da bodo tudi že 17/18-letnice “utrujene od življenja”. Izkušenost danes najdeš že pri zelo mladih letih. Ključ je vzgoja, ker če se (nasplošno) premladi nekateri zapletajo v odnose, katerim na takšen ali drugačen način niso kos, bomo imeli družbo mladih starčkov. To in MGTOW. 😀
To se strinjam. Odvisno je od cloveka
Lahko v priponko pripopaš posnetek zaslona z napako, ki ti jo javlja. To ali mi pa navedeš nek “odročen mejl/e-naslov” kamor se lahko piše. 🙂
Lahko ples, ker je to edini takšen “kontakten šport”, kjer ti je, tako rekoč, dovoljeno otipavanje neznancev/-nk (v spodobnem smislu se razume). Samo ni hadiča, da te ne bi “druge zavohale” oz. tvoj obup. 😐
To je tudi ena izme misli v tistih člankih, ki sem ti jih navedel. Drugače pa sicer tole. Je pa logično, da “spedenana ženska” po vsej verjetnosti ne bo hotela imeti ob sebi razcapanca, razen, če ji “lekcijo” da možat, duhovit, lep, bogat, itn., da spremeni svoje gledišče.
Drugače imam tudi sam v službi sodelavko, stara tam 25 let, ima fanta 36 let starega, ki je programer za ugledno (svetovno) podjetje in odkrito flirta z menoj (igranje z lasmi, vlaženje ustnic z jezikom, itn.). Po eni strani ga za hrbtom kritizira, po drugi pa takole. Meni je jasno zakaj je z njem (sicer dolga zgodba podrobnosti, primerjalnih analiz, ipd.), pa vendar.
(Znanstveno in kljub vsemu malce humorno) Hipnoza ?
To ne deluje se poskusal hipnozo in deluje le za kratek cas, za odvajanje od kajenja.
Tudi to bi moral vzeti v razmislek. Samskost ni slaba, če jo znaš izkoristiti… Poglej Nikolo Teslo hebenti ! Devičnik (po vsej verjetnosti še onaniral ni), pa poglej kaj nam je vse dal. H.A.A.R.P. je sicer zahebal, da je padel v napačne roke, vendar ostalo pa super.
Značaj se ti ne spreminja toliko kot se realno tvoja pripravljenost na kompromise. Pri 20-ih si bolj prožen kot pa pri 40-ih, sploh če si si vmes že organiziral življenje za samskega. Seveda imaš ljudi, ki imajo isti miselni okvir kot so ga imeli v najstniških letih in ga imajo sedaj, pri 30-ih. Poznam bivšega sošolca iz gimnazije – še sedaj isto glasbo posluša, gleda iste oddaje, ipd. Seveda pa je moja teorija odvisna od tega ali si bolj individuum oz. ali znaš sam poskrbeti za svojo srečo oz. zadovoljstvo ali če te osrečuje samo ali pretežno bližina sočloveka v takšni ali drugačni obliki.
Mogoce samskost ni tako slaba ali sex pa je nujno zlo.
Ja saj, to je to, to je to. Kolegi, še takšni samci, se prej ali slej “poženjo”, ti pa ostaneš sam. Pa to, da se poparčkajo niti ni toliko slabo, če bi stanje ostalo kolikor toliko isto kot prej. Potem nimajo več časa, sploh ko dobijo otroke, potem je sploh kriza,… nekateri dobijo tudi nek občutek večvrednosti in tako več ne najdeš skupnega jezika.
Sam sem tudi vesel, da imam še oba starša živa, kljub vsem tegobam, ki jo starost prinaša, vendar sam se ukvarjam s toliko stvarmi, da če bi imel eksistencialne stvari rešene (bomo EuroJackopt igrali ja, ha ha), bi samo te stvari počel.
MGTOW preuči.
Ženska je kot tranzistor – lahko te ojača (tvojo energijo), lahko te pa tudi na nulo pospravi (in zapre krogotok), he he.
No, no, no… mislim, da smo dejansko prišli do srža tvojega problema. Niso ženske tiste, temveč tvoja notranja sreča oz. zadovoljstvo. Ti sam nisi srečen s samim seboj in ti bi ponovil ravno tisto napako, o kateri sem pisal kakšno objavo nazaj – ti bi njo postavil na pedistal in jo imel za center, misleč, da bi te ona osrečila. Zelo dvorezna igra, zelo. Odvisno od osebe bi rekel – ena bi ti lahko dala vsaj nekaj, druga bi pa tvojo obupanost izkoristila.
Si članke že kaj prebral ?
No saj mene tudi malenkostne materialne dobrine osrečujejo, vendar v smislu kaj lahko z njimi naredim, izdelam, izboljšam. Hobi ti manjka, hobi. Sam ga rad rišem, spajkam, berem, kolesarim in še kaj kar bom novega odkril o sebi. Poizkusi še ti malo sebe raziskati kje si dober, kaj te zanima.
Lahko bi ga pa res začel tudi malo kviftati, to ti tudi sprošča agresijo in notranje nezadovoljstvo.
Vem ja sej zadnje case , dajam dosti na svojo notranjo sreco in mi zelo pomaga. Namrec sem prisel do ugotovitve, da prvo moras ljubi samega sebe sele nato si lahko pripravljen na resno zvezo. Vedno sem bil tak, da sem poskusal vsem ugajati in drugim sem reseval probleme, delal na temu, da spo drugi srecni sam pa sem bil vedno nesrecen vendar nikoli nisem dal kaj dosti na sebe. Sem prevec altruist po naravi. Do sedaj nisem skoraj nikoli rekel NE, dobro ko so mi ponudli kokain in heroin sem se umaknil ker vem, da to vodi v propad. No zdaj sem se odlocil, da se bom malo spremenil kot prvo sem zacel imeti sam sebe rad, dajem dosti bolj na svojo fizicno pripravnost, sem se zacel ponovno izobrazevati, znam reci tudi NE in ne samo drogam, dolocene ljudi, ki so name vplivali negativno sem jih skenslal iz mojega zivljenja in se druzim samo z ljudmi, ki so pozitivni.
Odvisno od števila propadlih zvez, samega človeka (značaj, astro), okolice, števila prijateljev, družine in financ.
Isto, če si (dosti) tiho – to ali pa preveč odprta knjiga. Realno nikoli ni prav.
To se strinjam vse je relativnio odvisno je od osebe, ki je pred teboj. Potrebno je spoznati in ugotoviti kaj ji bolj ustreza.
Lahko, da si pristal v prijateljski coni, čeprav načeloma ti to niti ni toliko slabo – če se da iti iz tega območja v pač zvezo. Ker neprimerno boljše je človeka spoznati s treznimi očali, kot pa če imaš roza Tesarol na dioptriji, če tako rečem. 😀
Jah tiste, ki so ti povedale razlog, lahko da so bile iskrene, ostale pa pač še tega niso znale.
Razlog je bil da sem jim sicer ful simpaticen in prijazen vendar za nekaj resnega z menoj niso pripravljene. Res pa je, da imam to sreco, da naletim le na locene mamice. Te pa so tak al tak polne problemov in travm in rabijo bolj kot kaj drugega neko oporo.
Ja kaj pa, če ji ne bodo ustrezai tvoji interesi ?
Jaz mislim, da ne delaš nič narobe, to je preprosto današnji duh časa. 😐
Dolgo časa so takole (potihoma) ženske trpele, danes pa (za razliko in na veliko presenečenje), MI.
Jaz bi si poiskal devico (pa ne astrološko). Tako se ti vsaj ne bo treba ukvarjati z (njenim) številom (bivših) moških, ki so jo prizadeli. Tako boš imel vsaj eden parameter v enačbi pod kontrolo. Mogoče bi moral kot sekundarni ključ gledati astrološko skladnost.
Jah kje da jo najdem. Device ne rastejo na drevesu 🙂 Pri zenski je tezko razlociti ali je nedolzna ali ne? Pa tudi da jo najdem ali naj jo cakam 2 leti preden se bo spustila v intimo?
To ti v bistvu zavisi od intenzivnosti spoznavanja oz. predvsem ali se v tem časovnem obdobju razjasnijo iskane veličine (kaj ona išče, pričakuje in obratno) Ti se lahko z nekom družiš pol leta, vendar ker sestanki niso dolgi, sta oba bolj sramežljiva, bo komunikacija manj kakovostna kot pa če dobiš koga bolj radoživega in se bolj pogosto vidita in dosti klepetata. Iz finančnega vidika je pa košarica po par tednov druženja bolj ugodna, ja. :)))
Lahko da tudi katere ženske nalašč dajejo takšne signale, da vidijo ali se boš ujel ali ne. Razlogov je pa lahko čuda – preverjanje ali so še zaželjive, potrjevanje svojega ega, maščevanje partnerju za ne preveč pozornosti (v (trenutni) zvezi). Ne misli, da samo moški berejo Body Language For Dummies. 😉
Mislim, da je treba že prej pokazati malce… podrejenosti oz. da si zmožen za kakšen kompromis. Če je vse samo, ME, ME, ME, ME, ME, s takim človekom res ne moreš nič. Moški se mora dokazat (tako kot obratno). Saj tudi ženske, ko fantu porinete (ne vem) cvetlico v roke (da bo skrbel zanjo za par dni, ko tebe ne bo) ali pa njenega psa, da ga bo sprehodil, se mora dokazat (test v bistvu kako bi se izkazal kot bodoči očka), da zna.
To, da se nekdo dokazuje, je v bistvu ekonomsko gledano predstava astributov (za primopredajo), če seveda človek ne laže ob tem kaj zna, ima, itn. Včasih se je podoknice pelo, kakšno štalo postavilo, ipd. Tega dvorjenja danes sploh ni več.
Saj, če ti nekdo ne predstavi ZAKAJ bi druga stran morala biti s teboj, ja kako se boš pa potem odločal ? Vsaj sam sem konkreten, za dejstva. To, da se poba dokazuje, ni slabo, mogoče je samo problem v intenzivnosti, času, osebi in seveda načinu predstavitve.
Se strinjam s teboj vazni so atributi, nevem zakaj se nebi neki zenski dokazoval, da je s teboj za dlje casa. Tisto kar je rekla kolegica pomojem je bolj vazno za iskanje partnerk za sex. Spolna privlacnost pa to.
Gremo spat, služba. :P[/quote]
Ja, ja,… čeprav bi rekel, da je to odvisno tudi od potrpežljivosti posameznika. Včasih se je več potrpelo, danes, ker je hedonizem osrednja entiteta v E-R modelu pa žal pač ne. Vsak zasleduje svoj fiks oz. “kalkulira”. To ni pa nič nenavadnega, ker v kapitalizmu velja dejstvo: Kupi, porabi/potroši, zavrži (in sve opet jovo na novo).
No ja sam lahko reče, da me trenutno osrečuje približevanje konca ene risbe. Povečuje se nervoza, slika se ostri,… potem bo pa še ena visela nekje na zidu (kot ostale).
Glede na težave avtorja še enkrat izpostavljam tezo, da naj se obrne na vzhod (tudi še v Evropi; Ukrajina npr.) oz. tja, kjer družinske vrednote še kaj veljajo in kjer RockeFeller-ski feminizem še ni naredil toliko škode med spoloma kot jo je na Zahodu. Seveda ga s tem neposredno vabim v MGTOW podvejo (še vedno poroka in obstoj klasične družine) oz. da se ubrani lezbičnega separatizma tako da lovi azijske punce, ker so še bolj podredljive, vendar hej… ne moremo biti vsi Jack O’Neil, ki ribari v ribniku, kjer ni (dejanskih) rib (StarG8 finta). Ali se zamenja ribič ali pa ribnik. 😀
Premalo moške energije, pa preveč “priden fant”. Ugibam. Ženskam se zdiš zanimiv, da bi te mogoče imele za svetovalca glede opremljanja stanovanja ali za zavarovalnega agenta, ni pa seksualne interakcije. Mislim, ti jo čutiš do njih, one pa do tebe ne. To, d aimaš ok službo in stanovanje, samo po sebi za seksualno interakcijo ni relevantno. Pa kriterije bo treba malo znižat, no ja, sej to sam ugotavljaš.
Če je čisto kapituliral glede svoje moške samozavesti, potem je nakup revne Ukrajinke rešitev, ja. Naj pa v tej zvezi ne pričakuje dodane vrednosti v obliki kvalitetnega odnosa.[/quote]
Mogoce mi res manjka malo seksualne privlacnosti. Kako to dobiti? Kako delati da bo prisla? Ce mene vprasas sem totalno proti temu, da bi si kupil zeno…no ja eno je sex drugo pa, da kupis zensko za celo zivljenje. Namrec do zenske moram cutiti neko posebno energijo ce te ni je vse zastonj. Niso mi vse zenske vsec….ce ne neke kemije je vse zastonj.
Glede na trenutno stanje tam, bi bil zanjo rešitelj in bi teoretično imel že iz tega vidika neko spoštovanje. Saj zraven lahko še upošteva astrološko skladnost ko in če bi se odločal za kakšno.
To so ti pa že drugi napisali – sprememba prehrane, kakšen (tebi primeren) šport (vsaj za začetnika, potem greš lahko tudi na katerega drugega). Tako boš malce kilaže dol zbil in potem se bo pa tudi v glavi kaj spremenilo. Prvo bo za seboj potegnilo drugo, drugo pa tretje (zaznavanje okolice). To je sicer teorija (naturlih)… 😀
Saj se ta kemija lahko tudi sčasoma razvije, ni nujno, da mora biti takoj, instantno prisotna.
Avtorju pa: Ugotavljas, da se je potrebno imeti rad se, ceniti… Drži, po mojih izkušnjah se odnosi spremenijo, ker ljudje to začutijo, v kar precejšnji meri. Tako da, morda ne bi bilo slabo, da začneš prej delati na tem, ženske pa daj na stran za nekaj časa. Sploh zato, ker si do neke mere obupan oz. si ženske preveč želiš.
Zenovci pravijo, da se želje uresničijo, ko si nehaš želet… Jaz sem si nehala želet in lahko rečem, da nisem več ljudem samoumevna in da me bolj cenijo. Zna to bit res formula:- ne želi si… pa dobiš.
Sem se odlocil ze pred casom, da bom to naredil. Delam na sebi na svoji samopodobi, sportam, manj pijem alkohola, veliko berem, pozimi bom zacel hoditi v fitnes. Pocasi se moram spet odvaditi od kajenja namrec zacel sem ponovno kaditi zaradi mojega obupa nad zenskami in se nekih drugih problemov, ki so se vlekli ze nekaj casa in so prisli vn skupaj v paketu z prvim problemom. Predvsem bom imel rad samega sebe. Uporabniki tega foruma so mi dali zelo koristne nasvete kaj spremeniti na sebi. Po branju komentarjev sem ugotovil, da sem prevec ustrezljiv, priden fant-to zenske ne marajo je treba bit malo pokvarjen, prevec vsiljiv skratka prevec altruist. Bom uposteval tvoj nasvet, da naj za nekaj casa zenske odklopim in se posvetim raje biznisu. Ce ti povem po pravici sem prisel do prepricanja, da zenske pac niso nujno zlo, tudi ce si samski lahko uzivas in se imas fajn.
Pa se nekaj sem pozabil napisat, ta da si zenske ful zelim so po eni strani krivi tudi starsi, ker so mi dostrikrat tezili, kako to da nimam punce, da ce sem gay.Meni je bilo to v sramoto in da jih utisam sem poskusal nekaj izvesti na silo vendar brez uspehov. Koncalo se je na bazi prijateljstva ali redkokdaj s sexom, v neko vezo mi ni uspelo nikoli se spustiti. Ne recem da so oni krivi za vse vendar oni so me spravli do tocke ko sem hotel nekaj izvesti na silo in pol so zenske to zacutile. Ene so se umaknile, druge so hotele ostati z mano prijateljice vendar sem jaz prekinil stik z njimi, ker sem pac rekel, da do osebe ki nekaj cutim ne moram biti prijatelj. Se zavedam , da je glavni problem v mojem karakterju in razmisljanju.
Ti si se res malo zaciklal … Medsebojni odnosi vseeno niso takšna znanost, da bi se moral ekstra posebej in strokovno pripravljati nanje.
Če imaš starše, ki se vtikajo vate, se bodo tudi, če boš imel žensko – jim že kaj ne bo všeč na njej. Ali bo preveč zrihtana ali premalo, ali bo imela predolge ali prekratke lase, preveč uhanov, preveč tetovaž, prekratko krilo, previsoke pete … predolgo bosta čakala z otrokom ali ga imela prekmalu, izbrala bosta neprimerno stanovanje, neprimerno pohištvo, neprimerno posodo, imela bosta premalo ali preveč otrok, na dopust bosta hodila na neprimerne kraje. Hočem reči, postavi starše na svoje mesto, svojo nalogo so opravili.
Sem rekel, da si starsi zelijo da bi se ustalil, kar je popolnoma normalno saj vsak stars si zeli, da bi se njihov otrok ustalil in ustvaril druzino. Drugo je ce bi se vtikovali v mojo intimo, v tem primeru bi problem resil na enostaven nacin. Namrec nisem odvisen od njih tako, da bi enostavno jih postvavil pred dejstvo, da ce bi hoteli imeti z mano se naprej normalne druzinske odnose bi morali me pustiti na miru.
Sicer pa pred casom sem razcistil tudi to njihovo zeljo po partnerki in sedaj mi dajo mir!!!
Vsekakor ne išči žensk zaradi drugih, temveč zaradi lastnih želja. In ne išči več nekih starejših, ampak mlajše od sebe. Seveda boš v tem primeru moral nekaj narediti na sebi, saj imajo mlada dekleta rada mladostne moške, ki so fit in uštimani kot da imajo namesto 30-34, kakih dvajset let. Če boš oblečen kot povprečen moški srednjih let si že padel iz igre. Dobro bi bilo, če bi spoznal kakega moškega približno tvojih let, ki je “player” in ima redne uspehe pri ženskah. Takšen bi te marsičesa naučil. Trenutno si verjetno tako dolgočasno urejen, da te mlada dekleta sploh vidijo ne.
Lep pozdrav vsem. Jaz bi vsekakor priporočil obisk delavnice Priprava na partnerstvo od gospe Tanje Turnšek. Meni osebno se je po delavnici odprl popolnoma nov svet. Pridobil sem na samozavesti, komunikaciji, razumevanju sebe in seveda na področju razumevanja nasprotnega spola:)
Vsekakor ti nič ne pade iz neba in se je potrebno potruditi, a rezultati so vredni vsega.
Če te zanima pojdi na tole stran Priprava na partnerstvo[/url].
Upam, da ti bo pomagalo na tvoji poti.
PS:
Tam sem spoznal tudi veliko novih prijateljev in to je bil še en plus.
Hmmm bom poskusal, predvsem se moram malo urediti. Jah ves kaj poznam moske, ki so playerji ampak kot osebe so totalen podn od podna z njimi si kaj dosti ne bom moral pomagati.So polni sami sebe in poleg tega so se fous in ljubosumni. Pomagat si bom moral sam oz bom poskusil upostevati kak nasvet iz tega foruma. Mlajse hmmm kje jih dobiti to je problem…prej je bilo bolj enostavno v srednjesolskih letih in v letih studija saj sem dosti hodil vn in sem kdaj pa kdaj kako dobil. Sedaj ko sem zaposlen se mi zdi, da je malo tezje priti v stik z zenskami, namrec kar pridem, pridem preko fb in preko dela….spoznal pa nisem nic kaj resnega….od mojih vrstnic so bile vse polne same sebe dobesedno princeske. Noben tip ni bil dovolj dober za njih. Poleg tega sem spoznaval samo locene z otroci….z temi kaj dosti si nisem moral pomagati saj so imele izredno nihanje v razpolozenju. Starejse locenke pa so bile isto zakompleksane. Mlajse pa je tezko kje dobiti saj tudi ce hodim vn so punce od 18-22 let to pa me ne mika prevec. Bolj tam od 25 dalje. Sicer pa sem prisel do ideje da bom zacel delati na svoji samopodobi. Osebno moram bolj dozoreti. Zenske za nekaj casa bom dal na stran. Kot so omenili na tem forumu, da clovek mora prej imeti rad sam sebe sele nato pa ostale.
Če ti lahko dam en nasvet, ki bi znal držat. Ta občutek, da so polne same sebe, te zna spremljati še kar nekaj časa ob spoznavanju žensk, zato se na tvojem mestu ne bi preveč oziral nanj oziroma mu ne bi dajal prevelikega pomena. Poskusi ga pravilno razumeti. Ženske so imele slabe izkušnje in o njih pač rade spregovorijo, samo da te opomnijo, da veš, da si kaj podobnega s teboj ne bi želele ponovit. Torej še ene slabe izkušnje. To je pač neka njihova varovalka, ki s teboj nima prav veliko veze. To počnejo vsem moškim. To ne pomeni, da si zdaj ti zanje preslab, ampak pomeni, da te še ne poznajo, zato si pač na seznamu “nevarnih”, a hkrati si zelo verjetno tudi na seznamu potencialnih partnerjev. Ampak, če boš pobegnil že pred prvim obrambnim zidom, prav daleč ne boš prišel.
Tudi ti imaš svoje zidove, ki jih ženske in ostali čutijo, ti pa se jih ne zavedaš. Če boš iskal žensko, ki nima zidov, moraš iti med 13 do 15 letnice, ki še nimajo izkušenj z moškimi.